DJ Pauly D разкрива кои „домакини“ би смазал, „Джърси Шор“ - тройни партньори и много повече


„Jersey Shore“ Kids: The Next Generation of Fist Pumpers Виж снимките Браво

Звездата от „Джърси Шор“ разкрива и посещение на „Ситуацията“ в затвора, връзката му с Ники от „Двойна изстрел в любов“ и текущото състояние на известния му пробит пенис.

Поли Д. беше отворена книга по време на появата в четвъртък вечер на „Гледайте какво се случва на живо“, разказвайки за всичко, от кои риалити звезди той ще „смачка“ и за състоянието на прочутия му пенис на принц Алберт.Анди Коен започна нещата, като му зададе поредица въпроси за неговите 'Джърси Шор' състезатели и кой от тях би искал да бъде до него в различни ситуации като спасяването му от затвора ( Никол „Снуки“ Полици ), присъединявайки се към него в тройка ( Рони Ортис-Магро „защото мисля, че е неженен“) и дори се свързва директно.

MTV

Резюме на 'Джърси Шор': Майк е осъден, Рони е скочен, JWoww прескача въпроси за развода си

Преглед на историята

Анди фиксира този избор Дина Кортезе или Snooki, което накара Поли веднага да се почувства неудобно. 'Това са моите сестри, о, човече', каза той. Но след няколко минути да се замисли, той се спря на идеалното решение: „Тройка!“

Поли дори беше попитан кой от момчетата от OG се свърза с най-много пилета по време на разцвета си в MTV, той или Майк 'Ситуацията' Сорентино . Първоначално Паули се обяви напълно за петия, но това продължи само секунда ... и това все пак не е тази игра, Поли!- Йо, Майк беше дивак през онзи ден - призна Поли. - Значи може би той.

MTV

Трейлър „Джърси Шор: Семейна ваканция“ Акцентира на брак, развод, разврат и затвор

Преглед на историята

Ситуацията в затвора

Сега, разбира се, Майк е зад решетките, така че обаждащ се попита как се справя, а Поли каза, че всъщност е наистина изненадан от реалността на този затвор в сравнение с неговите предубеждения.„Отидох там да го посетя и си помислих, че ще ми харесат основно да ме претърсят и подобни неща“, каза той. - Не беше така. Беше много спокойно. Каза, че дори му било позволено да държи телефона си при себе си по време на посещението.

Що се отнася до Майк, Поли каза „той е щастлив, позитивен. Той е толкова щастлив да го свърши и просто иска да излезе ... Почти е свършил. Майкът трябва да излезе на 12 септември.

CBS

'Big Brother' Blowout: Трето лице на цвят в ред, изселено, New HOH може да промени всичко

Преглед на историята

Смазващите 'домакини'

По време на шоуто Анди създаде игра, която според него можеше да бъде забавна, като показа на Поли серия от различни снимки 'Домакини' от другата страна на франчайзите, за да види кои от тях може да поиска да покани обратно в смазаната стая.

Но това е Поли Д на 38 години, а не 20-годишното лошо момче, което разтърси 'Джърси Шор' от 2009 до 2012 г.

Така или иначе, обиколихме снимки на Соня Морган , Синтия Бейли , Рамона Сингър , Вики Гунвалсън , Порша Уилямс , Бетени Франкел , Барбара Кавовит , Кели Дод и Тинсли Мортимър . Отговорът на Поли за всеки един от тях беше доставен с все по-голям смях: „Smushy!“

Честно казано, как очаквате човекът да разкаже една от тези жени така по националната телевизия? Разбира се, той щял да каже, че всички те са способни да смаят, освен ако не е искал да създаде вражда „Домакини“ с „Шор“. Всъщност щяхме да се спрем на кросоувър 'RHONJ' с бандата 'Shore'. Може би Поли би могъл да се отбие и да предложи да ги смаже всички.

MTV

Резюме на 'Джърси Шор': Майк е осъден, Рони е скочен, JWoww прескача въпроси за развода си

Преглед на историята

Алберт без принц

Гаджета и връзки говорят за това от години, но Анди Коен искаше да го чуе от устата на диджея, затова той попита Поли: „Вярно ли е, че си пробихте пениса“

Тъй като сега няма смисъл да се лъжем, Поли лесно го призна. Но когато Анди се учуди, че има принц Албърт (няма да обясняваме това тук, добри хора!), Поли изясни напрежението.

- Вече не - каза той. Оказва се, че това е един от решенията, които взимате като млада „рок звезда“, която иска да живее като рок звезда и както Поли се изрази, „има пенис на рок звезда“.

И така, защо го премахна? 'Разболях се от него и го извадих', каза той.

Браво

Резюме на 'RHONY': Бетени се обръща към твърдението на Луан, че е изневерила на бившия бивш приятел Денис

Преглед на историята

Двоен изстрел в Ники

Обаждащ се попита Pauly D за скорошния му престой в шоуто за запознанства на MTV 'Double Shot at Love', което току-що завърши в края на юни. В шоуто Паули и съотборникът му от 'Джерси Шор' Вини Гуаданино прибраха група състезатели в опит да намерят любов. Вини успя да избере някого, макар че оттогава са се разделили, но Поли завърши шоуто, като елиминира и двамата си финалисти, включително Ники Хол.

ремарке на vanderpump сезон 4 сезон

Ники спечели известност сред феновете на 'Джърси', когато сподели куп текстови съобщения, за които твърди, че са между нея и Поли, опровергавайки позицията му, че просто няма връзка между тях. Тя твърди, че съобщенията доказват, че той е бил толкова в нея, колкото и тя в него. Ако са от него, тя има солиден аргумент.

Така че всъщност беше чудесен въпрос да накара неговото мнение да изпусне тези съобщения и да разбере къде Поли стои с Ники днес. „Оставихме някак при лоши отношения“, каза Поли. „Разговаряхме малко след шоуто, но това всъщност никога не представляваше нищо и мисля, че това наистина я ядоса.“

Най-близо до него, за да се обърне към някоя от конкретните подробности, беше, когато каза: „Видях много червени знамена там, затова се дистанцирах и някак се придържам към това, като се дистанцирам от цялото това нещо.“ С други думи, той няма да разлее чая. Почти можете да почувствате тъгата на Анди оттук. Той мрази, когато чаят стои здраво в чаени чаши.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на