Ерика Джейн щрака в трейлъра на RHOBH от сезон 11, докато драмата за развод експлодира в шоуто

Браво

- Не съм лъжец. Имате много нервни нерви - стреля тя към Сътън.Денис Ричардс може да не е от „Реални домакини от Бевърли Хилс“, но шоуто ще има много драма без нея.

добър грим за черни жени

Първият сезон за Сезон 11 отпадна в понеделник сутринта - и е ясно, че разводът на Ерика Джейн с Том Жирардри ще бъде в центъра на всичко, когато шоуто се завърне през май. На 3 ноември 2020 г. Джейн подава молба за развод с Жирарди, позовавайки се на непримирими различия, след като е била омъжена за него в продължение на 21 години.

Съпругът на риалити звездата е обвинен, че е присвоил „поне 2 милиона долара клиентски пари“ TMZ . Парите се дължаха на семействата на жертвите на самолетна катастрофа на Boeing през 2018 г. в Индонезия. Двойката обаче е обвинена в фалшифициране на развода, за да прикрие участието си в случая на присвояване.

Краткият поглед започва с това, че Ерика казва на своите звезди, че не е видяла брака си „да завършва по този начин“, добавяйки, че планът й е да „държи ръката на този човек, докато той умре“ Тя също така казва на жените, че не е имала представа, че съдебните дела идват по тръбата и не затова е подала молба за развод.„Сираци и вдовици, това ви кара да се чувствате зле“, казва Дорит Кемсли, преди Кайл Ричардс отново да попита Ерика колко е знаела. „Никой не знае отговора освен него“, казва им тя. Тогава тя е видяна напълно да щрака на Сътън Страке - казвайки й: „Аз не съм лъжец. Имате много нервни нерви.

„Не ми говорете така, сериозно“, казва Сътън - преди Ерика да отвърне на удара, „Или какво? Затворете е ...

как да държите себе си отговорен за целите
Гети / АП

Ерика Джейн търси съпружеска подкрепа от Том Жирарди сред развода

Преглед на историята

Останалата част от ремаркето е пълна с обичайната тарифа за домакините, включително сериозно хапване, екзотични ваканции и, разбира се, много пътувания за пазаруване. Както Кати Хилтън, така и Кристал Кунг Минкоф също се присъединяват към актьорския състав - и не отнема много време на Кристал и Сътън да си набият главите.Дъщерята на Лиза Рина, Амелия Хамлин, също разкрива, че се е мотаела със Скот Дисик - което кара Кайл да възкликне: „Той е прекалено стар и има три деца!“ Отговорът на Рина: „Знам!“

Премиерата на RHOBH е в сряда, 19 май, от 20:00 на Браво.

Браво

Lisa Vanderpump разкрива какво би било необходимо, за да я върне на RHOBH

Преглед на историята

Интересни Статии