Режисьорът Райън Куглър обяснява защо няма да бойкотира Джорджия, Black Panther 2 ще снима там

Гети

Този ход идва, след като бейзболът на Мейджър Лийг премести Мача на звездите и Уил Смит и Антоан Фукуа обявиха, че предстоящият им филм „Еманципация“ няма да се снима по план, планиран в Грузия, в отговор на новите изборни закони на щата.

какво да носите с клин за тренировка

Моля, не разбирайте погрешно Райън Куглър решение за напускане на производството на 'Черна пантера 2' в Грузия като негова подкрепа за новите си избирателни закони, които мнозина смятат за потискащи и напомнящи ерата на Джим Кроу на юг.

The чудо директор взе Краен срок с нова операция, в която той даде да се разбере, че е също толкова „дълбоко разочарован“ от новия закон, както и много други лица и организации. Той също така каза, че е свършил работата, за да разгледа не само проблема, но и потенциалното въздействие от изтеглянето на дългоочакваното продължение от държавата.

Гети

Уил Смит, Антоан Фукуа изтеглят продукцията за „еманципация“ от Джорджия заради нов закон за гласуване

Преглед на историята

„Разбрах, че много от хората, наети от моя филм, включително всички местни доставчици и фирми, които ангажираме, са същите хора, които ще понесат основната тежест на SB202“, каза той. 'Поради тези причини няма да участвам в бойкот на Грузия.'

Вместо това той ще използва своето присъствие и присъствието на един от най-големите франчайзи с изявления за представяне, за да „подчертае ефектите на SB202, неговите срамни корени в Джим Кроу, и да направи всичко, което мога, за да подкрепя организации, които се борят срещу потискането на избирателите тук в щата . 'Изданието насочва още повече погледи към филма, който вече е подложен на сериозен контрол след трагичната смърт на водещия Чадуик Босеман. Въпреки че филмът е пряко продължение на 'Черната пантера', също така беше обявено, че ролята на Босеман на T'Challa, известна още като 'Черната пантера', няма да бъде преработена или представена в CGI, повдигайки много въпроси как ще бъде почетено наследството му и историята продължи.

Колекция Everett

Почитайте Chadwick Boseman от Recasting T'Challa, Rising Petition Argues

Преглед на историята

Сега изглежда, че ще бъде отделено поне толкова внимание на това, което се случва около производството, тъй като то започва да се провежда това лято в Грузия. Стейси Ейбрамс, която се превърна в един от най-силните активистки гласове в щата, преди се обяви против бойкота на държавата.

Въпреки това, тя все още вярва, че те трябва да се изправят и да се обявят против новия закон. „Те трябва публично да денонсират тези законопроекти, трябва да подкрепят и инвестират в разширяване на правата на глас и трябва да подкрепят федералните стандарти за правата на глас“, каза тя. Асошиейтед прес .renee rouleau троен бери изглаждащ пилинг

В своето парче Куглър призова Сената да приеме Закона за хората, който вече беше приет от Камарата на представителите. Законопроектът има за цел да противодейства на някои от разпоредбите в Грузия, които вероятно ще окажат непропорционално въздействие върху потенциалните цветни избиратели на предстоящите избори.

Новият закон на Грузия беше приет от контролираното от GOP правителство в отговор на повторния балотаж в Грузия, който се превърна в синьо, давайки на демократите мнозинство в Сената и по този начин на целия Конгрес.

Гети / Netflix

Chadwick Boseman помага да се направи история на наградите на SAG с посмъртна победа, почитана от съпруга и звезди

Преглед на историята

Но „Народът“ отива още по-далеч, не само опростявайки процеса на гласуване, но създавайки автоматична регистрация на гласоподаватели в цялата страна, разширявайки гласуването по пощата и предсрочното гласуване, слага край на партийното геридиране и възстановява правата на глас на осъдените престъпници, които са изпълнили присъдите си .

Той също така директно забранява прочистването на избирателите, спира дискриминационните закони за лични данни на избирателите да обезправят американските граждани на урните и ангажира Конгреса да възстанови Закона за правата на гласуване.

„Нашият филм остава в Джорджия“, затвори Куглър. „Освен това поех личен ангажимент да повиша осведомеността относно начините да помогна за отмяна на този вреден законопроект и да продължа да получавам образование по този въпрос от хората на място“.

„Ще насърча всички, които работят с мен, да се свържат с местната общност, пряко засегната от законопроект на Сената 202, и да се възползват от тяхното влияние и ресурси, за да помогнат в борбата за този конкретен и основен стълб на демокрацията“, продължи той.

Куглър живее и работи в Грузия в продължение на осем месеца по време на продуцирането на първия филм „Черната пантера“. Не е ясно колко дълго ще бъде там този път, но е ясно, че ще бъде много активен, докато е.

Гардеробът на Ваканда: Костюмите на 'Черната пантера' Виж снимките чудо

Интересни Статии