Всичко, което Еванджелин Лили мразеше за „Изгубени“: неудобна голота, нейният „неприятен“ характер, „липса на измерение“

Актьорският състав на „Изгубени“ - тогава и сега Виж снимките Колекция Everett

Осем години отстранени от финала на поредицата на „Изгубени“ Еванджелин Лили споделя своите сложни чувства към характера си, Кейт, и неприятните ситуации, които е преживяла на снимачната площадка.По време на интервю с Изгубените момчета подкаст, Лили каза, че „е хвърляла сценарии през стаите“ по време на шестсезонното шоу, обяснявайки момента, в който наистина е трябвало да остави крака си.

Студия Marvel

15 разнообразни героя, готови да представят в следващата фаза на Marvel Cinematic Universe

Преглед на историята

„През сезон 3 имах лош опит на снимачната площадка, като в основата си бях в ъгъла, за да направя сцена, частично гола, и почувствах, че нямам избор по въпроса“, каза тя. „Бях ужасен и треперех и когато свърши, извиках с очи и трябваше да продължа и да направя още една страховита, много силна сцена веднага след това.“„И така, в сезон 4 излезе друга сцена, когато Кейт се събличаше и аз много се борих тази сцена да бъде под моя контрол и не успях да я контролирам отново“, продължи тя, цитирайки това като своя точка на пречупване. - Тогава казах, това е, не повече. Можете да пишете каквото искате, аз няма да го направя. Никога повече няма да сваля дрехите си от това шоу и не го направих.

Тя продължи, че няма проблем с голи сцени като цяло, но личните й преживявания с тях я оставят да се чувства така, сякаш не може да „вярва“ или „да се чувства удобно и безопасно“, докато сама заснема такава. Тя добави, че е получавала сценарии през годините след шоуто, включващи голота, и е преминала, добавяйки, че има „късмет“, че е на място в кариерата си, където „може да бъде придирчива“.Еванджелин Лили разкрива защо вероятно никога няма да се омъжи

Преглед на историята

Лили също каза, че обича, как е костюмът й „Човекът мравка и осата“ беше костюм за цялото тяло, нещо, което я караше да се чувства в безопасност. „Не трябваше да съм с минипола и бюстие и се чувствах наистина благодарна“, добави тя, преди да се увери, че коментарът не е попаднал като дис на „Wonder Woman“. „Гал Гадот изглеждаше невероятно невероятно, но аз щеше да се чувствам неудобно“, тъжна е тя. - Просто не съм този човек. Благодарен съм за това.

Не само онези разкриващи сцени я дразнеха за „Изгубени“, тъй като тя също се вряза малко в характера си.

- Винаги съм смятал, че е неприятна. Не в началото, в началото тя беше някак готина и след като шоуто продължаваше, се чувствах така, сякаш ставаше все по-предсказуема и неприятна “, каза тя. „Чувствах, че персонажът ми премина от автономност - наистина със собствена история и собствено пътуване и собствени програми - до преследване на двама мъже из острова. И това ме раздразни.'Lost' Reunion - Вижте кой показа, кой не & Walt Всички пораснали!

Преглед на историята

„Хвърлях сценарии през стаите, когато щях, защото щях да бъда много разочарована от намаляващата степен на автономност, която тя имаше, и намаляващото количество от нейната собствена история, която трябваше да играе“, продължи тя. Въпреки че каза, че самата тя е човек, който „сама преминава от връзка към връзка“, тя беше разочарована от „липсата на измерение“, която нейният герой получи с течение на времето.

- Просто беше наистина - Джак? Сойер? Джак? Сойер? “, Каза тя, позовавайки се на героите на Матю Фокс и Джош Холоуей.

Една ситуация, която „дразнеше лайна“ от нея, беше, когато нейният герой беше заловен от Останалите, докато преследваше Джак. „[То] изглеждаше толкова незряло и аз исках тя да бъде по-добра“, каза тя, макар че по-късно отбеляза, че даването на недостатъци на Кейт я прави по-човешка.

мъже, които харесват пълни жени
Гети / Instagram / Warner Bros.

Трейлъри, косплей и Джони Деп Противоречие: 8 Comic-Con Моменти Всички все още се измъчват

Преглед на историята

- Това обаче каза, че най-страхотното в това е, че тя е била погрешна. Това е толкова важно. Ако нямате недостатъци при жените на екрана, тогава това, което казвате на света, е, че жените трябва да бъдат перфектни, ако ще бъдат привлекателни “, добави Лили. 'В известен смисъл нещата, които ме дразнеха в нея, вероятно бяха напълно необходими и важни, дори.'

„Мисля, че се справихме добре и мисля, че много много се опитах да взема това, което ми беше дадено, и винаги намирам начин да покажа нейната сила - продължи тя, - намерете начина да има свои собствени мисли и мнения и идеи и да отделяте моменти че си мислех, че може да са малко хленчиви и по някакъв начин да ги накарат да не кашлят. '

Хвани Лили да рита сериозно дупе в „Човекът мравка и осата“ по кината сега.

„Изгубени“ звезди - тогава и сега Виж снимките Гети

Интересни Статии