Елизабет Бъркли говори, че е „пария“ в Холивуд след момичета: „Бях тормозена“

Колекция Гети / Еверет

„Около него имаше толкова жестокост“, спомня си тя за култовата класика от 1995 г.Елизабет Бъркли разкри за трудното време, в което се е сблъскала в Холивуд, след като филмът ѝ „Showgirls“ беше широко разпространен при излизането му през 1995 г.

48-годишната актриса заяви, че е била 'оставена на студа' и се е държала като 'пария' по време на реакцията на филма NC-17, който също е бокс бомба.Колекция Everett

Където Елизабет Бъркли застава с Дастин Даймънд, който не се завръща, спасен от рестартирането на Bell

Преглед на историята

„Разбира се, разочароващо беше, че не се получи добре, но имаше толкова много жестокост около него“, спомня си Бъркли. Хора . „Бях тормозен. И не разбрах защо ме обвиняват. Работата като актьор е да изпълни визията на режисьора. И направих всичко, което трябваше да направя.

„Никой, свързан с филма, не говори от мое име, за да ме защити“.Избягването на Tinseltown беше толкова дълбоко, че остави дълбока следа върху нея, според звездата.

„Това ме промени - обясни тя. „Това беше житейски момент и не мога да не кажа, че бих бил различен човек, ако не бях преминал през дълбините на това, което ме научи.“

През 1992 г. актрисата излизаше от хитовия си сериал „Saved by the Bell“ и каза, че търси нещо съвсем различно за следващата си глава.NBC / Гети

Ларк Вурхиес говори какво е необходимо, за да се върне Дъстин Даймънд, спасен от възраждането на камбаната

Преглед на историята

„Saved By The Bell“ беше прекрасен първи ритуал за мен - каза Бъркли. 'Но като художник бях развълнуван да се потопя малко по-дълбоко и да изследвам.'

Когато ролята на танцьорката от Лас Вегас Номи Малоун падна в скута й, Бъркли каза, че това е правилният проект в точното време, въпреки че ще премине от чисто изразената Джеси Спано в „Спасена от камбаната“ към екзотична танцьорка много явни секс сцени.

'Не търсех шокова стойност', спори Бъркли. - Това не беше моето намерение. Когато за първи път прочетох за ролята, това беше висцерален момент. Помислих си, 'това е моето'.

Щеше да продължи да печели частта, но победата беше краткотрайна, тъй като й беше трудно да си намери работа, след като филмът се провали.

„Беше уязвим момент“, призна тя. 'Но това ме направи по-силен.'

След като отново трябваше да си направи име, тя в крайна сметка намери работа в „Първи клуб на съпругите“ и „Проклятието на нефритния скорпион“. В момента актрисата участва и в рестартиране на „Saved by the Bell“.

Още през 2015 г. Бъркли вече е говорил за позора, който е преживяла по време на гледане на филма , която сега се смята за култова класика.

„Беше толкова различно време, когато поемането на рискове като този не беше възприето“, спомня си тя като изненадващ гост на събитието. 'На тях им се присмиваха, публично ги срамуваха и да бъдеш младо момиче в центъра на това беше нещо, което беше доста трудно.'

'Но открих собствената си устойчивост, силата и увереността си.'

Вижте речта на Беркли от събитието и феновете на феновете във видеото по-горе!

Showgirls Turns 25: Къде са те сега? Виж снимките Гети

Интересни Статии