Елиза Душку и Рик Фокс Сплит - Какво стана причина за разпада?

Елиза Душку се завръща на пазара!

Джурасик парк Сам Нийл

The 'Включете го' звезда и дългогодишен красавец Рик Фокс официално се разделиха, Бостън Глоуб доклади.

Актрисата е решила да се върне в дома си в Бостън и планира да се върне на училище.

Бившият НБА Селтикс играч е от Лос Анджелис, а Елиза е от Бостън, така че изглежда, че двамата не са могли да се споразумеят къде да живеят, предвид различния им произход.

„Рик е човек от Лос Анджелис, а аз съм момиче от Бостън“ „Бъфи убиеца на вампири“ звезда каза на Globe. „Предпочитам да съм малко физически студен тук, отколкото емоционално студен в Лос Анджелис. Липсваше ми градът ми и семейството ми.сватба на Ник Лачи и Джесика Симпсън

За пояснение, Елиза туитна че не говореше за Рик, когато каза, че се чувства „студена“ в Лос Анджелис

„Бях много щастлива и щастлива дама през последните 5 години с Рик - никога„ емоционално студена “, когато той беше загрижен - този човек има най-голямото сърце!“, Публикува тя във вторник.

„Беше с най-дълбоко уважение, любов, растеж и# благодарностче решихме да изберем различни пътища - и да - градове в този момент от живота си “, добави тя.jake gyllenhaal пластична хирургия

33-годишната вече е закупила апартамент близо до Уотъртаун, където е израснала, и е развълнувана да се върне към корените си.

Елиза обаче не се е отказала от актьорството, по-скоро е като почивка от 22-те години, прекарани в Лос Анджелис.

Изненадани ли сте от новината за разпадането? Кажете на toofab в секцията за коментари по-долу и кликнете върху „Стартиране на галерия“ по-горе, за да видите още по-изненадващи разделения на знаменитости!

Интересни Статии