Пролетната кутия FabFitFun е тук - и вие ще бъдете обсебени

Класиране на любимите продукти на нашия редактор за по-гланц

След като изпробваха почти всички продукти на Glossier, нашите редактори разбиват кои са най-добрите, кои са така и какво бихме пропуснали.

Ръководството за подаръци на Everygirl за Кейт Спейд Ню Йорк

Какво има в чантата ми: Нашият редактор споделя какво има в нейната чанта

Чудите се какво носи нашата редакторка в чантата си за поръчки, среща с близки приятели или разходки из квартала? Ето нейното разливане на чантата:

Какво запазиха нашите редактори от разпродажбата Nordstrom

Ще ви преведем през всичко, което сме поръчали, и това, което всъщност пазим, спрямо това, което не е направило съкращението от любимата продажба на Nordstrom.

Списък с желания на нашия моден редактор от пролетта на 2021 г.

Търсите някои пролетни допълнения към вашия гардероб? Това са артикулите, които нашият моден редактор наблюдава, преди да ги разпродаде.

Тествахме подлия сутиен сутиен и ето какво намерихме

Чухме за митичната магия на сутиените Sneaky Vaunt, но честно казано изглеждаха твърде добри, за да са истина. Те са за разлика от всеки лепкав сутиен, който сте виждали преди.

40 неща, които нашите редактори купиха и обичаха от Amazon

Ако търсите нещо ново, което да опитате и обичате от Amazon, не търсете повече. Това са най-тестваните и най-обичани продукти на нашите екипи.

Марката във всички чанти за грим на нашите редактори

Glossier е марката за красота, която не може да бъде победена. Ето продуктите, които 6 от нашите редактори трябва да имат със себе си по всяко време и защо ги обичаме толкова много:

Списъкът с желания за почивка на редакторите на Everygirl

Всичко, което нашите редактори купиха на Amazon този месец

Нашите редактори споделят продуктите, както големи, така и малки, които са закупили от Amazon този месец - включително всичко - от модни артикули до стоки за дома.

Преглед на чанта Bootay: Новата марка бельо, която обичаме

Започвайки само с $ 9 на месец, с Bootay Bag можете да получите невероятни гащи, доставени на вратата ви, без да се замисляте.

Единствената двойка дънки, която ни накара да искаме да се отървем от всички други наши дънки

Любими CBD продукти на нашите редактори за всички времена

След месеци на опити и грешки, всеки от членовете на нашия екип намери продукт на CBD, който промени дните ни към по-добро. Ето нашите мисли:

Нашият любим гардероб Essential е $ 4 в момента

Резервоарът, който нашият екип притежава, току-що излезе в 14 нови цвята и струва по-малко от голяма студена вара. Вземете го сега, благодарете ни по-късно.

Продуктите за красота Holy Grail на редактори на Everygirl от Sephora

Любими на редактора: Козметичните продукти, които обичаме RN

Така че, ако сте като мен някога и нямаше с кого да говорим за вашата обсебена от красотата страна, ние сме тук, за да ви покажем всичко, което обичаме в момента.

Нашият персонал тества чисто новия деним на Everlane

Когато чухме, че Everlane излиза с чисто нова линия деним, трябваше да се докопаме до него. Нашият екип тества всяка двойка - ето какво мислеха те.

Нашите любими ботуши за есента и как ги носим

Поглезете се: Малкият лукс, който не сте знаели, че ви е необходим

BootayBag, абонаментната услуга, от която всъщност се нуждаехме. Започвайки само с 10 долара на месец, вие получавате ново бельо, изпращано до вашата пощенска кутия на всеки четири седмици, без да му мислите за секунда.