Ема Гринуел не знае коя е тя и на кого може да се довери в трейлъра на „The Rook“ на Starz (видео)

Starz пусна във вторник своя трейлър за оригиналната поредица The Rook, в която участва много объркана - и много застрашена - Ема Гринуел.

The Rook е свръхестествен шпионски трилър, който разказва историята на Myfanwy Thomas (Greenwell), жена, която се събужда под дъжда до моста на хилядолетието в Лондон без спомен за това коя е тя и няма начин да обясни кръга на мъртвите в латексови ръкавици разпръснати около нея тела. Когато Myfanwy открива, че е високопоставен служител в Checquy, последната наистина секретна служба на Великобритания за хора с паранормални способности, тя ще трябва да се ориентира в опасния и сложен свят на агенцията, за да разкрие кой е изтрил паметта й-и защо е мишена.

как да се разделите с някого, когато живеете заедно

Гледайте трейлъра по -горе. В него Гринуел се чуди на глас: Що за чудовище съм аз?Прочетете също:

класирани шоута на полувремето на супер купа

В продукцията на Lionsgate и Liberty Global участват още Джоли Ричардсън, Оливия Мън, Ейдриън Лестър, Ронан Рафтери, Катрин Стедман, Джон Флетчър, Шели Кон и Джеймс Д’Арси.The Rook е копродуциран от Сам Холкрофт и Ал Мюриел и е адаптиран по романа на Даниел О’Мали. Дуото на Showrunner Lisa Zwerling и Karyn Usher служат като изпълнителни продуценти чрез своята продуцентска компания Carpool Entertainment. Изпълнителният директор на Стивън Гарет продуцира под знамето си на Характер 7.

Премиерата на „Ладрата“ е на Starz в неделя, 30 юни от 20:00 ч. ET/PT.

Интересни Статии