„DWTS: 5-ти съдия за юноши“: „Honey Boo Boo“ се изправя за първи път в елиминация

15 идеи за костюми за Хелоуин, вдъхновени от поп културата за 2018 г. Виж снимките ABC

Риалити звездата се озова в дъното на класацията, заедно с правописа на пчелния феномен Akash Vukoti, след като превърна солиден номер на джаз „Ghostbusters“.

Хелоуин дойде рано на „Танцуване със звездите“, тъй като състезателите се опитаха да изплашат някои добри резултати от съдиите и добра воля от гласуващата публика.

Миналата седмица Алана 'Honey Boo Boo' Томпсън показа някакъв истински растеж за първи път през целия сезон, изглеждайки като истинска танцьорка, а тази седмица тя беше предизвикана с джаз рутина. Би ли продължила възходящата си траектория?ABC

„Танцувайки със звездите“ 5-ти съдия: Disney Night извежда най-доброто от всички и шокиращи резултати

Преглед на историята

Междувременно звездата на 'чернокожите' Майлс Браун на практика бягаше от състезанието, показвайки дори повече техника и уравновесеност от тренираната танцьорка Mackenzie Ziegler ('Dance Moms') на моменти.

Имаше някои изненадващо ниски резултати тази седмица и някои истински забележителни изпълнения, като хора като Джейсън Мейбаум ('Raven's Home) и професионален скейтбордист Скай Браун наистина го засилиха. Могат ли да направят бягане за Junior Mirroball?гримът ми никога не остава

Кой мисля, че съм? ти питаш. Е, прекарах близо десетилетие от живота си, потящ се и кървящ под музиката като танцьор. От младо момче, което се научава да се разменя с разбъркване, до представления в балетната компания „Сейнт Луис“, аз преживях възходите и паденията на един от най-трудните физически взискателни спортове на планетата. През това време бях и член на Симфоничния младежки оркестър на Сейнт Луис, както и гимнастичка, писател и карикатурист. Имах много повече енергия в по-младите си години. И прекарах последните шестнадесет години, анализирайки и критикувайки риалити шоута за различни медийни публикации. Разбрах това.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Валентин Чмерковски , Манди Мур , и Адам Рипон , защото те наистина са сладки с тези деца. Но може и да съм по-мила. Може би.

ABC

'DWTS: Юноши' 5-и съдия: Ким Кардашиян пробва репетиции като Honey Boo Boo

Преглед на историята

Akash Vukoti & Kamri Peterson (w/ Witney Carson)

Акаш наистина е постигнал сериозен напредък като танцьор, въпреки че му предстои още дълъг, дълъг път. Това беше разпознаваемо като аржентинско танго и дори видях някаква законна стъпка там. Той не е близо до мястото, където трябва да бъде в стойка или цялостна презентация, но лудият му учен беше забавен за гледане и общата му способност за изпълнение продължава да расте.Съдийски резултати: 7, 7, 7

Моят резултат: 5

Мандла Морис и Брайтън Бремс (с Черил Бърк)

Те наистина стигнаха до този Чарлстън с много атаки и това, което на Мандла липсва в лак, той компенсира в някаква солидна демонстрация. Имаше разпознаваем въртящ се шарлестон с краката и глезените, което беше приятно да се види и усещане за забавление в цялата рутина. Той е още един, който расте с по-голяма увереност и излизане с напредването на сезона, показвайки реален растеж.

Съдийски резултати: 8, 8, 7

Моят резултат: 7

Mackenzie Ziegler & Sage Rosen (с / Gleb Savchenko)

Последният асансьор беше сложен и те го изтеглиха без проблем. Макензи е обучена танцьорка, така че очакванията са по-високи за нея, но тя се справи с предизвикателството, предлагайки много страхотно съдържание на джайв в тази каша от чудовища в гимназията. Формата й беше страхотна, имаше правилния скок и донесе цялата енергия. Тя беше малко по-напред от музиката в средата, сякаш можеше да очаква твърде малко това, което предстои, но това отново беше страхотно от това дуо.

Съдийски резултати: 8, 8, 9

Моят резултат: 9

AMC

Рик започва да се сбогува с „The Walking Dead“ и имаме 5 големи въпроса

Преглед на историята

Джейсън Мейбаум и Елиана Уолмсли (с Ема Слейтър)

Уау, Джейсън беше неузнаваем от предишните седмици, присъстваше изцяло в своята вампирска персона и наистина оживяваше това аржентинско танго. Той имаше изпълнение в продължение на дни и действителна техника на всичкото отгоре. Разбира се, той все още беше малко схванат от време на време, но това беше наистина впечатляващо пробивно представяне за него по всички правилни начини.

Годзила срещу Конг не на hbo max

Съдийски резултати: 8, 9, 8

Моят резултат: 8

Ариана Грийнблат и Артьон Селестин (с Брандън Армстронг)

В този paso doble имаше много чар и той се засилваше само с напредването си и виждахте как Ариана се уверяваше в ожесточената и остра атака на всяко движение. Тя наистина улови силата и мощната същност на стила доста добре и това имаше много пасо съдържание! Тя пропускаше работата на краката може би най-много от всичко, но като цяло беше доста добра.

Съдийски резултати: 7, 8, 7

Моят резултат: 8

лайфхакове за получаване на пари

Алана Томпсън и Тристан Яниеро (с Артем Чигвинцев)

Тази джаз рутина на „Ghostbusters“ определено беше по-скоро личност, отколкото техника, но беше и много забавно да се гледа. След солиден излет миналата седмица, Артем остави Алана отново да се плъзне с много по-опростена хореография, в която най-много стоеше там и разтърсваше бедрото си. Това беше седмицата, за да я тласне творчески, тъй като джазът предлага повече свобода на стила, отколкото някои от по-строгите бални стилове.

Съдийски резултати: 7, 7, 7

Моят резултат: 6

НИЕ

Ким Ричардс се отказва от гаджето, тъй като осъзнава, че той може да не е този (ексклузивно видео)

Преглед на историята

Sky Brown & JT Church (с / Алън Берстен)

По време на тази рутина имаше толкова много страхотно съдържание на джайв и Скай беше всичко за това. Тя изпревари малко JT към върха на номера, но се настани добре. Позицията на ръката й беше добра, а работата на краката й беше точна, просто се нуждаеше от малко повече удължаване и движение. Но като цяло това беше поредното силно представяне на един от водещите в този сезон.

Съдийски резултати: 9, 9, 8

Моят резултат: 9

Майлс Браун и Райли Арнолд (с Линдзи Арнолд)

Вижте как бедрата се движат по Майлс, влизайки в тази самба с подходяща пара и форма. Майлс беше там, сякаш беше професионален танцьор през много от тази рутина, наистина в крак с Райли в бърза и сложна рутина. Наистина беше нещо специално за гледане. Майлс може би просто е този, който трябва да победи.

Съдийски резултати: 9, 9, 9

Моят резултат: 9

Гети

Катастрофалният национален химн на Фърги получава епичен ремикс и Dance-Off от Golden State Warriors

Преглед на историята

РЕЗУЛТАТИ

За пореден път Алана се спъна на дъното заедно с Акаш. И двамата танцьори показват легитимен растеж и напредък през последните седмици, но бледи в сравнение с по-лъскавите си конкуренти. Така че въпросът остава, дали публиката ги търси, за да бъдат добри сега, или се подобрява?

Изданието „Юноши“ поне не откроява застрашени двойки, като се има предвид, че всяка седмица водните съоръжения са от бедното дете, което бива елиминирано. Техните емоции вече се засилват, дори се състезават, а след това са изправени пред елиминация и знаят, че това идва от самата публика, която ви заобикаля. Е, това би било трудно за всеки.

Тази седмица дойдоха сълзите Алана тъй като не можеше да преодолее ниските си оценки през нощта. Честно казано, Алана беше една от най-слабите танцьорки в шоуто, но феновете й я поддържаха до този момент.

Тя трябва да се гордее, че е стигнала до седмица 4, и още по-горда, че наистина започва да влиза в себе си там. Алана се превръщаше в човек, който да гледа. Винаги е била извънгабаритна личност, но виждането на това, насочено към нещо, което изисква дисциплина и обучение, е добре да се гледа.

как да поддържаме нова връзка

„Танцувам със звездите: Юноши“ се завръща след две седмици в неделя, 11 ноември от 20:00. ET и не забравяйте „Танцувам със звездите“ всеки понеделник от 20:00. ET на ABC.

Интересни Статии

Популярни Публикации

Защо картофите са тайната на леките и въздушни хлябове

Защо картофите са тайната на леките и въздушни хлябове

Индустриално шикозно таванско помещение SoHo с изглед към река Хъдсън

Индустриално шикозно таванско помещение SoHo с изглед към река Хъдсън

„Съдбата: Сагата за Уинкс“ е подновена за сезон 2 в Netflix

„Съдбата: Сагата за Уинкс“ е подновена за сезон 2 в Netflix

10 неща, които пропускате, ако не сте били в Уинстън-Салем

10 неща, които пропускате, ако не сте били в Уинстън-Салем

Тайра Бенкс за критики към „следващия топ модел на Америка“ Нечувствителност: „Съгласен съм с теб“

Тайра Бенкс за критики към „следващия топ модел на Америка“ Нечувствителност: „Съгласен съм с теб“

Какво се случи, когато 5 жени изпратиха съобщения на бившите си

Какво се случи, когато 5 жени изпратиха съобщения на бившите си

Парис Хилтън си спомня за 'неудобната' Линдзи Лоън, сблъсък с Бритни Спиърс

Парис Хилтън си спомня за 'неудобната' Линдзи Лоън, сблъсък с Бритни Спиърс

Създателят на „американците“ се „бори“ с критики за „бавен“ сезон

Създателят на „американците“ се „бори“ с критики за „бавен“ сезон

Защо „Анатомията на Грей“ уби друг любим лекар в обрат, който няма нищо общо с COVID

Защо „Анатомията на Грей“ уби друг любим лекар в обрат, който няма нищо общо с COVID

Документалният филм за Наоми Осака разкрива години на борба с психичното здраве: „Какво съм аз, ако не съм добър тенисист?“

Документалният филм за Наоми Осака разкрива години на борба с психичното здраве: „Какво съм аз, ако не съм добър тенисист?“