Как декламирах и организирах грима си

След месеци на отлагане, най-накрая прехвърлих грима си - и го направих с бюджет. Ето стратегията, която използвах:

Как да започнете билкова градина у дома

Има толкова много различни неща, които трябва да имате предвид, когато отглеждате билки у дома. Ето как да отглеждате градината си. Ето всичко, което трябва да знаете:

6 начина да направите дрехи с вратовръзка в домашни условия

Една от най-големите тенденции през пролетта е нещо, което носехте на лагер в пети клас, но ние сме на борда. Ето как да го направите у дома:

Как да компостирате, дори ако живеете в апартамент

Независимо дали живеете на декара земя или изобщо нямате заден двор, компостирането може да бъде чудесен начин да помогнете на земята. Ето как:

Как да спрете скъсаните си дънки да се скъсат още повече

Обичаме скъсани дънки, но понякога перфектно изрязаните дупки в панталоните ви просто продължават да растат. Ето как да спрете разкъсания ви деним.

Как да създадете и организирате гардероба си мечта

9 места за продажба на вашето облекло за пари

Когато някога е трябвало да разнасяме торби с дрехи в местните консигнационни магазини, сега имаме повече възможности от всякога да бъдем „предприемачи в килера“ точно от собствения си дом!

30 домашни проекта за справяне с този уикенд

С цялото това новооткрито време в нашите ръце е идеалното време да се заемем с онези домакински задачи, които отлагаме. Ето някои, с които да започнете:

Как да подправим баня под наем за по-малко от $ 200

Не се страхувайте, колеги наематели! Потърсих в интернет най-добрите начини да подготвим баня под наем, защото всички заслужаваме да прилагаме маските си на спокойствие.

Есенна мода „направи си сам“: балетки с връзки

Как да отгледате собствената си храна, дори ако нямате заден двор

Толкова е приятно да наблюдаваш как нещо, което си засадил, прераства в нещо, което можеш да ядеш! Открих няколко начина, по които можете да отглеждате собствена храна без заден двор.

Реконструкцията на банята на Алиса Бовино ще ви вдъхнови незабавно да извикате изпълнител

В един от най-забележителните редизайни, които някога сме виждали, разгледайте майсторското преустройство на банята на този блогър на интериорния дизайнер, което тя направи сама.

20 „Направи си сам“ за незабавно надстройване на дома

Събрахме това, което според нас е най-доброто „направи си сам“ за вашия дом - което можете лесно да постигнете през дъждовен уикенд.

Хакът на Genius Organization, който използвам, за да поддържам малкия си шкаф под контрол

Няма по-подходящо време да организирате живота си, започвайки от гардероба си. Напред, 7-те решения за дрешници и хакове, на които разчитам, за да ви помогна да започнете.

The Everygirl’s Favorite Ikea Hacks

IKEA е най-голямата причина в първия ми апартамент да има мебели, за които да говоря. Ето нашите любими хакери на ikea за вашия дом.

Файловете „направи си сам“: Блестяща подложка за мишка и чаша молив

3 стилни декоративни тави всеки може да си направи сам

Файловете „направи си сам“: Колие с въжета с Грейс Атууд

Файловете „направи си сам“: персонализирани подложки с полка