Дрю Баримор споделя най-лудия спомен от купоните с Кортни Лав


Актьорски състав на „Showgirls“ - тогава и сега Виж снимките Браво / Гети

Дрю Баримор използвани за парти с Кортни Лав , и тя има една helluva история, за да го докаже.

Звездата от „Диета на Санта Кларита“ се отби „Гледайте какво се случва на живо“ Сряда вечерта, когато обаждащ се попита за най-лудия й спомен от купонясването На Кърт Кобейн вдовица през 90-те.CBS

Дрю Баримор избягва да яде пуешки тестиси по име Изпуска „Най-малко талантлив партньор“ на Джеймс Корден

Преглед на историята

„С Кортни бяхме зад кулисите на клуб в Сиатъл“, започна тя. „Току-що бяхме дошли от гледането Зелен ден . Влизахме да гледаме като игра отзад в кафене, а ограничителят каза: 'Съжалявам, не можете да влезете. Нямате пропуск зад кулисите.' И Къртни го погледна и си казва: „Моето лице е пропуск зад кулисите. ' И след това го помете настрани и просто влезе, а аз все още останах там да стоя. Искам да кажа, страхотно.

Другът на Netflix седеше до Дрю в Bravo Clubhouse Тимъти Олифант . И когато обаждащ се попита Тимотей дали съжалява, че е отказал Вин Дизел роля в 'Бързи и яростни,' актьорът изненадващо каза: „Не“.

Кристина Хендрикс

'Не е моето нещо', каза той след кратка пауза. „С мен просто си помислих, ами това просто ще бъде глупаво. И си помислих: „Никой няма да иска да гледа този филм осем или девет различни пъти. Искам да кажа, че до третото или четвъртото продължение на хората определено ще им омръзне. 'Тогава обаждащ се попита Дрю дали докладите твърдят, че тя е отказала водещата роля в еротичната драма от 1995 г., „Изложбени момичета“ бяха верни.

„Мисля, че това беше взаимно споразумение между мен и режисьора Пол Верховен“, отговори тя.След това Тимоти се пошегува: „Значи вие отказахте нещо, което в крайна сметка стана за смях, а аз отказах нещо, което стана световна крава в брой“.

След това Дрю беше попитан дали тя и нейната звезда от 50-те първи срещи, Адам Сандлър , някога ще се събере отново на екрана.

„Адам и аз непрекъснато изпращаме съобщения за следващото ни нещо и ние казваме:„ Толкова сме дебели, толкова сме стари, какво, по дяволите “, каза тя. „Буквално последното нещо, което му предложих, беше, например,„ На Златното езерце “. Току-що го гледах в корейски полет за вкъщи.

Тимоти и домакин на „WWHL“ Анди Коен избухна в вълнение, казвайки, че ще гледат този филм „в сърцето!“

След това един последен повикващ попита Дрю дали е поддържала връзка Дейвид Летърман след като тя го светна в шоуто му през 1995г.

Гети / Браво

Бил Хадър и Джей Фароа се съгласяват: Джъстин Бийбър беше с най-лошия гост на „SNL“

Преглед на историята

- Не - отговори тя. - Той е глупак. Винаги беше глупак. Случваше се да го спечеля в този момент и той винаги беше мил с мен след това. Но той не го очакваше и аз не го очаквах.

Дрю продължи да нарича инцидента „избухлива, странна хедонистична свобода“ и че щеше да загуби уважение към себе си, ако беше планирано.

Превъртете напред до 4:40 във видеото по-долу, за да преживеете епичния момент.

Кортни Лав и Франсис Бийн Кобейн имат майка-дъщеря на изложбата в Лос Анджелис Тази седмица в Celebrity Pictures

Интересни Статии