Всичко, което Ерик Менендес разкри за убийството на родителите си в първо интервю от 2005 г. насам


Вижте как изглеждат сега цифрите на Лайл, Ерик и по-скандални 90-те Виж снимките A&E

На 20 август 1989 г. Ерик и Лайл Менендес жестоко убиха родителите си Хосе и Кити Менендес с две 12-габаритни пушки. Докато Лайл разказва своята страна в историята в многобройни интервюта - включително много през тази година - Ерик мълчи от 2005 г. В четвъртък вечерта обаче в част първа от поредицата на A&E „Убийствата на Менендес: Ерик разказва всичко, - наруши мълчанието си.

„Мисля, че е време хората да чуят истината със собствените ми думи, без ограниченията на съдебна зала“, каза той в горната част на специалното. „От момента след това исках да се върна назад във времето, за да си върна всичко, което направихме с Лайл. Може би си мислите, че знаете моята история, но не бихте могли, защото я разказвам сега за първи път.Първите два часа от шоуто документираха дните, водещи до убийствата в Менендес, като Ерик разби какво причини двамата братя да убият Кити и Хосе. Ето как той изложи всичко в епизода от четвъртък.

Учтивост A&E

Ерик Менендес разказва подробности за твърдяната семейна битка и тормоз в първото интервю за над 10 години (ексклузивно)

Преглед на историята

Дните, водещи до убийството

Менендес започна разказа си, като каза колко развълнуван е да отиде в колеж, след като завършва Beverly Hills High през юни 1989 г., два месеца преди убийствата. Целта му беше да излезе от къщата и да се отдалечи от родителите си. Докато предполагаше, че ще живее в кампуса, той каза, че баща му е имал предвид различен план.

Ерик обясни, че на 13 август 1989 г. „[Хосе] ми обясняваше, че ще стоя вкъщи 3 нощи в седмицата. Продължавах да го питам какво искаш да кажеш, мислех, че ще си отида. Имах тази потъваща болка, тази тъга. В този миг всички сънища, които закрепих за бягството си у дома, те смачкаха вътре в мен. След като започна да си събира багажа на предизвикателство, той каза: „Баща ми влезе няколко минути по-късно, притисна ме към прозореца, долепи ръка до врата ми и каза:„ Имаме ли проблем? “ Той каза: „По-добре бъдете тук, когато се върна от пътуването си“. В този момент просто бях победен. Наистина мислех за самоубийство. Мислех да отнема живота си.На 15 август Ерик каза, че е чул спор между майка си и брат си за косата на Лайл. „Те се скараха, а Лайл казваше, че му трябва и беше важно, а мама в ярост каза:„ Не си оправяш разкъсаното парче коса! “ и тя протегна ръка и откъсна косата му от главата му. Спомням си, че просто бях зашеметен от случилото се. Ерик продължи, като каза, че утешил брат си след битката и след това казал на Лайл, че е тормозен от баща им. „Той изведнъж наистина се разстрои“, каза Ерик, „казвайки как мога да позволя това да се случи, радвах ли се, защо не казах на никого, защо не го спрях. Плачех и започнах да получавам малка паническа атака.

A&E

Ерик каза, че Лайл се изправя пред баща си за това на 17-ти. „Татко основно му каза да не се занимава с това, не изхвърляй живота си. Ще забравим този разговор да се е състоял - обясни Ерик. - Лайл просто избухна върху него, казвайки, че ще държиш ръцете си далеч от брат ми, ти си болен човек. Изведнъж се чува това и баща ми казва отвори вратата. Отключвам вратата, той нахлува: „Предупредих те да не казваш на всички“. Отблъснах го и побягнах по стълбите. Сблъсках се с бърлогата и майка ми е там ... тя пиеше, мърдайки думите си.Той каза, че е казал на Кити, че няма да разбере, когато попита какво не е наред. Тя каза: „Разбирам много повече, отколкото си мислите. Винаги съм знаел. Какво мислиш, че съм глупак? Просто изкрещях: „Мразя те, мразя те“. Стана ми ясно, че татко няма да ме остави да се махна. Това беше моментът, в който знаех, че родителите ми ще ме убият.

С тази мисъл в съзнанието си той каза, че братята са слезли в Сан Диего и са закупили оръжия на 18 август. Що се отнася до това защо са отишли ​​с пушки, Ерик обясни, че собственикът на магазина им е казал, че са най-добрите за „самозащита“.

AP / Гети

Лайл Менендес казва на Мегин Кели, ако съжалява за убийството на родителите си

Преглед на историята

Деня преди

Ерик разказа подробно странно пътуване с лодка, което семейството направи в деня преди убийството на родителите на Менендес. - Спомням си, че пътувахте надолу по яхтеното пристанище, до там беше пълна тишина. Кълна се в бога, имаше чувството, че ме карат в гроба си - каза той. - Спомням си, че видях лодките и почувствах този страх. Част от мен просто искаше да бягам. Идеята да остана сама на океана, без да има никой наоколо, бях нервна и параноична поради добра причина.

„Майка ми беше разстроена, че на лодката имаше повече хора, отколкото тя очакваше“, добави той. - Предполагам, че е очаквала само капитанът на лодката да е там. Спомням си, че си мислех, защо да се интересува? Нищо в това пътуване няма смисъл. Не трябваше да сме там. Изобщо нямаше риболов, който си спомням. Това беше цялата причина да сме там, но не се водеше никакъв риболов.

Капитанът на лодката също говори по време на специалното, описвайки „странното усещане наоколо“ по време на пътуването. „И до днес се чудя какво е трябвало да се случи тази нощ“, добави Ерик.

Той също така каза, че баща му отново е ударил вратата му, когато се приберат, но в крайна сметка спря, преди нещо да ескалира.

задната част на полицейска кола

'Менендес: Кръвните братя' звезди казват хомофобия, вдъхновен от сексуално насилие 'Симпатичен' филм за убийците (ексклузивно)

Преглед на историята

Денят на убийството

Ерик нарече неделя, 20 август - денят, в който убиха родителите си, „най-лошия ден от всички“. Той каза, че се е опитвал да избягва къщата през целия ден, тъй като „напрежението“ се е натрупвало „ден след ден“, и просто е започнал да шофира безцелно.

„Спомням си, че бях паркиран отстрани на PCH на капака на колата си и просто усещах, че светът свършва“, обясни той. 'Това мрачно отчаяние в сърцето ми.'

Когато се прибра вкъщи, Лайл се приближи до него, казвайки, че баща им иска и двамата да се приберат тази вечер. 'Стана ми ясно, че родителите ни ще ни убият', каза Ерик.

Убийствата

A&E

Около 22:00 Ерик каза, че баща му му е казал да отиде в стаята си, добавяйки, че „ще дойде след минута“.

„Чувствах, че животът ми е свършил точно тогава. Всичко се сблъскваше в този момент, просто почувствах студени тръпки по тялото си. Спомням си, че бягах, хващах пистолета, помня, че ръцете ми трепереха - обясни той. „Знаех само, че ако не стигна до тези врати, преди мама и татко да излязат, ще умра. Това беше единствената мисъл в главата ми. Не можех да дишам. Щях да умра. Оставаха ми секунди и трябваше да стигна до бърлога. Беше като всяко едно нещо, което мама и татко ми бяха казали, щяха да ме убият, всичко се случваше в момента.

„Спомням си, че стрелях и стрелях и не можах да видя нищо. Това беше просто огън и тъмнина и бум, експлодиращи звуци. Просто беше ужасно. Сякаш адът дойде на света и аз просто исках да избягам и нямаше къде да отида “, каза той. - След това се срутих на стълбите. Започнах да плача и [Лайл] дойде и седна до мен, той ме прегърна и аз започнах да треперя и той просто каза, че ще е наред. Чувствах се гаден, сякаш щях да повърна. Минаха минути, просто изглеждаше като завинаги.

Гети

Лайл Менендес разкрива какво му е минало през главата по време на 911 разговор след убийството на родителите му

Преглед на историята

Непосредствените последици

Когато полицията не се появи веднага, двамата мъже започнаха да мислят за своите алибита. Те отидоха до кино и се опитаха да си купят билети, които биха могли да им осигурят някакво покритие. „Билетите успяха да покажат, че филмът ще започне в 10:30, те бяха безполезни“, каза той. Той също така подробно описа как двамата са се откарали до д-р Mulholland Dr., за да изхвърлят пушките.

„Току-що отидохме до Мълхоланд, просто ги сложихме под един храст и избутахме малко пръст върху него. Наистина бях ужасен, че всичко ще се разкрие - каза той.

След като се прибраха у дома, Лайл отново се обади в полицията. „Чувствах, че това, което направих, беше просто, просто исках да го отменя. Просто исках да се върна назад във времето. Не исках този момент да е истински. Просто се сринах емоционално. След като бяха въведени в полицейски круизи, „Спомням си, че Лайл ме попита:„ Ще можете ли да кажете, че бяхме на кино? “

Гети

3 странни заведения от първото интервю на Лайл Менендес от затвора от 20 години насам

Преглед на историята

Следващите дни

Дни след убийствата - докато двамата още не бяха заподозрени - братята започнаха да играят тенис, нещо, което някои смятаха за странно решение.

- Лайл и аз не говорихме за нещата толкова, колкото бих искал. Всичко, което исках да направя, беше да говоря за случилото се и как да живея с него, защото не можех да живея с него “, каза Ерик. „Така че единственото нещо, което знаех, беше тенисът, така че просто се набутах в това пълно работно време. Това ме предпазваше от просто бездействие през целия ден. Все още бях сам през нощта и просто се влошавах и влошавах емоционално.

Той каза, че по-късно е мечтал да се самоубие, където „ще плава в този син мир и цялата болка ще изчезне и изведнъж съм бил мъртъв и бях толкова щастлив, че бях мъртъв. Исках това.

Колкото до „изпращане на веселба“ двамата продължиха след убийствата - включително Ерик, закупил нов джип - той каза, че пазаруването „е начинът на брат ми да се справи“. „Впоследствие не похарчих пари“, добави той, „Не повече, отколкото бих направил преди“.

В крайна сметка Ерик се довери на терапевта д-р Джером Озиел за убийствата. „Току-що се счупих и му казах какво се е случило. След като му бях признал, той се обади на Лайл - обясни той. „Той каза, че ще се чувства комфортно, ако не отидем в полицията, ако започнем бизнес заедно. Беше ми много ясно, че той иска пари.

Озиел сподели признанието с тогавашната си приятелка, която отиде при ченгетата, след като се разделиха, което доведе до ареста на братята.

цитати за майки и дъщери

Специалното завърши с това, че Ерик каза: „Толкова се борихме, за да не се разкрият тайните, но всичко просто излизаше извън контрол“.

Следва продължение ...

Интересни Статии

Популярни Публикации

Вижте снимки на сватбените душове на Алекс Дръмонд: „Толкова благодарен да бъдеш заобиколен от толкова много силни, любящи жени“

Вижте снимки на сватбените душове на Алекс Дръмонд: „Толкова благодарен да бъдеш заобиколен от толкова много силни, любящи жени“

Как да почистите фурната си

Как да почистите фурната си

Къде да ядем и пием в Мемфис точно сега

Къде да ядем и пием в Мемфис точно сега

Гледайте Super Bowl ремаркета за F9, The Falcon и The Winter Soldier & New M. Night Shyamalan

Гледайте Super Bowl ремаркета за F9, The Falcon и The Winter Soldier & New M. Night Shyamalan

Storm Reid дразни отряда за самоубийци, еуфория сезон 2 подробности (ексклузивно)

Storm Reid дразни отряда за самоубийци, еуфория сезон 2 подробности (ексклузивно)

Ариел Уинтър, влачен от Twitter, след като публикува информация за животозастрашаващото заболяване на братовчед

Ариел Уинтър, влачен от Twitter, след като публикува информация за животозастрашаващото заболяване на братовчед

Ева Марсил твърди, че Джанис Дикинсън й каза да „оправи носа си“ с парични награди на ANTM

Ева Марсил твърди, че Джанис Дикинсън й каза да „оправи носа си“ с парични награди на ANTM

Звездите „Аз, себе си и аз“ предсказват кой ще бъде фаворит: Боби Мойнихан, Джон Ларокет или Джак Дилън Грейзър?

Звездите „Аз, себе си и аз“ предсказват кой ще бъде фаворит: Боби Мойнихан, Джон Ларокет или Джак Дилън Грейзър?

Служителите на Джорджия се нуждаят от вас, за да спрат да се обаждат на 911 за цикадите

Служителите на Джорджия се нуждаят от вас, за да спрат да се обаждат на 911 за цикадите

Четенето на отпечатани книги на вашето дете е по-добро от електронните книги, проучвания

Четенето на отпечатани книги на вашето дете е по-добро от електронните книги, проучвания