Какво означават резултатите от супер вторник за изборите през 2020 г.

Във вторник останалите демократични кандидати се изправиха по време на най-големия ден от първичната кампания на Демократическата партия - ето какво означава това:

Позиция на кандидатите за президент през 2020 г. относно студентските заеми

Дългът на студентския заем е по-голяма тежест за хората в Америка от всякога - особено за хилядолетията. Ще предостави ли решение следващият POTUS?

9 сладки парчета, за да вдъхновите всеки, когото видите да гласува

Изборите са само след няколко седмици, което означава, че е време да се „гласува“ с гордост. Ето парчетата, които поръчваме:

Където кандидатите за президент застават по основните въпроси

След президентските избори след малко повече от месец знанието къде се намира всеки кандидат по важни въпроси е ключово - ето разбивка на 10 от тях.

9 неща, които трябва да знаете за Камала Харис

Ако сте гледали дебата на вицепрезидента в сряда вечер и сте си тръгнали, за да научите повече за Камала Харис, не търсете повече.

Ето какво трябва да знаете за избирателния колеж през 2020 г.

Така че Джо Байдън е прогнозираният победител в изборите през 2020 г., но какво се случва от сега до януари? Тук го разбиваме стъпка по стъпка.

Какво да знаете за гласуването по пощата във вашата държава

Тазгодишният процес на гласуване изглежда малко по-различно - ето разбивка на начина, по който правилата за гласуване по пощата на вашата държава ще влязат в сила на тези избори.

Чувствате ли се тревожни и обезсърчени от резултатите от изборите? Прочети това

В момента всички изпитваме много чувства и е добре да имаме начини да се справим готови. Ето какво да направите, ако се чувствате обезсърчени:

The Everygirl подкрепя Байдън / Харис на президентските избори през 2020 г.

Що се отнася до конкретни кандидати, ние никога не сме одобрявали официално един над друг. Тази година това се променя. Ето причините да подкрепяме билета на Байдън / Харис:

Всичко, което трябва да знаете за изборния сезон преди ноември

От датите на предстоящите дебати до намирането на информация за кандидатите, ето всичко, което трябва да знаете за изборния сезон, докато броим до 3 ноември.

Позициите на кандидатите за президент през 2020 г. относно здравеопазването

Сега, след като изборите през 2020 г. остават на по-малко от година, е време да се информираме къде са демократите в здравеопазването. Ето разбивката:

Вземанията от четвъртата демократична дебат

Четвъртият демократичен дебат за пръв път демонстрира позиции на кандидати по много въпроси - това са най-големите решения:

10 начина да помогнете за увеличаване на регистрацията на избирателите

Изборите през 2020 г. са на път, затова изпълнете своя граждански дълг още малко, като насърчите хората около вас да се регистрират да гласуват с тези 10 съвета.