Камерата на звънеца улавя инвазия на дневна светлина, тъй като крадецът е застрелян


Арлингтън Хайтс PD

Той прекара 20 години, мислейки за парите, които видя там - и 46 секунди съжалявайки за това.

Това е наглото нахлуване в дома на дневна светлина, при което единият крадец е умрял - а другият е обвинен в убийството му.Камера на звънене на звънене засне шокиращия момент, според който двама крадци са се опитали да ограбят къща в Арлингтън Хайтс в Илинойс в събота.83-секундният клип показва двойката, идентифицирана от полицията като 38-годишният Брадли Дж. Финан и 58-годишният Лари Д. Бродач, които се приближават до резиденцията с хирургически маски и чукат на входната врата.

Facebook / Louisville Metropolitan PD

Доктор, зареден с удушване на тийнейджър след социален дистанциращ ред, хванат на камера

Преглед на историята

Един от мъжете дори забелязва камерата и я посочва на съучастника си, но със закрити лица благодарение на държавната коронавирус мерки, нито един от двамата не изглежда притеснен. Полицията смята, че са планирали обира специално по време на заключването, според Чикаго Трибюн .Собственикът на къщата, който очакваше озеленители, се чува да отваря вратата, докато мъжете си разменят поздрави и спокойно влизат в къщата - преди да настъпи хаос.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Графично съдържание

Възпроизвеждане на видео съдържание

Веднага в къщата може да се чуе борба, тъй като женският глас се присъединява към виковете. Точно 27 секунди по-късно битката се изсипва през входната врата, тъй като собственикът на къщата влачи един от нашествениците на земята, като дъждовни удари по главата му.Той вика за помощ, докато обърканите озеленители от другата страна на улицата вдигат поглед, за да видят суматохата, преди потенциалният крадец да успее да се изправи на крака и да избяга по пътя, падайки, както прави.

След това собственикът на къщата бързо се връща вътре, където са жена му и двете му деца - както и мъртвият втори крадец.

Шериф на окръг Дейн / LinkedIn (L: Ali’jah Larrue. R: Khari Sanford)

Екзекутираната двойка от Уисконсин току-що изрита дъщеря и гаджето заради социално дистанциране

Преглед на историята

Според полицията собственикът на къщата е застрелял и убил Brodacz с пистолета на жена си.

Впоследствие кабинетът на медицинския експерт в окръг Кук постанови смъртта като убийство. Когато Финан беше заловен и арестуван в неделя, той беше обвинен в престъпление, както и в домашна инвазия.

Според законите на Илинойс, ако човек бъде убит по време на престъпление, всеки съучастник може да бъде държан отговорен за смъртта му.

Според полицията, Финан каза, че е срещнал Бродач чрез споделената им професия като продавачи на коли, признал е, че е казал на възрастния мъж, че е видял 200 000 долара в брой в кутии на адреса преди 20 години и смята, че парите все още могат да бъдат там.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на