6 нови начина за прекарване на нощта на момичетата в

Ето как да превключите любимата си склонност към най-добрите си приятели в замяна на повече начини за свързване и допълнителни възможности за смях на корема.

5-дневната подготовка за обратно броене до Деня на благодарността

Очертахме 5-дневно отброяване с конкретни стъпки за това какво да правим от събота, преди да стигнем до Деня на благодарността. Всичко, което трябва да направите и кога.

Как да барбекю, когато нямате скара

За съжаление градските апартаменти не винаги разполагат с място за скара, затова намерихме най-добрите трикове за създаване на рецепти за барбекю без грил.

Пътеводител за вечерята Alfresco

Тайната на хвърлянето на соаре Гостите ще помнят

Прочетете за най-добрите начини за създаване на запомняща се вечер за вашите гости у дома и за най-важното, което да запазите в количката си.

Ръководството на Everygirl за перфектната дъска за сирене

Консултирахме се с експертите от Kendall-Jackson, за да разберем как да направим дъска за сирене, която изглежда небесна и с още по-добър вкус.

4 лесни рецепти + всичко необходимо, за да ги направите за приятелство

Спонсориран от Macy's. Посещавате Деня на благодарността или приятелството? Опитайте една от тези 4 лесни рецепти, които можете да донесете и да впечатлите всеки гост.

Защо трябва да бъдете домакин на мистерия за убийство този Хелоуин

С Хелоуин точно зад ъгъла, нашите редактори бяха в недоумение: „какво правят всички за Хелоуин?“ Моят съвет? Домакин на мистерия за убийство.

2 сериозно прости начина да издигнете забавлението си у дома

Да направите дома си красив и готов за гостите може да бъде толкова лесно, колкото да знаете хакове, за да създадете професионално изглеждащ декор сами.

Домакин на празник за момичета вечер? Ето как да го направите перфектен

Хостингът не трябва да бъде стресиращ. Показваме ви как да направите всеки детайл перфектен, като същевременно харчите възможно най-малко пари и усилия.

20 лесни и вкусни рецепти за футболен сезон

Искате ли да бъдете и изпитан, силен и горд задник? Ето 20 лесни и вкусни рецепти за опашка, които да ви отведат направо в крайната зона!