Феноменален пустинен съвременен витринен дом в Невада

Луксозен съвременен шоурум в пустинята е замислен от дизайнерската фирма Blue Heron, разположена в Seven Hills в планината McCullough в Хендерсън, Невада.

Къщата Ин-Ян от архитектите на Брукс + Скарпа

Къщата Yin-Yang е почти нула еднофамилна къща в тих квартал на Венеция, Калифорния, проектирана от Brooks + Scarpa Architects. Целта на дизайна беше да се създаде пространство за голямо и нарастващо семейство

Поразително набито земно жилище в провинцията

Слънцето и земята са същността на този забележителен дом, наречен „Солтера“, който се радва на привилегировано положение в невероятната висока страна Виктория, Австралия. Набитата земя и железната кора създават поразителна форма и огромна

Увит в неръждаема стомана дом в английската провинция

Wrap House е впечатляващ имот, облечен в неръждаема стомана, проектиран от Edgley Design в селския район на Годалминг, Съри, Англия, Великобритания.

Приказен еко-курорт от бетон и стъкло

Hotel & Spa Areias do Seixo е страхотен нов еко-курорт, разположен в Торес Ведрас, Португалия. Разположен в магическо имение на 35 минути от Лисабон, хотелът е заобиколен от гледки към пейзажи от дървета,

Concord Green Home с примамлив традиционен дизайн

Concord Green Home е преходен зелен дизайн на дома от ZeroEnergy Design съвместно с интериорния дизайнер Kauffman Tharp Design, в Concord, Mass.

Невероятен устойчив хотел в Мексико: TuboHotel

TuboHotel е екологично място за дестинация, което се дължи на необходимостта от разполагане на евтина стая за потребители. Изработен от рециклирани бетонни тръби, хотелът е проектиран от T3arc в покрайнините на

Визионерската резиденция в Айдахо се състои от набита земя

Уорд + Блейк Архитекти са проектирали невероятен трамбован дом, пълен със зелен покрив, разположен на разтегнато място в Катерица, Айдахо.

Устойчива къща в Мадрид, сгушена сред дърветата

Устойчива къща, сгушена сред дърветата, беше рехабилитирана от съседа и приятеля на собственика на дома, архитекта Антонио Гусман, намиращ се в Мадрид, Испания.

Модерен еколукс: Холивудски хибриден дом

Холивудският хибриден дом е проектиран от Marmol Radziner, разположен в Холивудските хълмове над каньона Runyon, Калифорния.

Еко-приятелски отговаря на висок стил: Caruth Boulevard Residence

Caruth Boulevard Residence е модерен дом LEED Gold, проектиран от собственик и архитект Том Райзенбихлер, разположен в Далас, Тексас.

Zero Energy House в Сан Франциско от Levy Art & Architecture

Zero Energy House, от Levy Art & Architecture, е първият дом в Сан Франциско, Калифорния, който е напълно самоуправляващ се и неутрален спрямо въглерода.

Soleta ZeroEnergy Един устойчив еко дом от FITS

Soleta ZeroEnergy One е устойчив дом, проектиран от FITS (Фондация за изобретения и устойчиви технологии) и се намира в Букурещ, Румъния.

LEED-Платинен дом в Аламо Хайтс: Hacienda Ja Ja

Hacienda Ja Ja е дом от LEED-платина, сгушен под навес от живи дъбови дървета, проектиран от Lake Flato Architects, в Alamo Heights, Тексас.

Вдъхновена от Айхлер Net Zero Energy House в Калифорния

Net Zero Energy House е модерен дом на две нива, завършен през 2011 г. от Klopf Architecture, разположен в Купертино, Калифорния. Целта на този проект беше да постигне възможно най-висок резултат в „GreenPoint Rated“

Модерно зелено обновяване във Ванкувър от Marken Projects

Съвременното зелено обновяване е извършено от Marken Projects, които превърнаха бунгалото на 50-те във Ванкувър, Британска Колумбия в енергийно ефективен дом.

Поразителен дизайн на нула-нула в Северен Ванкувър: Midori Uchi

Midori Uchi е напълно нулев дизайн на дома от Naikoon Contracting Ltd. заедно с Kerschbaumer Design, разположен във Ванкувър, Британска Колумбия, Канада.

Net Zero Home в Боулдър от HMH Architecture + Интериори

Net zero home е проектиран от HMH Architecture + Interiors в Боулдър, Колорадо, за двама адвокати по околната среда, така че енергийната ефективност и екологичността са жизненоважни.

Реновирана платинена резиденция LEED във Вирджиния: + 2edison7

+ 2edison7 е зашеметяваща реновирана платинена резиденция LEED от Studio 27 Architecture, разположена на ъгъла на 27-ма и Edison Street в Арлингтън, Вирджиния.

Платинена луксозна резиденция LEED в Сан Франциско от DNM Architect

Dijk Residence е новопостроен, модерен, LEED платинен дом, проектиран от DNM Architect, разположен над кварталите Noe Valley и Castro в Сан Франциско.