Всичко, което говори в Twitter от премиера „Сокол“ и „Зимният войник“

Дисни +

Дългоочакваният дебют на Disney + доминираше в разговора в социалните мрежи с нови герои, познати имена от комиксите, стари фаворити и едно много удачно лице.

За да разгледате популярните теми на Twitter в средата на нощта в четвъртък - или в началото на петък, ако предпочитате - бихте си помислили, че това е телевизионната телевизия! Вместо това беше само премиерата на „Соколът и зимният войник“.

Отпадайки в полунощ PT, феновете очевидно бяха останали до късно или бяха настроили аларми, за да се настроят точно по време на премиерата си, тъй като получиха почти всички основни разработки, разкрития и тенденции в реално време.Дисни +

Сокол и режисьорът на зимния войник по травма, представяне и теории на феновете (ексклузивно)

Преглед на историята

Драматично отклонение от първия набег на стримера в Marvel Cinematic Universe , мистериозният експериментален „WandaVision“ „TFATWS“ е много по-директно изследване на живота след завръщането на половината от световното население, както и дълбоко потапяне в това какъв е животът на супергероите в света между пристъпите на спасяване на споменатия свят.

Това ... не е страхотно.Докато самият изстрел взе водещи отличия в популярните теми на Twitter, имаше няколко други, които се развиха през нощта, включително имена като Torres, Rhodey, Yori, Sarah Wilson, John Walker, Steve Rogers и едно, което може да е непознато за не-комиксите фенове, американски агент ... както и „Нов капитан Америка“.

Показателно е колко много важни събития са се случили в този начален час на екшън шпионаж на това, което вече обещава да бъде много забавно шестчасово скачане чрез много емоционално повреден MCU.

Дисни +

Disney + Капки информация за премиерите на Локи и Междузвездни войни, серия Monsters Inc.

Преглед на историята

Нов капитан Америка

Последният там е може би най-големият, тъй като феновете чакат от края на „Avengers: Endgame“, за да видят дали Сам Уилсън ( Антъни Маки ) заема мантията на Капитан Америка, както Стив Роджърс явно е искал от него.Е, в края на тази премиера най-накрая трябва да се срещнем с новия Капитан Америка в драматична пресконференция, която също послужи като огромно предателство. Вземайки щита на Кап в Смитсониън, Сам каза на Роди ( Дон Чийдъл ), че той чувства, че само Стив може да го носи, че символите не са нищо, без да е подходящият човек зад тях.

Но американската армия се чувстваше различно. Благодаря на Сам лице в лице за връщането на щита, епизодът завършва със същия този човек, който ефективно издава духа на Сам, който дава щита на дисплея на Капитан Америка на Смитсониън, като го изважда и дава на нов човек.

Името на този човек е Джон Уокър (Уайът Ръсел), друга от актуалните теми през нощта. И ние също бихме могли да хвърлим американски агент там, защото това е поредното име, което той посочва в изходния материал. Джон е бил капитан Америка в комиксите, но той е далеч по-различен човек от Стив, с по-тъмна ивица в него - както при този пич става брутален!

С мрачна усмивка и намигване към камерата той бързо се превърна в мъжа, който Twitter обичаше да мрази. И като се има предвид, че е не Стив, Сам ще има нещо или две да каже (или направи) за него, който също държи този щит.

От самото начало подозирахме, че тази поредица до голяма степен ще бъде свързана с това кой ще поеме мантията на Капитан Америка. Феновете са страхотни с някой от заглавните герои, който го владее накрая. Но не този инструмент!

Аз виждам американски агент с щита: pic.twitter.com/pmnnCuKroU

- nUncanny Edge⨂ (@YourHostEdge) 19 март 2021 г. @YourHostEdge

#TheFalconAndTheWinterSoldier нов капитан Америка .... не мисля така pic.twitter.com/SiQKrvLys6

- lizzie (y '̀-'́) d (@lisettems) 19 март 2021 г. @lisettems

// #FalconAndWinterSoldier спойлери
-
-
-
аз за нас агент pic.twitter.com/NbIBXZ7zsC

- спойлери на tfatws (@ B4NRES) 19 март 2021 г. @ B4NRES

НОВ КАПИТАН АМЕРИКА⁉️⁉️ ще хвърля ръце не ме тествайте fkn #TheFalconAndTheWinterSoldier #FalconAndTheWinterSoldier pic.twitter.com/hnnamubiHy

- Rukhsanah (@ Rukhsanah7) 19 март 2021 г. @ Rukhsanah7

/// спойлерите на сокола и зимния войник
-
-
-
-
-
Стив в дома за пенсионери, когато вижда Джон Уокър pic.twitter.com/DzsPIb93Cd

- Алекс | ГЛЕДАЙТЕ TFATWS (@alexmcustan) 19 март 2021 г. @alexmcustan

Мъртвите отмъстители, гледащи отгоре, когато беше разкрит новият Капитан Америка #TheFalconAndTheWinterSoldier pic.twitter.com/i5u3t51NCD

- Дейвид Кампос (@ David_C1215) 19 март 2021 г. @ David_C1215

„Америка има нов герой .. моля, приветствайте новия капитан Америка“ pic.twitter.com/HEYzj4X5mB

- ✮ (@KOOBiWURLD) 19 март 2021 г. @KOOBiWURLD

TFATWS спойлери // #TheFalconAndTheWinterSoldier #TheFalconAndWinterSoldier
-
-
-
-
-
-

Старият Стив се връща, след като чу „моля, приветствайте нашия нов капитан Америка“:
pic.twitter.com/nCbgAHacGv

- mia (@mchabelax) 19 март 2021 г. @mchabelax

За Джон Уокър, ако получите евентуална неприязън от феновете на Marvel, моля просто ни игнорирайте, ние сме uuuhhhhh малко чувствителни в момента. Не ни занимавайте. Сбогом ✌ #FalconAndWinterSoldier

- Брайана ️‍🇺🇸 (@ DisneyWitch22) 19 март 2021 г. @ DisneyWitch22
Warner Bros.

Спойлерите на Лигата на справедливостта на Зак Снайдър: Смърт, бебета и апокалиптичен нов край

Преглед на историята

Сам и Роди, приятели от следващо поколение

Въпреки че феновете не разровиха голямото разкритие в края, те абсолютно пропуснаха твърде кратката последователност с Роди и Сам на изложението Капитан Америка. От момента, в който видяхме Роди в публиката, беше ясно колко са свързани тези двамата.

Докато технически Стив може да не е мъртъв, доколкото знаем, и двамата тези мъже загубиха приятелите и наставниците си по същество по едно и също време. И двамата носят това бреме и очакване, че ще вземат и носят факли както на Стив Роджърс, така и на Тони Старк.

Те носят голяма тежест на раменете си и много траур в сърцата си за това колко много неща се променят и в много отношения излизат извън техния контрол. Това е красив момент между двама мъже, които явно много се уважават.

Отделяли ли са време да станат истински приятели? Нямаме представа, но избираме да вярваме, че са близки. В края на краищата Роуди е единственият съседен отмъстител или отмъстител, който се появи за речта на Сам.

Те може да живеят много различен живот, но както току-що видяхме, не толкова различен в края на краищата. И това определено е приятелство, което ние и останалата част от фендома бихме могли да задържим. Не, ние стоим зад това, защото е реално. Те са приятели. Случва се!

Не знаем колко Cheadle ще участва в тази поредица или дали това е просто епизодичен вид, но се чувстваме доста уверени, че той не е по-щастлив от случилото се с щита от Сам и почти всички останали, така че наистина се надяваме да го видим отново.

Роди, Сам
липсва тяхната
животни pic.twitter.com/X9amCOVfrp

- Айра ⎊ | tfatws ера ˊˎ- (@starkzapple) 19 март 2021 г. @starkzapple

tfatws спойлер
РОДЕЙ СВЕТОВНО ДОМИНАЦИЯNNN pic.twitter.com/IGfde8HNX6

- Тони Стан (пренебрежително) (@starkrescue) 19 март 2021 г. @starkrescue

#FalconAndWinterSoldier спойлери !!
-
-
-
-
-
можем ли да оценим приятелството на Сам и Роди. Никой друг не беше там, когато той произнесе тази реч за Стив във Вашингтон, освен Роуди

- ᛤ (@SPIDEYHOMES) 19 март 2021 г. @SPIDEYHOMES

cw - #FalconAndTheWinterSoldier спойлери
.
.
.
.
.
Лицето на Роди, когато Сам спомена Тони в речта си - pic.twitter.com/wiRxEYKzcd

- бидерман - спойлери на fatws (@ IR0NSPIDEY) 19 март 2021 г. @ IR0NSPIDEY

cw // tfatws спойлери
.
.
.
приятелството на Роуди и Сам беше нещо, за което никога не съм мислил напълно и сега, когато го имаме, ще го ценя завинаги, те никога не са правили нито едно нещо погрешно! pic.twitter.com/ROmcOKpVzu

- гадже на dante⁹ buckys (@starstucky) 19 март 2021 г. @starstucky

СПОЙЛЕРИ НА TFATWS

НАЧИНЪТ, КОЙТО РОДЕЙ ГЛЕДА НА ЧОВЕКА, КОГАТО КАЗА, ЧЕ Е ПРАВИЛНО, ЧЕ САМ ОТДАВА ЩИТ pic.twitter.com/yqlIWyO9kS

- богове (@buckycap) 19 март 2021 г. @buckycap

cw // сокол и зимният войник #FalconAndTheWinterSoldier спойлери #SamWilson
.
.
.
.
.
.
нека поговорим за това как Роди беше единственият там за Сам. тяхното приятелство ми дава живот pic.twitter.com/N2g5me7nf5

- tisha⁷ ⩔ TFATWS ДЕН (@namjinsmcu) 19 март 2021 г. @namjinsmcu

// #TheFalconAndTheWinterSoldier спойлери

-

-

-

Роди и Сам е дуото, което досега не знаех, че ми трябва pic.twitter.com/SE29bcAJRA

- спойлери на jaida ⩔ tfatws (@ C1VILWARS) 19 март 2021 г. @ C1VILWARS
Колекция Everett / Twitter

Райън Рейнолдс просто се напи и за първи път наблюдава Зелен фенер

Преглед на историята

Сестрата на Сам Сара

Може да не е супергерой, но вече сме влюбени в сестрата на Сам Сара (Adepero Oduye) и не сме сами. Ние сме силна кралица, която не се нуждае от супер сили или супер костюм, за да я задържи.

пригответе здравословни обеди за работа

Принудена да взема твърди решения да задържи семейството си на повърхността, докато Сам го нямаше пет години - което, разбира се, не е по негова вина - Сара е вдовец с две деца и основания реализъм, който често се изплъзва от тези крещящи супергерои.

Епизодът започна със Сам в една от най-страхотните въздушни битки, които някога сме виждали, и той беше лош от началото до края. Но той беше напълно излязъл от мисълта си, мислейки, че може да използва същия този статут на супергерой, за да осигури банков заем, за да спаси семейната лодка и дома.

Беше невероятно безчувствена сцена, когато банкерът каза на двойката, че въпреки семейното си банкиране с тях от години, те не могат да помогнат. Първо се оказва, че Сам, който няма работа през петте години, които е изчезнал, се брои като марка срещу него.

Казват им също, че банките просто се „затягат“, след като милиарди хора внезапно се завърнаха само преди няколко месеца. Но затягат ли се за всички или може би повече за семействата на чернокожите? Не е посочено направо, но е силно намекнато. И Сара чакаше тази обувка да падне.

По принцип тя ухажваше Сам, като отиде с него, но може би беше и да се опита да му удари някаква реалност, че той не може да поправи това със своите страхотни криле и слава. Някои неща изискват ботуши на земята, а неговите винаги са високи. Не е чудно, че феновете вече са влюбени в нея. Със сигурност нямаме търпение за повече от нейната история.

// tfatws спойлери
-
-
-
-
аз @ Сара Уилсън pic.twitter.com/RHLYsiMw6O

- алиса | tfatws спойлери! (@mrsIewis) 19 март 2021 г. @mrsIewis

САРА УИЛСЪН КРАДЕ СЪРЦА, ВКЛЮЧИТЕЛНО МОИ, ЗНАМ, ЧЕ Е НАД pic.twitter.com/ql3e3fME9q

- Джули / Сам! TFATWS ден! (@fetussatann) 15 март 2021 г. @fetussatann

не мисля, че някога съм бил по-влюбен в жена, отколкото в Сара Уилсън pic.twitter.com/kaBvGhZbYO

- emily ™ ️ (@agentrambeaus) 19 март 2021 г. @agentrambeaus

Сара Уилсън е била в един епизод на #FalconAndWinterSoldier И ВЕЧЕ Я ОБИЧАМ❤️❤️❤️ pic.twitter.com/PyKOjvvOy4

- Бижу (@ greenblue86) 19 март 2021 г. @ greenblue86

#TheFalconAndTheWinterSoldier СПОЙЛЕРИ
-
-
-
-
ЗАЩИТЕТЕ САРА УИЛСЪН НА ВСИЧКИ РАЗХОДИ

- Уенди (@valcaroI) 19 март 2021 г. @valcaroI
Колекция Everett

Нов филм за Супермен идва от писателя Та-Нехиси Коутс - Но какво ще кажете за Хенри Кавил?

Преглед на историята

Безстрашният Торес лети високо

Говорейки за ботуши на земята, другият нов герой, който се бори със Сара, тъй като най-популярен онлайн, трябва да бъде първият лейтенант Хоакин Торес (Дани Рамирес), който се оказва абсолютно безстрашен, като поема сам един от големите лоши сезони.

Макар да не знаем как всичко това се свързва, Сам и Торес за първи път правят връзка по време на страхотната въздушна битка с - споменахме ли, че Батрок Скокът (Жорж Сен-Пиер) се завръща? - нова група, която се нарича LAV. Торес е негов офицер на земята и върши чудесна работа, като оказва подкрепа, спечелвайки му уважението на Сам.

По-късно Торес отново доказва своята смелост, опитвайки се да проникне в другата голяма лоша сила, известна като Флагмаши. Торес е Торес, който бива разбит в земята, когато се опитва да се изправи срещу един от тях самостоятелно. И сме почти сигурни, че този човек има супер сили.

Нека просто кажем, че Торес определено има сърце и смелост да бъде самият супергерой. И както феновете на комиксите със сигурност знаят, името му звъни в пантеона на героите на Marvel. И всъщност той е свързан с много познато име на герой.

В комиксите Сам в един момент заема мантията на Капитан Америка, застъпвайки се за Стив Роджърс. Когато го прави, се появява нов Сокол, който трябва да стане неговата партньор, както беше за Стив. Името на този човек е Хоакин Торес. Има много разлики между двете, но името не може да бъде случайно.

Може ли това да е намек за това кой ще носи каква титла и кои части оборудване до края на тази поредица? Всичко е възможно. И ако го направи, добре, Marvel може да бъде спокоен, знаейки, че най-новият им (вероятно) герой вече е любим на феновете.

// tfatws спойлери
-
-
-
-
-
омг вече обичам торес #FalconAndWinterSoldier pic.twitter.com/NAn5IhaSZn

- Лем (@waynesfilm) 19 март 2021 г. @waynesfilm

#FalconAndWinterSoldier
tfatws спойлери !!!
-
-
-
-
-
Сара Уилсън и Хоакин Торес световно господство pic.twitter.com/Bjmy9loiNf

- Аби (@thunderbyers) 19 март 2021 г. @thunderbyers

Торес вече е любимият ми герой в #FalconAndWinterSoldier pic.twitter.com/4MoYUKNDqx

- Бижу (@ greenblue86) 19 март 2021 г. @ greenblue86

Определено трябва да видя повече от Торес, защото той е толкова добре без причина #FalconAndTheWinterSoldier #TheFalconAndTheWinterSoldier pic.twitter.com/WUSJLg5xjc

- Хана ✨ (@ HannahChee2) 19 март 2021 г. @ HannahChee2

Хоакин Торес най-накрая е в MCU! 🇲🇽 #FalconAndWinterSoldier pic.twitter.com/saSKRvi9k3

- Фернандо Феликс (@ Fernfelix8) 19 март 2021 г. @ Fernfelix8

Запознайте се с новия Falcon: Дани Рамирес е Хоакин Торес УГХХХ ПРЕДСТАВИТЕЛСТВОТО ЗДРАВЕЙ #FalconAndWinterSoldier pic.twitter.com/3mVileyf98

- misael⁷ (@wandassitcoms) 19 март 2021 г. @wandassitcoms
Дисни +

WandaVision Finale: Поразен от врагове, Wanda взема окончателно решение за Westview

Преглед на историята

Наследството на Стив ... на Луната?

Очевидно сянката на Стив Роджърс се очертаваше през целия работен час, но очевидно конспиративните теории в MCU са дори по-големи от това. Обичахме да чуваме как Торес се разлива малко по тях, но особено когато той попита някак искрено дали Стив е бил на Луната.

Ще се смеем, но сме виждали някои от конспиративните теории, в които хората вярват това Земята, така че може би е най-добре да сме тихи.

Феновете получиха името му в тенденция, докато го гледаха, както заради оживеността на теориите, така и заради това колко красиво е бил почитан и възхваляван както от Сам, така и от Роди. О, и имаше още малко възмущение относно това кой правителството смята, че може да го замени, но знаем, че това няма да продължи.

Ние знаем това, нали?

#TheFalconAndTheWinterSoldier

Стив Роджърс според хората: pic.twitter.com/gDox2CdT1f

- Ral ceo of bucky -STREAM FALCON AND WINTER SOLDIER (@snowpointexe) 19 март 2021 г. @snowpointexe

лека нощ, стая.
лека нощ, луна.
лека нощ, Стив Роджърс на Луната, правейки лунни неща. #FalconAndTheWinterSoldier pic.twitter.com/vaMUbfaDS0

- jo (@jrose_papasin) 19 март 2021 г. @jrose_papasin

изтекла снимка на последното известно местоположение на Стив Роджърс #FalconAndWinterSoldier pic.twitter.com/EVuRMB6vqg

- Джак (-_ •) // tfatws спойлери (@ZayniacJack) 19 март 2021 г. @ZayniacJack

tfatws спойлери //

„със смъртта на Тони Старк, Стив Роджърс почете приятеля си, като най-накрая се оттегли и сложи щита си.“ да, плача трохи от стеветони pic.twitter.com/oagFoz0fWk

- t l tfatws спойлери (@armorwars) 19 март 2021 г. @armorwars

спойлери #FalconAndWinterSoldier #TheFalconAndWinterSoldier
-
-
-
моля не говори с мен Стив Роджърс всъщност го няма pic.twitter.com/vLQbkGZMNa

- спойлери на julia tfatws (@coldbucky) 19 март 2021 г. @coldbucky

Твое ляво.
Сам Уилсън и Стив Роджърс pic.twitter.com/Htyl3cLuBi

- menerva_४ | ера на tfatws (@LadyLokiEvans) 16 март 2021 г. @LadyLokiEvans

Стив Роджърс гледаше някъде тази пресконференция pic.twitter.com/VxMCXQEztD

- Ник (@ Nick34104550) 19 март 2021 г. @ Nick34104550
CW

Премиерата на Супермен и Лоис има фенове, сравняващи радостното поведение на Тайлър Хьоклин към Хени Кавил

Преглед на историята

Уви Горкият Йори

Една от най-сладките последователности в тази премиера беше виждането на по-меката страна на Зимния войник, известен още като Джеймс 'Бъки' Барнс, известен още като всички, които вече са обсебени от представянето на Себастиан Стан на този герой. Колкото и обичан да е бил винаги, той докосна още повече сърцата с красивото си приятелство със старец на име Йори (Кен Такемото).

Едва по-близо до края стана ясно защо са приятели, но истинското приятелство беше толкова сладко. Замислихме се дали Йори по някакъв начин е достатъчно възрастен, за да познава Бъки, преди да стане Зимен войник, но истината е далеч по-трагична.

Докато Сам и Джеймс никога не са се срещали в този епизод, вместо това техните истории се случват успоредно. И докато Сам ни предлагаше поглед към личния си живот, историята на Джеймс беше целият личен живот. Нямаше нито един момент на насилие от мъжа, видян за последен път на Уаканда, търсещ мир и спокойствие. Вижте, ако той не желае да бъде честен по този въпрос, ние не виждаме защо трябва - освен това беше заради каузата на доброто, което го прави добре, нали?

Когато историята му се засили, Бъки си проправя път през терапевтичните сесии и се опитва да разбере как да живее като цивилен. Едно от онези неща, за които той излъга, беше кошмар, който имаше за един от убийствените си забавления като агент на HYDRA.

По-късно, след като Йори го свърза с много симпатична сервитьорка на име Лия (Мики Ишикава - и се надяваме да видим и повече от нея!) Като най-добрия крилат в света, истината излезе наяве. Вече знаехме, че Йори е загубил сина си, докато пътува в чужбина с обяснение за „грешно място, грешно време“, което не предлага затваряне.

как да спа у дома

Когато датата го посочи, Джеймс избяга в апартамента на Йори, но все още не успя да се наложи да каже, но внезапно стана ясно с една снимка. Една от жертвите му от съня беше синът на Йори. Джеймс го уби, или по-точно Зимният войник го уби.

#FalconAndWinterSoldier

-

-

-

всичко, което ще кажа е г-н. yori ми е любим и искам да го защитя с живота си pic.twitter.com/yJwDjdhADg

- М (@ m_bee4) 19 март 2021 г. @ m_bee4

‼ ️TFATWS СПОЙЛЕРИ‼ ️
#FalconAndWinterSoldier
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

КОГАТО РАЗБИХ ЗАЩО БЪКИ ХУНД С Г-Н ЙОРИ pic.twitter.com/VOKHYjbgos

- M&M ¨̮ | TFAWS СПОЙЛЕРИ (@bby_native) 19 март 2021 г. @bby_native

ТОВА ЗАЩО БЪКИ ХЪНД С Г-Н ЙОРИ НЕ МОГА ДА НАПРАВЯ ТОВА ОЩЕ #TheFalconAndTheWinterSoldier pic.twitter.com/NcAayjRqmj

- Бижу (@ greenblue86) 19 март 2021 г. @ greenblue86

cw / TFATWS спойлери
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Когато разбереш, че синът на Йори е убитият Бъки pic.twitter.com/WnOvRKyF38

- ᗢ kieran обича wanda ᱬ (@scrlettwanda) 19 март 2021 г. @scrlettwanda

Бъки, който прекарва времето си с Йори поради вината, която има за убийството на сина си #FalconAndWinterSoldier pic.twitter.com/kbBrh7BYDi

- laterhomo (@notveryholyofu) 19 март 2021 г. @notveryholyofu

cw // #falconandwintersoldier
-
-
-
-
-
когато свързах точките и разбрах, че е баща, който е убил сина на Йори pic.twitter.com/GPccUg1OvS

- adri ✨ tfatws спойлери (@jbbarnxs) 19 март 2021 г. @jbbarnxs
Гети

Хари Потър Звездата Ралф Файнс открива реакция срещу Дж. Транс позицията на Роулинг „обезпокоителна“

Преглед на историята

Зимният терапевт

Друг незабавен любим на феновете герой и чудесно оформена поредица беше онази дълга сесия, в която трябваше да седнем, където видяхме, че някои хора няма да се примирят с надутата глупост на Бъки.

Колкото и да е обичан от Джеймс от фендом на Marvel, в този момент смятаме, че терапевтът му (Ейми Акино) може би е бил още по-обичан от начина, по който се е справяла с него. Тя го свали заради лъжите му, абсолютно го накара да бъде отговорен и всеки път, когато грабна своята „пасивна агресивна“ тетрадка, тя спечели победа.

Колкото и да се съпротивляваше, тя абсолютно знае как да работи с него. Беше нещо красиво за гледане. Но беше много повече. Поиграхме с идеята за травма на супергероя, но това беше дълбоко потапяне в ПТСР от вида на живота, който Джеймс живееше, и как се справя и се опитва да продължи напред. Това е и застъпничество за стойността на терапията, дори ако той се съпротивлява докрай в момента!

Да, той я лъже доста последователно, но в същото време се опитва поне донякъде да се свърже с нейната програма и да види дали не може да намери някаква нормалност в живота си. След цялото онова насилие, което отричаме, се случи, когато свали корумпиран политик, на когото беше помогнал да позиционира, докато беше в HYDRA, той й каза, че това е част от неговата програма за изкупление. Така че той не е нарушил всичко три правила.

Моментът, в който терапевтът взе телефона му и основно го извика, че няма приятели, избягвайки съобщенията на Сам - в края на краищата двамата загубиха Стив - и изолирайки се, беше толкова трогателен. Звъни още по-вярно през тези странни времена.

Но най-вече нейната сила срещу такава силна личност наистина впечатли феновете.

#TheFalconAndTheWinterSoldier спойлери
-
-
-
-
-
ЧУДОВ ХАРАКТЕР НАЙ-накрая отиде на терапия pic.twitter.com/CpomcxZiyG

- kay иска ново оформление 〇 ° (@ ART3MlIS) 19 март 2021 г. @ ART3MlIS

Спойлерите „Соколът и зимният войник“
„Сам си, на 100 години си, нямаш история, нямаш семейство…“ Терапевтът на Бъки не се примирява с неговите #FalconAndWinterSoldier #TheFalconAndTheWinterSoldier pic.twitter.com/dBnkrWGQpb

- надникване (@TheGeekyPeep) 19 март 2021 г. @TheGeekyPeep

#FalconAndWinterSoldier спойлери
.
.
.
.
.
.
.
терапевтът на bucky по време на ЦЯЛАТА сесия: pic.twitter.com/92V931fgdR

- trishna tfatws спойлери !! (@ AMELI4SMAXIM0FF) 19 март 2021 г. @ AMELI4SMAXIM0FF

Бъки, след като терапевтът свърши да го пламти #TheFalconAndTheWinterSoldier pic.twitter.com/G4RxpJi0BZ

- oracio (@ its_yeah_boi12) 19 март 2021 г. @ its_yeah_boi12

#TheFalconAndTheWinterSoldier Баки се обръща към терапия, когато знае добре, че няма да слуша нещо, което терапевтът му казва: pic.twitter.com/QujH5WbEGs

- ayv (@happilyavoided) 19 март 2021 г. @happilyavoid

Бъки се държи като далечен тийнейджър в терапия #TheFalconAndTheWinterSoldier #BuckyBarnes pic.twitter.com/TXLQIWFhLp

- yagmur (@thatkidkartal) 19 март 2021 г. @thatkidkartal

#FalconAndWinterSoldier
Всеки път, когато терапевтът извади бележника

Бъки: pic.twitter.com/dfrDX2jfiZ

- Blacksheepash (@ Blacksheepash1) 19 март 2021 г. @ Blacksheepash1

Бъки на терапевта си #FalconAndWinterSoldier pic.twitter.com/Lr3eFGtqtV

- Гангстер Ениеб (@GangsterEnieb) 19 март 2021 г. @GangsterEnieb

аз: нямам страх

терапевтът на баки: [съществува]

аз: имам един страх

- # sloane & matt. (@ S4MWILSON) 18 март 2021 г. @ S4MWILSON

„Соколът и зимният войник“ пуска нови епизоди всеки петък в полунощ PT.

Актьори на Marvel, които първоначално са били на прослушване за други роли в MCU Виж снимките Гети / Марвел

Интересни Статии

Популярни Публикации

Как да правим добър секс, според секс терапевт

Как да правим добър секс, според секс терапевт

7 азиатски жени разливат своите любими марки и продукти за красота

7 азиатски жени разливат своите любими марки и продукти за красота

Мишел Улф разкъсва телевизията късно през нощта за шегите на Формула Тръмп

Мишел Улф разкъсва телевизията късно през нощта за шегите на Формула Тръмп

Ръководството за подаръци за Деня на бащата на Everygirl’s 2019

Ръководството за подаръци за Деня на бащата на Everygirl’s 2019

Удивително красива модерна модернизация на градска къща в Брайтън

Удивително красива модерна модернизация на градска къща в Брайтън

Филмът „Космическа планина“ в творбите, базиран на Disney World Roller Coaster

Филмът „Космическа планина“ в творбите, базиран на Disney World Roller Coaster

„Chhor Denge“ на Нора Фатехи пресича 21 милиона гледания в рамките на 24 часа; тенденции в световен мащаб в YouTube

„Chhor Denge“ на Нора Фатехи пресича 21 милиона гледания в рамките на 24 часа; тенденции в световен мащаб в YouTube

Еминем се изсипва върху Вал Килмър, когато го вижда гол: „Дразни ме от години“

Еминем се изсипва върху Вал Килмър, когато го вижда гол: „Дразни ме от години“

Арканзас ще отпразнува Човека в черно с годишния ден на Джони Кеш на 26 февруари

Арканзас ще отпразнува Човека в черно с годишния ден на Джони Кеш на 26 февруари

Това е нещото, с което на принц Джордж и принцеса Шарлот не е позволено да играят

Това е нещото, с което на принц Джордж и принцеса Шарлот не е позволено да играят