Ева Марсил плаче, обсъждайки бивш на RHOA Reunion: „F-k, мразя да говоря за него“

Браво

След като преосмисли твърденията за домашно насилие, емоционална Ева сваля микрофона си и се отдалечава от камерата.

Ева Марсил беше победен от емоция в неделя „Истински домакини от Атланта“ събиране, след като темата за бившия й Кевин Маккол зае централно място.

размер на гърдите на soleil moon

Темата се появи след Анди Коен попита дали съпругът на Ева Майкъл Стърлинг е осиновил дъщеря Марли, която Ева споделя с Маккол.

„Бях съден от донора с искане за промяна на промяната на името за издръжка на дете и за попечителство. Той дойде в Джорджия и постъпи глупаво в съдебната зала, арестуван е“, отговори Марсил.

Маккол търсеше пълно попечителство над Марли, но се сби с ченге, докато беше в съда, и падна по ескалатор със сержант по време на сбиването. Офертата му беше отхвърлена и тя го нарича „свой донор“.„За да бъде напълно реално, това беше една от онези ситуации, в които бях на онова нещо„ правя ме “и срещнах този човек, изкарахме се и започнахме да правим секс“, каза тя за времето им заедно. „Но ние не бяхме в истинска сериозна връзка. Тогава в крайна сметка разбрах, че съм бременна.

Браво

NeNe изтича бурите от виртуалното събиране на RHOA - Ето защо тя казва, че е напуснала!

Преглед на историята

„Знам, че някои от дамите на този екран са жертви на злоупотреба, ако е вербална, физическа или психическа, но това беше едно от нещата, които определено видях признаци преди“, продължи тя. „Не знам защо бях достатъчно наивен, за да мисля, че няма да съм аз. Не казах на никого, докато не ме бие толкова силно, че не можах да се сдържа и полицаят, когато дойдоха в къщата, каза, че трябва да повдигнете обвинение. Най-накрая го направих след година и половина и мога да кажа пет години по-късно, животът ми е съвсем различен, слава Богу.

Преди това Ева получи мярка за неотклонение срещу Маккол и заяви пред RHOA, че е ангажирала ФБР и постоянно е премествала къщи, за да не го намери. Той има съобщава се, че отрича твърденията за злоупотреба .'Не е лесно да се говори, но въпреки че знаете, че не сте виновни, по някаква причина там все още изпитвате вина', каза тя на събирането, преди да се опита да се съсредоточи върху позитивното, за да излезе от ситуацията.

пау пау дърво плодове

„Ако го взех обратно, нямаше да имам [Марли]“, каза тя, докато се разкъсваше, свали микрофона си и излезе от рамката.

„М-к, мразя да говоря за него, той е такъв задник“, се чуваше да казва извън камерата. „Ще се бия с някоя от тези жени. Мразя да говоря за него.

Кения Мур отскочи виртуалното обаждане, за да се регистрира на Ева, която в крайна сметка се върна с нов коктейл и продължи с повторното събиране.

„Истински домакини от Атланта“ излъчва в неделя по Браво.

Браво

Резюме на RHOA Reunion: NeNe отива на война с Ева и Кения, преди Анди да я сложи без звук

Преглед на историята

Интересни Статии