Дита фон Тийз разкрива защо бракът й с Мерилин Менсън не е проработил

Уау, тези знаменитости датираха ?! Стартиране на галерия Гети

Дита фон Тийз е откровен за брака си с Мерилин Менсън .

В епизода от сряда на 'Коктейли с Хлое' бурлеската признава, че решението й да се ожени за рокаджията е това, което в крайна сметка е довело до гибелта на връзката им.

„Бях с него седем години, бяхме женени само една година“, обяснява тя. „Чувствам, че сключването на брак беше нещо като целувката на смъртта за нас, защото беше нещо като гвоздея в ковчега. Чувствах се длъжен по някакъв начин да премина през церемонията.Двамата завързаха възела още през 2005 г. с пищна церемония, която се проведе в замъка Гуртин, Ирландия. Нестандартната сватба и нейната лилава рокля дори бяха представени на страниците на Vogue .

По-късно в шоуто Дита разсъждава за връзката си и работата с 47-годишния мъж и признава, че двойката днес е приятел.'Той беше супер насърчителен, имаше много пресичане в кариерата ни', разкри тя. - Той насърчи всичките ми ексцентричности. Той направи цял албум, който беше на тема бурлеска, заедно правихме музикални клипове. '

„Сега мога да говоря с умиление за него, ако бяхте ме попитали преди четири години, щях да го затворя“, засмя се тя. 'Но сега сме приятели и е добре.'Хванете този епизод на „Коктейли с Хлое“ в сряда от 22:00 по FYI!

Интересни Статии