Драя Микеле се извинява на Меган Тебе Жребец за шега за инцидент със стрелба, хоспитализация

Звездите разтърсват своите Savage x Fenty за „Грам Виж снимките Гети

Съобщава се, че Меган е била простреляна няколко пъти в крака при инцидент, който тя описва като болезнен и травматизиращ, водещ до хоспитализация и операция.

Въпреки че все още няма много подробности за случилото се при предполагаема стрелба на 12 юли, в резултат на която Меган Ти жребец е хоспитализиран и Тори Ланез е арестуван - както се съобщава от TMZ - тъй като Меган все още не е готова да говори за това, тя е готова да се заеме Драя Микеле .

От своя страна Драя бързо се извини за нечувствителни коментари, осветяващи предполагаемия инцидент, при който Меган е простреляна в крака по време на появата й на 'Вино и трева' подкаст вторник вечер.

сватбени рокли за гости лятото
Браво

Всеки шокиращ иск Бранди Гланвил, направен от предполагаемото свързване на Дениз Ричардс на RHOBH

Преглед на историята

„Наистина не прославям домашното насилие“, написа в сряда бившата звезда на „Баскетболните съпруги от Лос Анджелис“. „Опитвах се да кажа просто ме обичай дълбоко. Но докато се опитвах да бъда забавен, обидих много, включително и Мег. И съжалявам.

Наистина не прославям домашното насилие ... Опитвах се да кажа просто ме обичай дълбоко. Но докато се опитвах да бъда забавен, обидих много, включително и Мег. И съжалявам.- Драя Микеле (@drayamichele) 22 юли 2020 г. @drayamichele

„Предполагам, че са имали някаква любов на Боби и Уитни, която ги е подтикнала по този тип път“, пошегува се Драя на инцидента със стрелбата, включващ Меган и Тори. - Тук съм заради това. Харесва ми.'

„Искам толкова да ме харесваш, че и ти ме стреляш в крака“, продължи тя. „Искам толкова много да ме харесвате, че ако се опитвам да изляза от колата, а вие сте като„ Не, седнете в задника “, а аз съм като„ Не н --- а, излизам от колата, ще кажете: 'Не, не сте!' Бам-бам! '

Без да споменавам никого по име, изглеждаше доста ясно, че Меган се позовава на коментарите на Драя с нея чуруликане , 'Тъпа кучка, която е - не е f - king смешно, която се шегува, че е застреляна от n --- a.'са дънкови шорти в стил
Гети

Кеке Палмър изключва мемовете, внушавайки нейния активизъм, довел до отмяната на нейното шоу

Преглед на историята

Тя го последва с поредния туит, насочен към всички останали (и евентуално отново Драя), осветлявайки ситуацията или я призовавайки да не говори за това публично на техен разписание. 'Ще говоря за лайна, когато се приготвя', каза тя туитна .

Меган също говори за публичните шегувания и мемове за инцидента миналия петък, чуруликане че макар че „може да ви е смешно да сте в интернет и просто още една разхвърляна тема, за която да говорите“, ситуацията е реална и я е наранила и травмирала.

В първоначалните си изявления за стрелбата, след като хората онлайн започнаха да спекулират, че именно Меган е била арестувана, рапърът поясни: „В неделя сутринта получих огнестрелни рани в резултат на престъпление, извършено срещу мен и приключило с намерението да ми навреди физически. Никога не бях арестуван, полицаите ме откараха в болницата, където претърпях операция за изваждане на куршумите.

„Невероятно съм благодарна, че съм жива и че се очаква да се възстановя напълно, но за мен беше важно да изясня подробностите около тази травматична нощ“, продължи тя.

готини хобита, които да вземете
Браво

Запознайте се с жените, които получават праскови през следващия сезон на RHOA

Преглед на историята

Наричайки инцидента „прикрита благословия“, добави Меган, „мразя, че ми беше необходимо това преживяване, за да се науча как да защитя енергията си“. Предполагаемата стрелба се състоя един ден, след като Меган и Торей бяха забелязани заедно с Кайли Дженър край басейна в Лос Анджелис.

Меган не е определила Торей като свой стрелец. Той е арестуван на местопроизшествието за притежание на скрито оръжие в превозно средство, престъпление. Източници за Страница шеста са казали, че Торей е застрелял Меган, докато тя се е опитвала да напусне колата му, въпреки че това не е потвърдено.

Властите също отказаха да идентифицират стрелеца, като заявиха, че това е текущо разследване, нито идентифицираха жертвата, като само казаха, че един човек е транспортиран в болницата за „нараняване на крака“. Коментарите на Меган обаче ясно показаха кой е това.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram / Гети

Интересни Статии