Ерик Менендес говори за терапевт, чиято любовница каза на полицията за признание за убийство (Ексклузивно видео)


Вижте как изглеждат сега цифрите на Лайл, Ерик и по-скандални 90-те Виж снимките Учтивост A&E

След убийството на родителите Кити и Хосе Менендес, Ерик Менендес призна пред терапевта си д-р Джером Озиел, ход, който завърши с ареста му благодарение на странна поредица от събития, включващи любовницата на лекаря.

Говорейки за първи път от над 10 години насам за убийствата, ареста и затвора му след излизане зад решетките в документалния сериал на A&E „Убийствата на Менендес: Ерик разказва всичко“, Ерик поставя под съмнение мотивацията на Озиел да даде показания по делото.A&E

Всичко, което Ерик Менендес разкри за убийството на родителите си в първо интервю от 2005 г. насам

Преглед на историята

„Виждайки д-р Озиел, аз се разпадах и се нуждаех от обширна помощ и терапия. Имах огромни, огромни вълни на чувство за вина и угризения и просто се счупих и му казах какво съм направил “, обяснява Менендес в ексклузивен клип от епизода от четвъртък.

Озиел не само е записал признанието на Ерик, но е обвинен, че е позволил на любовницата си по това време Джудалон Смит да изслушва сесиите им. Именно Смит съобщи информацията за братята на властите, след като тя и Озиел се разделиха. Тогава Озиел отрече да споделя каквато и да е информация.

„Когато отидох при него, той беше женен с деца, но имаше връзка с тази жена Джудалон Смит и той щеше да й разказва нещата, за които клиентите му говореха“, казва Ерик. „Тъй като той каза на Джудалон Смит, той беше изправен пред лишаване от свобода, ако не заяви конкретно, че се страхува от Лайл и мен“, продължава Менендес. „В закона имаше клауза, която казва, че ако той твърди, че се е страхувал, тогава той може законно да го разкрие на друго лице“.Възпроизвеждане на видео съдържание

Според POV на Ерик обаче „[Озиел] никога не се е страхувал или заплашвал“.

истински домакини от Бевърли Хилс мем

Менендес не само обвинява Озиел, че се е страхувал да спаси собствената си кожа в специалното, но и обвинява лекаря, че се опитва да се възползва финансово от признанието на братята.

'Той каза, че ще се чувства комфортно, ако не отидем в полицията, ако започнем бизнес заедно', твърди Ерик епизод от миналата седмица . 'Беше ми много ясно, че той иска пари.'Озиел действително се обърна към подновения интерес към случая съвсем наскоро, разказвайки Суматоха : „За малко перспектива това събитие е актуално в съзнанието на някои хора, които следят известни случаи на убийства, но аз продължих преди близо 25 години! Случи се нещо, за което бях свидетел, но всъщност няма нищо общо с живота ми през последния ... ЧЕТВЪРТЕ ВЕК !!! По никакъв начин не се идентифицирам с него, нито по някакъв начин ме определя. Можете да позволите на външни събития да ви „контролират“ или можете по никакъв начин да не позволите това да се случи. Това направих ... Имам страхотен живот. Когато някой хвърли лимон по пътя ви, трябва да направите лимонада. Ще имате препъни камъни в собствения си живот. Ние всички го правим. Поемете управлението на собствения си живот и преминете покрай тях в здравословна и положителна посока, когато се появят.

„Убийствата на Менендес: Ерик разказва всичко“ се излъчва в четвъртък в A&E.

Скандали от 90-те - тогава и сега Виж снимките

Интересни Статии