Всяка знаменитост, изказваща се срещу Р. Кели в съзнанието на обезпокоителен документален филм за цял живот (актуализиране)

Всички, които са били уволнени заради твърдения за сексуален тормоз Виж снимките Гети

Криси Тейгън, Октавия Спенсър, Омарион, Не-Йо и Джада Пинкет Смит са сред многото изказващи се, след като „Surviving R. Kelly“ изплува отново на движение #MuteRKelly.АКТУАЛИЗИРАН 6:43 ч. На 11.01.19:

Ник Кенън е преценил дискусията, избухнала вследствие на 'Surviving R. Kelly' на Lifetime, излагащ мрежата от обвинения около R&B звездата.

Водещият на „Masked Singer“, който също е музикален художник и си сътрудничи с R. Kelly при неговия хит „Gigolo“ от 2003 г., призна: „Определено си затворих очите за много тъмнина в тази индустрия“.

В дълга публикация в Instagram той продължи: „Да спрем да бием около храста и да го наречем какъвто е. Цялата тази индустрия е създадена и изградена от зли и хищнически духове и мъжко шовинистично поведение.Но вместо просто да се съсредоточи върху Кели за предполагаемо малтретиране на жени през цялата си кариера, Кенън се прицели в куп могъщи мъже в развлекателната индустрия, като същевременно се извини на „КРАЛИЦИТЕ“ и обеща да стане съюзник вместо част от проблема.

„И от неотдавнашното възмущение в медиите, свързано с @RKELLY, осъзнах, че ИСТИНСКИЯТ въпрос е крайната липса на грижи и неуважение към нашите КРАЛИНИ“, пише той. „Твърде дълго се отнасяхме към жените като към граждани от втора класа, когато всъщност те са източникът, нашето ядро ​​и висшите същества. Но нашата несигурност, Его и липса на любов се опитаха да докажат обратното. Следователно имаме НЯКОЛКО случаи, в които позволяваме на артисти, ръководители и всеки ден индивиди злоупотребяват и малтретират нашите носители на живот и красиви равни.

„Не е тайна как мъжете злоупотребяват със силата си, за да манипулират млади новопоявили се поп звезди с опитни холивудски актриси и всички между тях. Аз лично бях свидетел на това и вече няма да мълча за това. Това не е сухо измиване, това е промяна на парадигмата - продължи той. „Не осъждам НИКОЙ човек за неговото минало или частни действия, защото и аз съм виновен грешник на явното неуважение дори в някои от изявленията в песента по-горе.“В допълнение към извикването на обичайните заподозрени като опозорени холивудски магнати Moonves и Харви Уайнстийн , той също така изпусна фронтмена на Aerosmith Стивън Тайлър и Елвис Пресли.

„Но от хора като Лес Мунвес, Харви Уайнстийн, Стивън Тайлър, Р. Кели, Елвис и други, трябва да кажа, че трябва да се справим с тази болест главоломно. Истинските лидери и шефове трябва да се активизират и да бъдат МЪЖЕ “, заключи той. - И аз ще бъда един от първите, който ще каже от името на всички мъже, съжалявам. Моля, помислете за адвокат, съюзник и студент, който се нуждае от насоки в бранш, създаден да се възползва от жените. Нека веднага го сменим ВСИЧКИ. И извикайте всичко на масата за нашето невежество, грешни постъпки и неуважение. Извинявам се на моите кралици.

TooFab се обърна към представителите на Тайлър за коментар и ще актуализира тази публикация, ако отговорят.

Cannon вероятно се позовава на собственото признание на Тайлър, че има сексуални отношения с 16-годишно момиче в средата на 70-те. Джулия Холкомб разказа подробно връзката им в 2011 есе и Тайлър също писа за това в мемоарите си.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Гети

Най-новите разработки на R. Kelly след обезпокояващи цял живот документални филми шокираха зрителите

Преглед на историята

АКТУАЛИЗИРАН 11:28 ч. На 1/10/19:

Бъдещето се обърна към Р. Кели, но позицията му е рязко различна от другите отговори на знаменитости, които сме виждали досега.

Когато рап изпълнителят беше попитан за чувствата си към ситуацията на Power 106's „Шоуто на Круз“ тази седмица той каза, че хората всъщност трябва Спри се говорим за иконата R&B, която е обвинена в сексуално насилие и малтретиране от множество жени. „Обръщаме му твърде много внимание. Когато обръщате нещата твърде много внимание, те се взривяват “, каза той.

Той също не е изненадан от увеличаването на потреблението на музиката на Р. Кели и твърди, че хората ще спрат да я слушат, ако хората престанат да говорят за него толкова много.

'Ето защо неговият музикален куп' прави това, което направи, защото всички продължавате да говорите за това. Спри да говориш за това - ще си отиде - каза той.

- Не знам какво е. Просто твърде много хора говорят за това “, добави той. „Мисля, че зад кулисите трябва да се правят неща, както трябва да се прави, и да се спре да се обръща отрицателно внимание.“

АКТУАЛИЗИРАН 6:36 ч. На 1/10/19:

В сряда, Шанс Рапърът , Лейди Гага и Кара Делевин говориха срещу Р. Кели и как се чувстваха след гледане на сериала.

Шанс Рапърът, който се появи в епизод и каза, че цитатът му е „изваден от контекста“ (вж. По-долу), написа в Туитър следното съобщение:

„През последните два дни чух твърде много истории за домашно насилие, сексуално насилие и изнасилвания, извършени от хора, които нарекох приятели. Срам ме е от всички вас. Тези истории ще бъдат разширени и вашите жертви ще получат справедливостта, която заслужават.

В историята си в Instagram Лейди Гага озаглави дълга публикация: „Заставам зад всеки, който някога е бил жертва на сексуално насилие. Период.' Тя се извини за сътрудничеството си с Р. Кели за песента от 2013 г. „Do What U Want“ и каза, че ще работи за премахване на песента от iTunes и други стрийминг услуги.

Миналата седмица изпълнителният продуцент Dream Hampton разкри дълъг списък от знаменитости, за които се твърди, че са отказа възможността да се появи в документарната серия. Лейди Гага беше в списъка.

„Стоя зад тези жени на 1000 процента, вярвам им, знам, че страдат и изпитват болка и силно чувствам, че гласовете им трябва да бъдат чути и взети на сериозно. Това, което чувам за обвиненията срещу Р. Кели, е абсолютно ужасяващо и неоправдано. Като жертва на сексуално насилие аз направих както песента, така и песента и видеото в тъмно време от живота си. Намерението ми беше да създам нещо изключително предизвикателно и провокативно, защото бях ядосан и все още не бях обработил травмата, настъпила в собствения ми живот. Песента, наречена „Направи това, което искаш (с моето тяло)“, мисля, че е ясно колко изкривено е било мисленето ми по това време. Ако можех да се върна и да поговоря с по-младото си аз, щях да й кажа да премине през терапията, която [съм преминал] оттогава, за да мога да разбера обърканото, посттравматично състояние, в което се намирах - или ако терапията не е била достъпна за мен или за някой в ​​моята ситуация - да потърсим помощ и да говорим възможно най-открито и честно за това, през което сме преминали. “

„Не мога да се върна, но мога да продължа напред и да продължа да подкрепям жени, мъже и хора от всякакви сексуални идентичности и от всички раси, които са жертви на сексуално насилие. Многократно съм демонстрирал позицията си по този въпрос и други по време на кариерата си. Споделям това не за да се оправдавам за себе си, а за да обясня. [До] докато това не се случи с вас, вие не знаете как се чувствате. Но знам как се чувствам сега. Възнамерявам да премахна тази песен от iTunes и други стрийминг платформи и няма да работя отново с него. Съжалявам както за лошата си преценка, когато бях млад, така и за това, че не се изказах по-рано. Обичам те.'

Кара Делевинг сподели обширно съобщение в Instagram, публикувайки туит на Джон Леджънд, който гласеше: „На всички, които ми казваха колко смела съм за появата в документа, изобщо не се чувстваше рисковано. Вярвам на тези жени и не се интересувам от защитата на сериен изнасилвач на деца. Лесно решение. За Кара Р. Кели е „далеч по-зле от Харви Уайнстийн“, защото „Харви е разследван, а Р. Кели не“.

„Завърших документалния филм„ Surviving R. Kelly “снощи и съм толкова шокиран и възмутен от колко време продължава това. Сърцето ми отива към всички жертви на неговото емоционално и физическо насилие и техните семейства. Този човек е хищник, който захранва властта и според мен е далеч по-лош от Харви Уайнстийн и трябва да носи отговорност. Не се опитвам да сравнявам двете. Моят въпрос е, че Харви е разследван, а Р. Кели не. Ние сами имаме вина в тази ситуация. Знаех за твърденията, но не успях да разбера сериозността на ситуацията. Все още продължих да слушам музиката му. Спрете да отделяте изкуството от художника. Това, че пее като ангел, не означава, че е такъв. Все още искам да аплодирам @johnlegend @keke @vincestaples @chancetherapper @jadapinkettsmith @ladygaga за продължаването на разговора. Наистина се надявам повече музиканти да се изправят срещу това чудовище #MuteRKelly #MeToo #BlackGirlsLivesMatter. '

АКТУАЛИЗИРАН 14:53 ч. на 9.1.19:

На Бионсе баща Матю Ноулс говори с Метро за това защо Дете на съдбата не работи с Р. Кели през 90-те.

„Бях там и бившата ми съпруга Тина беше там. Нещото с R Kelly беше, той обичаше да записва късно през нощта, около полунощ. И различното в студиото му беше, че в една стая имаше звукозаписна стая, а в съседство имаше клуб, в който танцуваха 40 или 50 души. Р. Кели беше управляван от Sony, от някой, когото няма да назова, и по това време те почти биха ви принудили да записвате с [техните] изпълнители. А Р. Кели не беше евтин - беше 75 000 долара плюс пътни разходи, така че говорим за 100 000 долара за песен. Аз лично отхвърлих песента, защото не мислех, че е добра песен. Не само заради [репутацията му] - това беше около 1998 г., току-що бяхме започнали да чуваме някои от тези неща. '

Когато Метро попита Матю дали слуховете за Р. Кели изиграха роля в бъдещите му решения, той каза, „със сигурност и двете неща бяха.“

„Момичетата бяха на 15, 16. Когато отидоха до тоалетната, Тина отиде с тях. Те не оставиха очите ни.

АКТУАЛИЗИРАН 6:30 ч. На 9.01.19:

Кеке Палмър , Кой работеше с Р. Кели, когато беше по-малка , се изказа срещу него рано сутринта в сряда в Instagram, като написа:

- Току-що завърших Surviving R. Kelly и прекарах последния час в плач. Като ученик на Р. Кели за времето, което бях и бях около неговата светлина и разбирах препятствията, които той преодоля като дете, за да бъде роден в музикалния гений, какъвто е днес ... Всичко това, за да постави другите през същата тъмнина, която той бягаше от е най-обезсърчаващото нещо, което трябва да приемете. Много хора изпитват трудности и не си позволяват да намерят свобода чрез своята страст, достатъчно, за да прогреят. Р. Кели получи тази благодат от Бог. Бог го благослови, за да оправдае детските му недостатъци и въпреки това той все още е плеснал Бог по лицето с действията си към тези жени. Наранена съм и натъжена, защото той можеше да бъде благословия за тези жени, но вместо това той многократно се възползваше и това не мога да приема. Ще стоя до сестрите си, защото просто това е правилно и това, което се надявам да преустанови това поведение при всеки. Трябва да сме добри един към друг, не всички приемаме светлината, но тези от нас трябва да носят отговорност !!!! Не можем да се възползваме един от друг или да приемем, когато някой друг го направи.

АКТУАЛИЗИРАН 8:17 ч. На 07.01.19:

Известната съпруга на Джон Леджънд, която се появи в „Surviving R. Kelly“, също току-що се качи на борда на движението #MuteRKelly в Twitter.

Криси Тейгън написа в туитър: „Току що го завърших. Горд с Джон, но със страхопочитание към силата и смелостта на участващите жени, които оцеляха и разказаха своите истории. Иска ми се да можех да бъда красноречив като Джон, но - майната му на Кели. #MuteRKelly '

ПРЕДИ ТОВА:

Възмущението от Lifetime's „Оцеляването на Р. Кели“ Docuseries беше изключително гласна в социалните медии през уикенда, тъй като колегите звукозаписчи, телевизионни личности и актьори взеха позиция срещу изпълнителя след тревожните твърдения на специалността.

Въпреки че твърденията за сексуално неправомерно поведение и малтретиране с жени и непълнолетни момичета тормозят Кели от години, той продължава да отрича всичко и никога не е бил осъждан за някакви нарушения. Певицата заплаши да съди Lifetime, ако излъчат сериала, но мрежата не отстъпи. Според TMZ , Кели беше „отвратен“ от сериала, който не гледаше.

Първите два часа в четвъртък вечерта отразяваха възпитанието на Кели през средата на 90-те, предлагайки обезпокоителни истории от жени, които говорят за предполагаемия си опит с „Pied Piper of R&B“. В петък всичко беше за процеса срещу неговата детска порнография, преди последните две вноски в събота вечер, фокусирани върху тази на певеца твърди се „секс култ“.

Вижте нашите пълни разбивки за трите нощи тук:

Гети

17 най-обезпокоителни претенции от първата вечер на „Surviving R. Kelly“

Преглед на историята
Гети

'Surviving R. Kelly' Night Two: 'The Pee Tape' и Child Pornography Trial Take Center Stage

Преглед на историята
Гети

„Оцеляването на Р. Кели“ Нощ трета: Драматично събиране, уловено на лента сред секс култови обвинения

Преглед на историята

С излъчването на всеки нов епизод редица високопоставени звезди се присъединиха към движението #MuteRKelly, отивайки в социалните медии, за да изразят разочарованието си от продължаващата популярност на певеца, въпреки многото, много обвинения срещу него.

Омарион публикува дълга поредица от коментари в неделя вечер, заявявайки, че се чувства „принуден да изрази позицията ми“ за Кели, тъй като изпълнителят е написал песни за B2K. Той призова всички, които са свидетели „за немислимото и въпреки това са мълчали“, и каза, че „виновните трябва да носят отговорност“. Докато B2K ще продължи да свири песни, написани от Кели в тяхното вече обявено турне, Омарион обеща да ги оттегли от своя списък за окончателно след това.

Като художник и шампион на изкуствата, съм развълнуван да споделя позицията си за #SurvivingRKelly което не съм виждал, но оттогава се чувствах принуден да изразя позицията си по този много сериозен въпрос #rkelly е написал песни за # B2K .

@Omarion

Първо е важно ДА ПРИЗНАЕМ, че това е грозна истина в нашата индустрия от години и за разлика от отхвърлянето на нейното съществуване | време е да го обсъдим. ВСИЧКИ трябва да бъдат ОТГОВОРНИ. Мнозина са свидетели на немислимото и въпреки това са мълчали.

@Omarion

Отговорните трябва да носят отговорност. #rkelly е бил едновременно жертва и хищник и съответно трябва да носи отговорност, но също така да получи професионална помощ. Неговият артистичен гений ни вдъхнови всички. Музиката му е заглушена от мрака на действията му. Тъмното винаги излиза наяве.

@Omarion

Моля се всеки, засегнат от тази трагедия, да получи необходимата помощ и подкрепа, за да живее по-добър живот. Когато знаете по-добре, вие се справяте по-добре.

@Omarion

Макар да знам, че нашите фенове ще бъдат силно разочаровани, ако не изпълняваме тези песни #TheMillennoumTour , след турнето оттеглям тези песни от моя сет списък. Аз също отглеждам бъдеща кралица. #ДА СЕ .ИЗКУСТВО.
(Художници, признаващи отговорността и истината) Мир, всички. ~ О

@Omarion

Джада Пинкет Смит изрази объркване в пика в музиката си от началото на специалното запитване, молейки нейните последователи да обяснят защо това се случва. „Наистина не искам да вярвам, защото черните момичета нямат достатъчно значение, или това е причината?“ тя попита. Тя обеща да продължи разговора в сряда, 9 януари, във Facebook.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Докато Шанс на рапъра се появи в сериала, той каза, че цитатът му в шоуто е „изваден от контекста“. По време на един епизод той каза: „Може би не ми пукаше, защото не оценявах историите на обвинителите, защото те бяха чернокожи жени“. След излъчването на шоуто той написа в Twitter: „Истината е, че всеки от нас, който някога е игнорирал историите на Р. Кели или е вярвал, че е настроен / атакуван от системата (както често са чернокожите), прави това в ущърб на черни жени и момичета. Той също се извини на оцелелите.

pic.twitter.com/bqbKlsDA9l

@chancetherapper

Други звезди, които се изказаха, бяха Ne-Yo, Tank, Meek Mill, Кати Грифин , Ивет Никол Браун , Слънчева Хостин , Джон Легенда (който се появи в специалния) и JoJo, който благодари на родителите си да не я държат далеч от него, когато беше младо момиче в бранша.

Вижте всичките им реакции по-долу:

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Октавия Спенсър също публикува публикацията на Кери в Instagram, добавяйки: „В знак на солидарност със сестрите ми“.

Човек, след като видях оцелелия R Kelly, ако имах дъщеря, никога нямаше да публикувам снимката й. Тя не може да излезе навън, нищо хаха. Баща ми беше толкова строг, че не можехме да прекараме нощта в нито една къща. Той не играеше. Сърцето ми отива към тези момичета, защото възрастните трябва да знаят по-добре.

@Lesdoggg

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

За да знам, че много мъже, които познавам през цялата си кариера (жени също, без съмнение, но преобладаващо повече мъже 🤷‍♀️), са работили толкова тясно с Р. Кели и KNEW и в някои случаи ВИЖДАха злоупотребата, която продължава + разказваха истории за това неща в студийни сесии, сякаш е смешно ...

@iamjojo

... и никой не излезе напред? изглежда, че мнозина продължават да печелят пари от него и да се придържат, като по този начин оправдават отвратителните му хищнически начини. Задържаха ли се за още „нелепи истории на Робърт Кели“, които биха могли да разкажат в частни студийни сесии по-късно?

@iamjojo

... историите на R Kelly, които съм чувал на сесии !!!!!!!!!!!!!!!

@iamjojo

Много от тези истории слушах, когато аз самият бях много млад. Правя първите си двойки албуми на 12 и след това на 14/15. Бях фен на HUGEEEEE R Kelly, идвах от счупен дом, имах проблеми с татко и се чудех ... как тези момичета бяха избрани? Чудех се дали мога / ще бъда.

@iamjojo

така че благодарен 2имаше майка ми до себе си (БЛАГОДАРЯ МАМ, ОБИЧАМ ЛУДО), която 1- никога не ме оставяше сама за секунда, докато навърших 18 години, 2- никога не ме остави да работя w R Kelly, когато я помолих да 3- никога не ми позволявай да се доближавам твърде много до други хищни мъже, които искаха да ми направят кой знае какво

@iamjojo

Защото, ако я нямах, лесно бих могъл да стана жертва на някой като Р Кели. Период.

една диета pdf
@iamjojo

ДЪЛБОЧНО се чувствам за тези СЪМЪТНИ ЦАРИЦИ, които излизат напред и в някои случаи рискуват живота си 2 споделят историята си и казват на другите, че не са сами !!!! Изправяйки се срещу мощни хора / субекти, шибано плашещи / ужасяващи.

@iamjojo

Сигурен съм, че е много по-лесно САЙД, отколкото ГОТОВО, за да излезете напред, когато видите някакви диви лайна, които се случват точно пред вас ... но ЕЛДАЙТЕ, КАКВО Е ВЪРХУ. Когато се занимавате с насилие над деца, може ли да се превърне в рефлекс! ???? СРАЙ!

@iamjojo

Трябва да признаем, че днес, в Америка, цветът на кожата на човека + неговото / техните семейства социално-икономическо положение или гарантира, или му отказва защита. Историите на някои хора се приоритизират и им се вярва пред други. Някои са обвинени и позорни за жертви.

@iamjojo

Има модели. Виждаш ли? Това е недопустимо. #SurvivingRKelly

@iamjojo

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Не е необходим ракетен учен, за да види какво се случва .... това, което се опитвам да разбера защо са го пуснали толкова много!

@MeekMill

Мисля, че белите хора се страхуват да говорят срещу Р Кели, защото се страхуват, че това ще ги накара да изглеждат расистки. Много, много жени от всички възрасти все още обвиняват момичетата по различни психологически прецакани причини. Това ме подлудява #MuteRKelly https://t.co/twYb5bRuhW

@kathygriffin

Благодаря ти @dreamhampton за осветяване на ярка светлина върху хищничеството на Р. Кели #SurvivingRKelly #MuteRKelly

@kathygriffin

3 неща:

Не съм слушал a #RKelly песен, тъй като лентата с него, нарушаваща младото момиче, се появи за първи път.

гледах #SurvivingRKelly от уважение към оцелелите.

Аз съм болен и тъжен да осъзная, че толкова много хора все още подкрепят това чудовище и неговата музика. #MuteRKelly

@YNB

Гледах 6-те документални серии #SurvivingRKellly На @lifetimetv както и изтриване от всяко устройство на всяка песен на R Kelly, която намерих. Сега измислям как да използвам моята юридическа степен и дългогодишния опит в прокурорския опит за сексуални престъпления, за да помогна. #MuteRKelly

@sunny

Всички трябва да благодарим на моя приятел @dreamhampton за нейната много необходима работа за създаване #SurvivingRKelly . Тези оцелели заслужават да бъдат вдигнати и изслушани. Надявам се да ги приближи до някаква справедливост.

@johnlegend

На всички, които ми казваха колко смела съм да се появя в документа, изобщо не се чувстваше рисковано. Вярвам на тези жени и не им пука за защитата на сериен изнасилвач на деца. Лесно решение.

@johnlegend

Също така се радвам да подкрепя работата на хора като моите приятели в @ALongWalkHome които отдавна говорят от името на оцелелите.

@johnlegend

#SurvivingRKelly е най-популярната тема за @twitter . Амин. Говорейки истината на властта.

@kerrywashington

Какво толкова боли #survivingRKelley е усещането, че никой не се интересува от това, което се прави / прави на Черните жени и момичета, докато музиката свири. Тази болест не е наша вина. Ние не заслужаваме това, никога. Ние заслужаваме повече любов, повече уважение и заслужаваме по-добре!

@thesherylralph

Интересни Статии

Популярни Публикации

Хората са изненадани, че Кейт просто е носила розово на коледно парти

Хората са изненадани, че Кейт просто е носила розово на коледно парти

West Elm събира пари за ASPCA с коледни орнаменти, вдъхновени от нашите любими домашни любимци в Instagram

West Elm събира пари за ASPCA с коледни орнаменти, вдъхновени от нашите любими домашни любимци в Instagram

Трансформацията на викторианския мезонет създава върховно светилище в Лондон

Трансформацията на викторианския мезонет създава върховно светилище в Лондон

5 класически, скрити скъпоценни епизода „Симпсъни“, които да гледате, докато сте под карантина

5 класически, скрити скъпоценни епизода „Симпсъни“, които да гледате, докато сте под карантина

Chip and Jo’s Third Year Silobration посещава Waco този уикенд

Chip and Jo’s Third Year Silobration посещава Waco този уикенд

Преди да стане кралица на Англия, Елизабет беше момиче-скаут

Преди да стане кралица на Англия, Елизабет беше момиче-скаут

„Американски богове“ добавя Клорис Лийчман и 3 други в ролите

„Американски богове“ добавя Клорис Лийчман и 3 други в ролите

„Д -р Фил“ е подновено през 2023 г. от CBS

„Д -р Фил“ е подновено през 2023 г. от CBS

Това най-продавано плавателно средство за басейн от Amazon е най-гъвкавото и пакетирано, което сме виждали

Това най-продавано плавателно средство за басейн от Amazon е най-гъвкавото и пакетирано, което сме виждали

7 неща, които всички интроверти разбират

7 неща, които всички интроверти разбират