DWTS 5-ти съдия: От перфектен резултат до дъно две - какво правиш, Америка?

ABC

Две двойки спечелиха първите си перфектни резултати за сезона, но тържеството беше краткотрайно за една от тях, тъй като бързо се оказаха в дъното две.

Е, това беше една нощ на телевизия „Танцувам със звездите“, и всичко е по вина на Америка.

Бихте си помислили, че след като успеете успешно да навигирате на национални избори (дори да се покажат в рекорден брой), те биха били по-добри в гласуването, но резултатите от тази седмица донесоха най-шокиращия и незаслужен финал за сезона досега.TooFab

Нели и Седрик Забавникът преценяват лудориите на Тръмп, Декриминализацията на твърдите наркотици в Орегон (ексклузивно)

Преглед на историята

На прага сме на полуфиналите, идваме следващата седмица с двойно отстраняване, за да стартираме, така че наистина не е останало повече време, за да получим този глас погрешно на този късен етап. Поправи се, Америка!

Темата на представленията тази седмица бяха икони, които доставиха мощни и много лични моменти, включително Скай Джаксън, която разкри, че нейното вдъхновение е вдъхновило не само като изпълнител, но и като активист. И през тези времена Скай намери своя глас, използвайки тази платформа, за да говори истината си и да сподели някои от собствения си опит с расизма.

Нощта включваше два състезателни кръга, като двойките се бориха главата до главата във втория кръг. Но първо трябваше да празнуват своите икони. Вдъхновението очевидно е оказало влияние върху тях, тъй като нощта достави два добре спечелени перфектни резултата.

Въпреки че те не са първите перфектни резултати за сезона, обичаме, че това са първите перфектни резултати за тези двойки. Това е просто още едно доказателство за това колко добре е бил този сезон, колко талантливи са тези изпълнители и как наистина е сезонът на всеки, дори и думата да вземе седем звезди.

Кой мисля, че съм? ти питаш. Е, прекарах близо десетилетие от живота си, потящ се и кървящ под музиката като танцьор. От младо момче, което се научава да се разменя с разбъркване, до представления в балетната компания „Сейнт Луис“, аз преживях възходите и паденията на един от най-трудните физически взискателни спортове на планетата. През това време бях и член на Симфоничния младежки оркестър на Сейнт Луис, както и гимнастичка, писател и карикатурист. Имах много повече енергия в по-младите си години. И прекарах последните осемнадесет години, анализирайки и критикувайки риалити шоута за различни медийни публикации. Разбрах това.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Кари Ан Инаба , Дерек Хау , и Бруно Тониоли . Но може и да съм по-мила. Може би.

Гети

DWTS Pro Глеб Савченко отрича афера с партньора Кришел Стауз, след като съпругата му го обвинява в „постоянна изневяра“

Преглед на историята

КРЪГ 1

Джъстина Мачадо и Саша Фарбър

( Румба ) Безсрамна суперфанка на Мадона, Джъстина имаше големи обувки, които да запълни, извеждайки наглата сексуалност на Мадж на преден план, но това със сигурност беше правилният стил за това. Тя абсолютно го донесе. Хълбоците й се въртяха, а партньорството й със Саша беше по-добро от всякога. Дори техните „асансьори“ бяха изпълнени просто красиво. Докато имаше моменти, които тя би могла да достигне или да разшири малко повече от славата, за да създаде по-силен имидж, имаше и други, при които изглеждаше, че тя е малкото професионалистката на Саша, което просто означава, че продължава да се подобрява.

Съдийски резултати: 8, 8, 8

Моят резултат : 8

лони любов тамар бракстън

Нели и Даниела Карагач

( Джаз ) Ние обичаме, че Нели издигна изпълнението на иконата си на следващото ниво, като всъщност определи вокална песен за „Калифорнийската любов“ на 2Pac, както и танцува за нея. Това е красив начин да отдаде почит на личната му икона по начин, който би говорил с него още повече. И, добре ... той го преживя. Това беше доста грубо на много места, като Нели дори не заби собствения си жлеб на пода. Той беше твърд, твърде изправен през цялото време, липсваше му разхлабената енергия и дори понякога губеше ритъма. По-голямата част от това, изглежда, беше липса на доверие в себе си и не съвсем запомняне на цялата хореография. Просто не е достатъчно на този етап.

Съдийски резултати: 8, 8, 8

Моят резултат : 4

ABC

Упи Голдбърг казва на привържениците на Тръмп да „отглеждат двойката“ Той „не може да расте сам“

Преглед на историята

AJ McLean & Cheryl Burke

( Виенски валс ) Yikes! AJ загуби пътя си рано с този и никога не се възстанови. Той пропусна стъпка и след това последва, като се разтревожи и пропусна няколко други. Липсваше му грация през сцената и протегнатата му ръка изглеждаше като крило на самолет, което се готви за излитане. Ясно е, че той се разтърси на върха и изобщо никога не се възстанови, което е огромно разочарование. Той е много по-добър от това. Не беше елегантно или прекрасно или нещо, което всъщност беше болезнено за гледане.

Съдийски резултати: 7, 8, 8

Моят резултат: 5

Кейтлин Бристоу и Артем Чигвинцев

( Аржентинско танго ) Кейтлин беше пряк огън по време на тази рутина и нейният контрол върху тялото по време на тези асансьори и трикове беше невероятен. Нейната основна сила се показваше абсолютно там. На всичкото отгоре тя беше жестока и яростна, напълно отговаряща на интензивността на Артем. Видяхме движения, видяхме сложна работа на краката и видяхме как Кейтлин се движи уверено през всичко това. Това беше лесно най-силното й представяне, изглеждаше сякаш е родена за този стил.

Съдийски резултати: 10, 10, 10

Моят резултат: 10

Джони Уиър и Брит Стюарт

( Quickstep ) Късен удар тук-там и няколко плоски моменти не можеха да отнемат от заразителната радост на това парче. Това е невероятно непримирим стил и Джони най-вече се изправи към него, движейки се без усилия през пода и заковавайки всички тези малки движения. Относно съотношението стъпки към пропуски, той определено изпревари кривата, само защото имаше толкова много да се направи. Страхотна поза, страхотно партньорство и голяма енергия през цялото време.

Съдийски резултати: 10, 10, 10

Моят резултат : 9

Instagram

Jeannie Mai дава актуализация след хоспитализация, DWTS Exit

Преглед на историята

Скай Джаксън и Алън Бърст

( Две стъпки ) Скай избра своята икона, Джанет Джаксън, колкото за нейната активност и сила, толкова и за нейната артистичност. Тя разкри за някои от собствените си преживявания с расизма в развлекателната индустрия и в личния си живот и колко много значение има за нея Black Lives Matter. И си струва да си припомним, че тя е само на 18 години, така че тя говори за расизма жив и здрав през 21-ви век.

Скай е била толкова активист през живота си, колкото Джанет е била в нейния, което е вдъхновяващо и овластяващо и ние обичаме, че тя дори използва тази платформа, за да изведе посланието си за важността на равенството и борбата за право, което трябва да бъде неотменим за всички хора.

Липсваше й малко интензивност за този стил, който беше идеален за нейното послание, пистата и всичко останало. Хареса ни как тя спря да се върти на пода - това беше въздействащо - и тя изглежда имаше правилната енергия след това, но беше твърде близо до края. Понякога изглеждаше така, сякаш разхождаше хореографията, вместо да я атакува. Всички парчета бяха там, просто липсваше този удар.

Съдийски резултати: 9, 9, 9

Моят резултат: 7

lele pons и juanpa zurita целувка

Нев Шулман и Джена Джонсън

( Джайв ) Нев обясни някои от причините, поради които се справя толкова добре тук, и това е, че макар да има опит в сценичните изкуства, той най-вече го е събрал през последните години, когато кариерата му започва. Но това шоу възроди у него страст към него и можете да видите радостта от изпълнението всеки път, когато той излезе на сцената. Независимо дали печели шоуто или не, какъв невероятен подарък е това!

Той дори стигна дотам, че каза, че това подклажда страстта му да изпълнява в мюзикъл от Бродуей, нещо, което той все още не е готов да свали горелката. Всичко в това изпълнение беше чиста радост, но Нев също работи усилено.

Джена го хореографира като професионалист и той го приема с това ниво на ангажираност. Той имаше невероятен скок и отскачане през цялото време, с чудесна работа на краката, каретата и позицията на тялото, но имаше няколко проблема с краката му, сякаш забрави да преобърне ангажимента си докрай. Но няма съмнение, че той би могъл да излезе на сцената на Бродуей точно сега.

Съдийски резултати: 9, 9, 9

Моят резултат: 9

Гети

Ларса Пипен свали слуховете за присъединяването на Тристан Томсън и призна, че са се срещали преди Хлое

Преглед на историята

КРЪГ 2: ТАНЦ-ОФ

Преди дори да влезе в рунда, Тайра Банкс бързо обяви, че Нев и Джена, които се радват на най-високите общи резултати през този сезон, са спечелили имунитет за рунда. Дори не се наложи да се представят и въпреки това спечелиха двете бонус точки.

За всички останали това беше директно състезание. Те бяха сдвоени на случаен принцип - макар да ни се струваше малко стратегически - и им беше даден един и същ стил да танцуват по едно и също време на същия дансинг пред, е, същите съдии.

Но бяхме издухани от това колко различно подхождаха към всеки стил.

Cha Cha Dance-Off

(Джъстина и Саша / Кейтлин и Артем)

И двамата тези танцьори постигнаха този стил за последно през седмица 1. Въпреки че е по-подходящ за пикантния стил на изпълнение на Джъстина, Кейтлин е по-силната техническа танцьорка. За да го постигнат наистина, те трябва да се срещнат някъде в средата на тези две области, за да намерят перфектната комбинация от техника и изпълнение.

В допълнение към тези опасения, те всъщност удариха пода, като взеха различни темпове (и двете правилни) от песента, като по този начин създадоха още повече диференциация. Ча чана на Юстина беше бърза, с много въртящи се действия и много страст, докато на Кейтлин беше бавна, по-прецизна и изпълнена с прекрасно, извито движение. С други думи, и двамата дадоха очакваното, но направиха по-трудно сравнението.

Победител в съдиите: Кейтлин, Юстина, Юстина

Моят победител: Юстина

тийнейджърка майка 2 джеръми
Youtube

Майкъл Дж. Фокс се завръща в „Завръщане в бъдещето“ за коледния сингъл на Lil Nas X

Преглед на историята

Танцуване на салса

(Нели и Даниела / Скай и Алън)

Нито един от тези танцьори не се е отличил точно в този формат. И двамата се борят с това да бъдат твърде сковани на моменти през цялото това състезание, така че в много отношения това е шанс за изкупление и за двамата. Нели за последно го направи през седмица 1, докато Скай току-що го направи седмица 8 и беше малко извън контрол. Това даваше ли й предимство или можеше да работи срещу нея?

Както се очакваше, нито един от двамата не беше съвсем спорен с този, Скай и Алън отново бяха малко обезумели на лифтовете си, но там имаше повече контрол и подобрения, особено във финалната комбинация. Междувременно Нели се справи отлично и с лифтовете си, но освен генерализирано набраздяване, не видяхме толкова качествена салса от него и той буквално спря и просто пляска за Даниела в един момент.

Победител в съдиите: Скай, Нели, Скай

Моят победител: Скай

Jive Dance-Off

(AJ & Cheryl / Johnny & Britt)

И двамата са силни танцьори и откакто се справят с този стил мина известно време. AJ беше твърде схванат през седмица 1 (но кой не беше), докато Джони се бореше с пълно удължаване и работа с крака през седмица 4. Но и двамата се подобриха значително оттогава. AJ е по-силен в по-енергийните стилове, докато Джони изглежда по-удобно в по-лиричен танц.

Този път Джони наистина го засили и влезе в този стил с изоставяне и наистина беше впечатляващо цялостно представяне. Той може да е бил най-силният от всичките шест състезатели този кръг, което не е добра новина за AJ. Той имаше малко по-малко пип в стъпката си и кракът му се огъваше неудобно на моменти през ритниците. Съдържанието беше налице и за двамата, но Джони просто изпълняваше по-последователно и с малко повече енергия.

Победител в съдиите: Джони, AJ, AJ

Моят победител: Джони

ABC

DWTS 5-ти съдия: AJ McLean и Cheryl Burke се свързват заради историите си за пристрастяване и възстановяване

Преглед на историята

РЕЗУЛТАТИ

Докато тази вечер участваха две двойки, които печелят перфектни резултати, ние обичаме, че нито една от тези двойки не се обърна и спечели танца си. Именно това прави този сезон вълнуващ, защото нещата могат да се променят толкова много от седмица в седмица и дори да танцуват, за да танцуват.

Въз основа на резултатите от довечера, звездите в опасност трябва да бъдат Нели, Джъстина Мачадо и Ей Джей Маклийн. Ако си казахме думата, вероятно щеше да стигне до Нели и Ей Джей. Justina просто има този допълнителен огън и изпълнение, което я прави много по-забавна за гледане.

В крайна сметка обаче нашият избор за елиминиране ще бъде Нели, тъй като чувствахме, че трябва да е бил в Bottom 2 миналата седмица и той успя да избегне това. Той просто изглежда, че се е настанил в удобна бразда, която е достатъчно приятна, но не расте достатъчно на този етап от състезанието.

Следващата седмица са полуфиналите и имаме нужда от най-силните танцьори там. От тази партида бихме казали, че Нели е най-слабата от тях. Не е ужасен танцьор, но сравнително казано, той е надминал като цяло - ако изобщо е малко от някои от неговите конкуренти.

Америка се съгласяваше с нас, когато Джъстина беше отбелязана за безопасна, но след това бе последвана b Нели за пореден път избягва дъното 2, въпреки че има най-ниския резултат за втора поредна седмица.

Още по-шокиращо, Джони Уиър получи перфектен резултат от съдиите тази вечер по пътя си към двубоя с Bottom 2 с AJ. И това трябва да е просто брутално за егото му. Но също така, как, по дяволите, се случи това?

Така че това означава ли, че се връща към Backstreet за AJ? Как да го задържиш над човека, който току-що е получил перфектен резултат?

Бруно и Дерек разпределиха гласовете си между двамата (Бруно за Джони и Дерек за AJ), оставяйки окончателния избор на Кари Ан, която в крайна сметка направи правилния призив. Това беше близък разговор, но Джони се насочва към полуфиналите следващата седмица AJ McLean вляво с вдигната глава.

„Танцувам със звездите“ достига своя полуфинал - с двойна елиминация - следващия понеделник от 20:00. ET на ABC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Памела Андерсън казва, че е без хепатит С, празнува с голи снимки!

Памела Андерсън казва, че е без хепатит С, празнува с голи снимки!

„The View“ се разпалва заради оправданията на Хилари Клинтън за загуба на избори за Тръмп (видео)

„The View“ се разпалва заради оправданията на Хилари Клинтън за загуба на избори за Тръмп (видео)

Кели Кларксън и Ани Мърфи от Schitt's Creek изпълняват ремикс на „A Little bit Alexis“

Кели Кларксън и Ани Мърфи от Schitt's Creek изпълняват ремикс на „A Little bit Alexis“

Drake and Travis Scott Drop 'SICKO MODE' Video and 16 Other #NewMusicFriday Songs

Drake and Travis Scott Drop 'SICKO MODE' Video and 16 Other #NewMusicFriday Songs

Джон Красински и Джена Фишер се събират отново в „Службата“ - след нейното неудобно „Искрено влюбено“ признание

Джон Красински и Джена Фишер се събират отново в „Службата“ - след нейното неудобно „Искрено влюбено“ признание

Джейсън Судейкис възхвалява бившата Оливия Уайлд по време на речта за приемане - и тя реагира

Джейсън Судейкис възхвалява бившата Оливия Уайлд по време на речта за приемане - и тя реагира

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

„Bachelorette“ Хана Браун разкрива последните си две пред финала - плюс още подробности за вятърната мелница

5 причини Twitter да полудее по първите кастинг изображения на живото действие на Дисни 'Aladdin'

5 причини Twitter да полудее по първите кастинг изображения на живото действие на Дисни 'Aladdin'

„Приказката на слугинята“ Сезон 3 Премиера събаря миналото си, за да създаде несигурно бъдеще

„Приказката на слугинята“ Сезон 3 Премиера събаря миналото си, за да създаде несигурно бъдеще

Оливия Уайлд признава, че носи Меркин за 'Винил' - и казва, че е била 'твърде стара' за 'Вълкът от Уолстрийт'

Оливия Уайлд признава, че носи Меркин за 'Винил' - и казва, че е била 'твърде стара' за 'Вълкът от Уолстрийт'