Дуейн Джонсън говори за „Възможности“ с Кевин Харт на снимачната площадка „Хобс и Шоу“ (Снимка)

Кевин Харт се отби от снимачната площадка на „Дупкави и яростни“ на Дуейн Джонсън, Хобс и Шоу, където говориха за създаване на възможности, които забавляват света.

Ние сме взаимно непрекъснати, защото това обичаме да правим и светът също го обича, но също така имаме взаимен глад за изграждане на нашите предприятия и създаване на възможности, които забавляват света, каза Джонсън в Instagram.

Подреждаме някои много големи неща, на които светът да се радва.Прочетете също:

Кевин Харт Дуейн Джонсън The Rock Instagram

@therock в InstagramХарт и Джонсън отново ще участват заедно в неозаглавения Jumanji: Добре дошли в продължението на Jungle, чието излизане е на 13 декември 2019 г.

Двамата си взаимодействаха последно, когато Харт се появи в „Тази вечер шоуто с Джими Фалън“ и се опита да се обади на Джонсън. Джонсън два пъти отхвърля обажданията му, но след това бързо отговаря, когато Фалон му звънна по FaceTime.

добри книги за 20-годишни

Кевин за мен е като малък гремлин, който просто искам да го взема и да го хвърля в насрещния трафик, пошегува се Джонсън чрез FaceTime в The Tonight Show през септември.Прочетете също:

сезон 2 призрачната къща на хълма

И този път Джонсън не пусна Харт. Все още искам да му плясна малките устни през следващата седмица, пошегува се Джонсън.

Вижте публикацията в Instagram тук .

Всички филми на Дуейн „Скалата“ Джонсън, класирани от най -лошите до най -добрите (снимки)

 • класирани филми на рок Дуейн Джонсън

  Дуейн Джонсън е една от последните големи кинозвезди. Независимо дали рита задника, гъделичка смешни кости или (често) и двете, Скалата има невероятната способност да направи почти всеки филм по -добър, само като се появи.

  (Забележка: Тези филми са класирани въз основа на качеството и Дуейн Джонсън. Незначителните роли са предимно ниски, а камеите се включват само ако са забележителни.)

 • Небостъргач

  10. „Небостъргач“ (2018)

  Безсрамно смесване на „Умирай трудно“ и „Извисяващият се ад“, с Джонсън, който мащабира най-високата сграда в света-пълна с вътрешни тропически гори и смешен апартамент с холодек-за да спаси семейството си от подпалващи лоши момчета. Но „производно“ не е същото като „лошо“. Този необикновен екшън трилър има невероятни, но приятни за публиката екшън поредици, а Джонсън и Нев Кембъл-които играят ролята на лекарка, опитваща се да освободи децата си от огъня-са напълно инвестирани в техните изпълнения.

  Универсален
 • 9. „Болка и печалба“ (2013)

  Вероятно най -добрият филм на Майкъл Бей, „Pain & Gain“ играе звездите Марк Уолбърг, Антъни Маки и Джонсън като полусърдечни културисти, които отвличат милионер и веднага им пречат. Този насилствен, предимно забавен филм играе като сценарий на Братя Коен, ако е режисиран от Майкъл Бей, а неговият нагъл подход дава на „Pain & Gain“ отличителна и маниакална чувствителност. Понякога това е преобладаващо, но обикновено това е сует и Джонсън, както може да се очаква, открадва филма като бивш затворник, опитвайки се да не прави ужасни неща и се проваля ужасно на всяка крачка.

  Paramount Pictures
 • Централно разузнаване

  8. „Централно разузнаване“ (2016)

  Кевин Харт беше готиното дете в гимназията, Джонсън беше тормозеното дете и те се срещнаха години по-късно на среща, където се оказва, че Джонсън се превърна в международен супер-шпионин, а Харт се превърна в корпоративен зъб. Естествено, те ще спасят света заедно. Звучи малко общо на хартия, но „Централното разузнаване“ всъщност е много сладък, много забавен филм, който сериозно изследва дълготрайните ефекти от тормоза в детството. Сцената, в която Джонсън се изправя срещу мъчителя си в гимназията и се разпада в процеса, е едно от най -добрите актьорски творби в цялата му кариера.

  Нова линия
 • gridiron банда скалата

  7. „Gridiron Gang“ (2006)

  Най -добрата „сериозна“ драма на Джонсън е този познат, но много ефективен спортен филм, в който той реформира тийнейджърите в центъра за задържане на непълнолетни, като създава футболен отбор. Режисьорът Фил Джоану не дърпа никакви удари, драматизирайки суровия живот на тези деца с осезаема трагедия. Междувременно Джонсън дава много почтено представяне като треньор, който осъзнава, че е позволил на миналото си да го контролира, точно както играчите му. „Gridiron Gang“ се основава на истинска история и е вдъхновяваща, а филмът доказва за пореден път, че формулите на старите спортни филми все още работят и вероятно винаги ще го правят.

  как да навиете косата си и да я накарате да остане
  Sony Pictures
 • Изтъркалената скала

  6. „Накратко“ (2003)

  Арнолд Шварценегер има епизод в началото на „Преброяването“, казвайки на Джонсън „да се забавлява“, сякаш официално предава щафетата на героя от екшън. И във филма на Питър Берг е представен ранен случай за евентуалната суперзвезда на Джонсън: той е очарователен и вълнуващ като ловец на глави, който пътува до Бразилия, за да вземе Шон Уилям Скот, който смята, че е намерил изгубено съкровище. Заедно те се сблъскват с Кристофър Уокен, който играе (както обикновено) фантастичен злодей. Сюжетът е олдскул приключенска глупост, но героите са забавни, а действието е динамично. Само няколко ужасяващи сцени на груб комичен релеф го сдържат.

  Универсален
 • борба със семейството ми

  5. „Борба със семейството ми“ (2019)

  Флорънс Пю (Лейди Макбет) играе ролята на шампионката на WWE Пейдж, която израства в бурно семейство по борба и надмина собствения си брат, за да стане звезда. Дуейн Джонсън играе себе си в малка, но ключова роля, като легенда, въвеждаща ново поколение борци, но всички участници са победители. Пю прекрасно улавя съмнението в себе си, което се промъква, когато успехът най-накрая се очертава, Ник Фрост и Лена Хийди са възхитителни като грубите родители на Пейдж, Джак Лоудън е сърцераздирателен като брат на Пейдж Зак, а уважението на писателя/режисьор Стивън Мърчант към борбата е заразен и сладък. „Борбата със семейството ми“ е искрена, вдъхновяваща и вдъхновяваща. Всичко, което бихте искали да бъде спортен филм.

  WWE Studios
 • Джуманджи

  4. „Jumanji: Добре дошли в джунглата“ (2017)

  започнете нова връзка с вас

  Група тийнейджъри биват въвлечени във видео игра и те трябва да приемат нови самоличности, за да излязат отново. Утвърждаването на концепцията и правилата на „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ отнема твърде много време, но след като най-накрая стартира, това е един от най-разтърсващите блокбастъри в последната памет, с участието на динамит (Джонсън, Карън Гилън, Кевин Харт и Джак Блек), изпълняващи двойно задължение, тъй като както техните стереотипни персонажи на видеоигри, така и напълно различните хора се забиха в тези тела. Действието е изобретателно и хуморът най -вече приземява, а Джонсън е фантастичен като глупак, който има проблеми да мисли за себе си като герой.

  Sony
 • Rampage

  3. „Rampage“ (2018)

  „Rampage“ на Брад Хейтън е правилният глупак. Джонсън играе ролята на експерт по приматите, чийто най-добър приятел, маймуна-албинос на име Джордж, е изложен на научнофантастично нещо и става огромен и агресивен, като се бие с гигантски мутирал вълк и гигантски мутирал крокодил. Сюжетът няма никакъв смисъл и филмът го знае, така че той просто върви с пълна скорост напред от една скандална и добре изпълнена сцена до следващата. „Rampage“ мъдро фокусира цялото си сериозно внимание върху героите, особено истински емоционалната, интересна връзка между Джонсън и Джордж, която ни кара да се грижим за цялата тази лудост.

  Снимки на Warner Bros
 • Джейсън Стейтъм Дуейн Джонсън Съдбата на яростните Хобс

  2. Филмите „Бързи и яростни“ (2011-????)

  чувствам се изостанал в живота

  Разделянето им е невъзможно. Джонсън се появява чак до петото (официално) влизане в поредицата „Бързи и яростни“ и той заема голяма част от седмия филм, но той е голяма част от това, което накара този франчайз да скочи от прилична серия автомобили -класиране на филми към един от най -добрите и най -големите екшън франчайзи на планетата. Той е най -доброто фолио за привидно неудържимия антигерой на Вин Дизел и когато се присъединява към екипа, неговият героизъм прави всички тези непреклонни крадци да изглеждат по -симпатични от всякога. И разбира се, тези филми имат едни от най -добрите екшън поредици. Те са нахални, абсурдно емоционални и са много забавни.

  Универсален
 • Дуейн Джонсън пее в Моана

  1. „Моана“ (2016)

  Джонсън играе умна подривна дейност на типичната си екранна персона в този фантастичен анимационен филм на Дисни като Мауи, герой, чието безразсъдно приключение и чийто живот да се влюбва в чара, всъщност обрича света. От млада жена на име Моана (озвучена от Auli'i Cravalho) зависи да го намери, да го убеди да порасне и в крайна сметка да му спаси деня, характеризирайки ново поколение с нов вид героизъм. Това е великолепно анимирано, невероятно смешно, песните са фантастични, а Джонсън дава прекрасно изпълнение като трогателен полубог.

  Дисни
Предишен слайд Следващ слайд 1 от 33

Как се подсилва ролята на Джонсън в Jungle Cruise?

Дуейн Джонсън е една от последните големи кинозвезди. Независимо дали рита задника, гъделичка смешни кости или (често) и двете, Скалата има невероятната способност да направи почти всеки филм по -добър, само като се появи.

(Забележка: Тези филми са класирани въз основа на качеството и Дуейн Джонсън. Незначителните роли са предимно ниски, а камеите се включват само ако са забележителни.)

Преглед в галерията

Интересни Статии

Популярни Публикации

ГЛЕДАЙТЕ: Човек, почти парализиран при велосипедна катастрофа, се движи с човека, който го е ударил и лекаря, който го е спасил

ГЛЕДАЙТЕ: Човек, почти парализиран при велосипедна катастрофа, се движи с човека, който го е ударил и лекаря, който го е спасил

Лесни стилни хакове за вашия пролетен гардероб

Лесни стилни хакове за вашия пролетен гардероб

Може ли 7UP всъщност да удължи живота на коледно дърво?

Може ли 7UP всъщност да удължи живота на коледно дърво?

Как да подредите официална маса за вечеря по южния начин

Как да подредите официална маса за вечеря по южния начин

Адвентният календар на Olive & June е най-добрият празничен подарък за всеки любител на лак в живота ви

Адвентният календар на Olive & June е най-добрият празничен подарък за всеки любител на лак в живота ви

Науката казва, че мозъците на жените реагират на щедростта, а мъжете - на егоизма

Науката казва, че мозъците на жените реагират на щедростта, а мъжете - на егоизма

The Lowdown на дрогерията срещу Salon продукти за коса

The Lowdown на дрогерията срещу Salon продукти за коса

Доналд Тръмп прегръща гейовете в исторически възгласи на Републиканската национална конвенция

Доналд Тръмп прегръща гейовете в исторически възгласи на Републиканската национална конвенция

„Маскираният певец“ разкрива последните си 3 певци с маски на знаменитости - включително победителя (видео)

„Маскираният певец“ разкрива последните си 3 певци с маски на знаменитости - включително победителя (видео)

Чевхер Токташ призна, че е удушил до смърт 5-годишен син, защото го е „мразил“

Чевхер Токташ призна, че е удушил до смърт 5-годишен син, защото го е „мразил“