Фондация и грантове на Everygirl Media Group

От само себе си се разбира, че 2020 г. донесе предизвикателства, които никога не бихме могли да очакваме. Вследствие на опустошителна глобална пандемия, безпрецедентна икономическа криза, нестабилен политически климат, безброй природни бедствия и широко разпространена расова несправедливост, ние от The Everygirl Media Group се почувствахме принудени повече от всякога да можем директно да помогнем на нашите читатели в нужда .

Изключително развълнувани сме да обявим създаването на Фондация Everygirl Media Group , 501 (c) 3 с нестопанска цел, за да можем по-добре да отговорим на нуждите и проблемите, които са важни за нашия екип и нашите читатели.

Целта ни е да упълномощим жените и да ги подкрепим по време на нужда - и чрез тази фондация можем да осигурим финансиране директно на хората и каузите, които искаме да подкрепим.

Марките Everygirl и The Everymom са изградени около желанието да се осигури онлайн общност за жени, които да идват и да се чувстват представени и подкрепени и където могат да намерят информация, съвети и вдъхновение - независимо дали това е за модата и красотата, декора на дома, начина на живот уелнес или кариерно израстване и вземане на финансови решения.

Създаването на Фондацията Everygirl ни позволява да издигнем тази подкрепа на нашата общност на следващото ниво чрез директни действия. Имаме няколко невероятни инициативи, стартирали преди края на годината, и сме толкова запалени по възможността да продължим да разрастваме фондацията и нейните програми през следващите години.С това казано, ние сме невероятно развълнувани да обявим първата инициатива на фондацията, станала възможна с щедро дарение от Марка Prosecco :

The Everygirl и The Everymom винаги са се стремили да усилят гласовете на жените чрез онлайн платформите, които сме изградили. Много от жените в нашата читателска общност са предприемачи и собственици на малък бизнес с отлични продукти и услуги, които да споделят със света.

Нашата цел при създаването на тези безвъзмездни средства е да можем да подкрепим жени, които притежават малък бизнес и търсят допълнително финансиране, за да ги издигнат на следващото ниво. Everygirl е ориентирана към кариера, страстна, амбициозна и решителна - и малкият бизнес често се ражда от малка идея, подкрепена от някой с тези черти. Създаването на нашите безвъзмездни средства ни позволява да издигнем нашата онлайн общност от жени предприемачи и да им помогнем да следват мечтите си чрез директно финансиране за малкия им бизнес.Четири безвъзмездни средства от 5000 долара ще бъдат отпуснати на жени, които притежават малък бизнес или се стремят към предприемачески начинания. Според ценностите и усилията на нашата компания за насърчаване на многообразието и приобщаването, една от четирите безвъзмездни средства е запазена за бизнес, собственост на кандидат за BIPOC.

Кандидатурите са отворени за обществеността - за да могат да кандидатстват, кандидатите трябва да се идентифицират като жени, да са жители на САЩ и да са на 21 или повече години. Четиримата наградени ще получат 5000 долара бизнес финансиране, както и излагане чрез theeverygirl.com и каналите за социални медии на The Everygirl.

Кандидатурите се отварят ДНЕС, 1 октомври, и ще се приемат до неделя, 11 октомври от 23:59 ч. CST. За да научите повече за процеса на кандидатстване / подбор, изисквания и график, Натисни тук .

модни блогове за 20 неща

играеш на медицинска сестра с гаджето си

Защо този грант има значение:

Според Национален съвет за бизнес на жените (WBENC) , в САЩ има 12,3 милиона фирми, притежавани от жени, които генерират около 1,8 трилиона долара годишно приходи и наемат 9,2 милиона души. Четири от всеки 10 американски фирми са собственост на жени и секторът бързо се разраства - броят на предприятията, притежавани от жени, се е увеличил с 58 процента от 2007 г. насам.

Предприятията, притежавани от жени на цвят, се разрастват особено бързо, като съставляват 47 процента от всички собствености на жени и се увеличават с 163 процента между 2007 и 2018 г. Жените на цвета основават 64 процента от новия бизнес, притежаван от жени през 2017 г.

Още, според доклад на Фундера , мъжете все още са с 20 процента по-склонни от жените да получат бизнес финансиране и заеми.

Като самите жени предприемачи можем да видим все още очевидната разлика в ресурсите за жените, които искат да започнат бизнес. Чрез създаването на бизнес гранта на The Everygirl’s, собственост на жените, ние се надяваме да предоставим възможност на собствениците на жени жени да получат финансирането, което може да не успеят да намерят другаде.

Честване на жени, празнуване на теб

Собственият бизнес грант на Everygirl’s се осигурява от Марка Prosecco , елегантно пенливо вино, отглеждано в сърцето на италианския регион Просеко. La Marca Prosecco вярва в празнуването на радостта във всекидневните моменти, включително неуморната работа, през която преминават толкова много собственици на малък бизнес, за да сбъднат мечтите си. Фокусът върху овластяването на кариерата винаги е бил част от мисията на The Everygirl, а щедрото дарение на La Marca Prosecco ни позволява да осигурим финансиране за жени в бизнеса, които са страстни към това, което правят.

Преди това си партнирахме с La Marca Prosecco, за да представим Конференцията Everygirls Rise , виртуално събитие, съсредоточено около овластяване на жените - не само в живота, но и в кариерата им. Собственият бизнес-грант на Everygirl’s ни позволява да предприемем това партньорство между компаниите с подобно мислене още една стъпка, като предоставяме пряко бизнес финансиране на жените предприемачи, които посещават нашите конференции.

Този грант е достъпен за всички - независимо дали вашият бизнес е повлиян от икономическата криза COVID-19, търсите ли да инвестирате в ново оборудване или служители или просто се нуждаете от допълнително финансиране, за да изведете бизнеса си на следващото ниво. Каним ви да подадете заявление и ви насърчаваме да споделите тази възможност с всички жени, които познавате, които притежават бизнес.

Нямаме търпение да прочетем вашето заявление и да научим повече за вашия бизнес!

На Ваше разположение,
Алайна и Даниел

Щракнете тук за повече информация, отговори на често задавани въпроси и за кандидатстване.

Интересни Статии