Доли Партън „Holly Dolly Christmas“ е албум номер едно в класациите за празници и кънтри на Billboard

Доли Партън Доли Партън 'Коледа на Холи Доли'Кредит: Stacie Huckeba / С любезното съдействие на Butterfly Records, LLC

Ако сте нещо като нас, вие сте слушали първия коледен албум на Доли Партън от 30 години насам, Коледа на Холи Доли , почти без прекъсване, тъй като дебютира в петък, 2 октомври. Е, скъпи читатели, вие сте в добра компания. Много, много добра компания.

Всъщност популярността на новата колекция от празнични мелодии на Партън е толкова поразителна, че тя се изкачи на първо място в класациите на Billboard's country и на празничните албуми като Billboard.com наскоро споделени.

„Толкова съм горд и смирен, че албумът ми стигна до номер 1 в Билборд класации за държави и ваканции - каза Партън според съобщението на музикалния аутлет A Holly Dolly Christma s & apos; успех при катерене по диаграма. „Момче, какъв страхотен ранен коледен подарък за мен! Благодарение на Билборд и феновете. Албумът, който е комбинация от оригинални песни и класически празнични мелодии, включва дуети с Уили Нелсън, Майкъл Бубле, Майли Сайръс и други, включително братът на Партън, Ранди Партън. През първата седмица на продажбите, Коледа на Холи Доли спечели 27 000 еквивалентни бройки албуми, с 26 000 продажби на албуми, според Nielsen Music / MRC Data.Партън също изрази вълнението си от новините в социалните медии, споделяйки „Празнувам по много причини тази Коледа по много причини. Благодаря на всички мои фенове за направата #AHollyDollyChristmas такъв успех! '

Отвъд този невероятен подвиг за празничния запис, Smoky Mountain Songbird постигна много повече успехи през изминалата година, от новини за нейния коледен филм Коледа на площада кацане на Netflix този ноември да бъдеш посочен Южен живот 's Южняк на годината .Сред пандемията на коронавируса Партън също е служил като източник на сила за мнозина, дарявайки средства и консумативи на много организации, извършвайки повдигащи виртуални номера и предлагайки ни всички вдъхновяващи думи на мъдрост (и библейски стихове!), за да преминем през тези трудни времена .

ГЛЕДАЙ: Доли Партън споделя сладката детска история, вдъхновила новия й коледен дует с брат Ранди

В наши дни сме по-благодарни от всякога, че можем да избягаме с Партън в нейната зимна чудеса. Реплика на холи, весела, Доли музика!Интересни Статии