Най-лесният начин да създадете красиви истории в Instagram

Тъй като резидентният графичен дизайнер в офиса * обръща косата през рамо, * МНОГО трябва да правя ежедневно - от създаването на нашето съдържание на бюлетин до създаването на нашите технически фонове за разбиване на специални графики, необходими за истории или социални събития. Използвам Photoshop за създаване на графики, които имат висока бариера за влизане - не всички наши редактори или стажанти се чувстват удобно да използват тази платформа. Ето защо изцяло новият PicMonkey НАПЪЛНО ПРОМЕНИ ИГРАТА за нашия офис. Толкова е лесен за използване и интуитивен, без сложни ленти с инструменти или ненужни функции. Сега мога да създам елегантни и маркови шаблони на Instagram Stories веднъж в PicMonkey и всеки от екипа може лесно да редактира тези шаблони. Това спестява време за мен, така че мога да се съсредоточа върху създаването на по-сложни графики и всъщност да пиша статия от време на време.

Тук ви показвам как създадох шаблон на Instagram Story в PicMonkey, за да ви покажа колко лесно е да го използвате в действителност. Следвайте и след това направете своя собствена! Не забравяйте да ги маркирате #CreativeYou, за да можем да видим цялата доброта, която създавате.

Щракнете тук, за да получите изключителен достъп до изцяло новия PicMonkey !

БОНУС: Ако се регистрирате до четвъртък, 21 юни, можете да получите ТРИ МЕСЕЦА БЕЗПЛАТНО. & # x1f389

За да започнете, изберете „Създаване“ от началния екран на PicMonkey • Обикновено избирам „празно платно“, за да избера от група предварително направени размери, като Instagram Stories, YouTube Thumbnails, Pinterest Posts и други!
 • Можете също да започнете със снимка, качена от вашия компютър, или да изберете от предварително направен дизайн, за да започнете.

След като изберете размера на „Празни истории в Instagram“ от опциите за празно платно, ще бъдете отведени до страницата на редактора, където можете да започнете да проектирате!

Започвам с добавяне на цвят на фона - в този случай, хилядолетен розов (#basic и го обичам)цветове за боядисване на косата ви

 • На тази страница можете да промените шестнадесетичния код, за да изберете определен цвят (чудесна опция, ако имате цветове на марката, които трябва да използвате).
 • Използвайте инструмента с капкомер, за да изберете цвят от снимка или друга графика, която сте качили.
 • Поставете отметка в квадратчето до „Прозрачно“, за да създадете графика с прозрачен фон - чудесна опция, ако изрязвате фона на нещо, за да създадете колаж на продукт или подобна графика.

След това добавям логото Everygirl върху цвета на фона

За да добавите свои собствени изображения или графики към вашия дизайн (като вашето лого), щракнете върху иконата Overlays в крайния ляв панел и след това изберете „Add your own“.

След като имате изображението си в графиката, можете да го преоразмерите или да го завъртите, като използвате селекторите около него (закръглени по-горе). Професионален съвет: плъзнете от ъгъла, за да запазите пропорциите (т.е. не разтягайте изображението странно).

Вашият панел „Слоеве“ ще показва всеки елемент, докато ги добавяте. Както можете да видите по-горе, в момента имам два слоя: 1 - цветът на фона и 2 - логото на Everygirl.

В панела „Overlay“ имате куп опции, с които да работите. Ще разгледам няколко от тях тук:

 • Издърпайте плъзгача до „Fade“, за да промените непрозрачността на вашето изображение.
 • Играйте с различните опции в „Режим на смесване“, за да създадете различни ефекти върху вашето изображение.
 • Под „Ефекти“ можете да добавите падаща сянка, за да придадете на изображението си някакво измерение.
 • Панелът „Изтриване“ ви позволява да изтриете определени части от вашето изображение (повече за тази невероятна нова функция по-късно!)

Когато премествате изображенията си около платното, линиите на мрежата автоматично ще изскачат, за да ви помогнат да центрирате или подравните. ~ Фантазия ~

Следва добавянето на текст - има много възможности за избор в PicMonkey, което е късмет, защото съм огромен типографски ботаник

За да добавите текст към вашето платно, изберете иконата Текст от крайния ляв панел и след това изберете „Добавяне на текст“. След това започнете да пишете! Можете лесно да промените шрифта, като просто изберете текста си и след това щракнете върху желания шрифт. Панелът „Текст“ е пълен с чудесни начини за персонализиране на вашия текст по цвят, размер, тегло, непрозрачност и т.н.

Помислете за оформлението на вашата графика сега, когато имате няколко елемента, с които да работите - добавих снимка и цветен блок за повече измерение.

Добавете снимка по същия начин, по който добавихме логото в началото. За да добавите блок цвят:

 • Кликнете върху иконата Overlay в крайния ляв панел
 • Щракнете върху „Общи“, за да изберете измежду тонове предварително направени фигури - аз използвах квадрата за моя цветен блок по-горе
 • Използвайте стрелките под панела „Слоеве“, за да преместите различните слоеве - след като добавих своя цветен блок, го преместих надолу, така че текстът да седи върху него.
 • От „Общи“ можете също да добавяте символи и други забавни неща - добавих извита стрелка, за да привлече погледа нагоре и да насърчи прекарване на пръст нагоре към статията!
 • Професионален съвет: Можете да модифицирате няколко елемента наведнъж, като ги изберете всички - ако искате да направите целия текст светъл цвят на руж, можете да изберете всички и да промените цвета веднъж - огромна икономия на време!

Когато вашата графика изглежда перфектно, сте готови да я експортирате на компютъра си и след това да я качите в Instagram Stories.

За да запазите файла на вашия компютър, изберете иконата за експортиране от горното меню. Преименувайте графиката си в предвиденото пространство (за да не я загубите в компютърните си файлове, нещо, което съм правил няколко пъти * facepalm *) и кликнете върху „Експортиране в компютър“.

как да издухате слоеста коса

НАПРАВИ ГО! Вашата прекрасна история в Instagram е готова да бъде качена и видяна от света. Вашата графика също се записва като файл във вашия хъб PicMonkey, така че можете да я дублирате толкова пъти, колкото искате - което прави супер лесно създаването на сплотени и последователни графики в един момент.

Още неща, които сме направили с новия PicMonkey

Готови ли сте да опитате? Щракнете тук за изключителен достъп!

Интересни Статии

Популярни Публикации

Модерният хамбар в дома на хамбара прави перфектно лятно отстъпление в Киев

Модерният хамбар в дома на хамбара прави перфектно лятно отстъпление в Киев

Възлюбеният ветеран се пенсионира след десетилетия, хранейки бездомните в Атланта

Възлюбеният ветеран се пенсионира след десетилетия, хранейки бездомните в Атланта

Не сте вегетарианец? Все още ще обичате тези безмесни рецепти

Не сте вегетарианец? Все още ще обичате тези безмесни рецепти

Сериалът „Сексът и градът“ в HBO Max добавя още 4 завръщащи се героя

Сериалът „Сексът и градът“ в HBO Max добавя още 4 завръщащи се героя

Къде се снима 'News of the World'? Ето повече за мястото на снимане на филма

Къде се снима 'News of the World'? Ето повече за мястото на снимане на филма

Vin Diesel споделя снимка без риза, държаща бебе Pauline, следвайки Shaming Body

Vin Diesel споделя снимка без риза, държаща бебе Pauline, следвайки Shaming Body

Протестиращите извикват „Убиец“ при доктор, извършващ аборт на 10-годишна жертва на изнасилване

Протестиращите извикват „Убиец“ при доктор, извършващ аборт на 10-годишна жертва на изнасилване

Обиколка на къщата: Преобразяване на плажното бунгало в Палм Бийч

Обиколка на къщата: Преобразяване на плажното бунгало в Палм Бийч

Бела Торн бе взривена за „много безчувствен“ туит след смъртоносни свлачища

Бела Торн бе взривена за „много безчувствен“ туит след смъртоносни свлачища

Драмата на Келси Грамър „Доказано невинна“ отменена от Fox само след един сезон

Драмата на Келси Грамър „Доказано невинна“ отменена от Fox само след един сезон