Треньорът на „Най-голямата загубена“ Боб Харпър се ожени на изненада?

Вътре в сватбата на приказния замък на Джакс и Бретан Виж снимките Гети

Бившата риалити звезда и дългогодишното му гадже Антон Гутиерес разпалиха пламъците на спекулациите с двойка съвпадащи снимки в Instagram.

малки снимки на събеседници

Доказателствата изглеждат доста облечени в желязо, но нищо не е официално, докато не го видим в писмен вид ... като може би бившият треньор на „Най-големият загубеняк“ (и по-късно домакин) Боб Харпър и Антон Гутиерес в подписите върху брачен акт.

Засега обаче сме предпазливи оптимисти, че наскоро двойката завърза възела благодарение на двойка съвпадение на снимки от Instagram, които споделиха в събота. Самите снимки бяха много прости, но показваха както господа, носещи спортни халки и хванати за ръце.

Гети

Джо Джонас и Софи Търнър се женят отново - Вижте снимки от сватбата им във Франция!

Преглед на историята

Знаете ли, пръстени ... от лявата им ръка ... както в традиционното местоположение на сватбените пръстени!

'Ами това се случи вчера', надписва Харпър публикацията си и извиква на бижутера Cartier и Via Carota, ресторанта, в който са направени снимките.В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Много двойки обявяват сватбите и годежите си, като използват абсолютно една и съща снимка и на двете страници в Instagram, но Харпър и Гутиерес тръгнаха по различен път. Те отидоха с почти същата снимка, макар че Гутиерес беше малко по-ориентиран към пръстена.

В публикацията си той държи ръката на Харпър малко по-агресивно, но позволява и на двамата перфектно да подчертаят колко очарователни са техните съвпадащи пръстени от пантерата на Cartier.чугунено масло от тиган

'Мога да направя това завинаги', Гутиерес озаглави образа си.

TooFab / Гети

Mod Sun твърди, че той и Бела Торн са били женени (ексклузивно)

Преглед на историята

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Картината включва кутия с пръстени на Cartier, така че може би двойката току-що е разменила пръстените - или дори ги е получила обратно правилно оразмерени. Възможно ли е това да са годежни снимки и те просто са хвърлили пистолета на традиционното поставяне на пръстена ... или са решили, че не им пука.

Може би те представляват по-скоро като пръстен за обещание, ангажимент един към друг без законната церемония за брака. Представители на Harper все още не са върнали искането на TooFab за разяснения.

Съществуват всякакви примамливи възможности, но едно нещо е сигурно. Това е двойка, която се е ангажирала един с друг до края на живота си.

Спекулациите за връзката на Харпър и Гутиерес започнаха през август 2014 г., когато последният публикува снимка на двойката заедно в своя Instagram, както съобщава Ежедневната поща , и те бяха заснети да се целуват през следващата година. Двойката ще продължи да се изявява заедно в „Опра: Къде са те сега?“ през 2016г.

как да препродадете чугун
Facebook Watch

Уилоу Смит се отваря за Полиамория в 'Red Red Talk', интересува се от Throuple с партньори от мъжки и женски пол

Преглед на историята

Те останаха заедно през сериозна здравна изплаха за Харпър през 2017 г., с TMZ треньорът 'Най-големият загубеняк' се шокира от инфаркт, който го остави в безсъзнание за два дни.

'Помисли за това. Бях човекът за тренировка. Аз бях тази, при която дойдохте да искате да тренирате и да поискате здравни съвети “, каза той Хора по това време.

Треньорът и бивша риалити звезда каза, че се е върнал при чертожната дъска, за да разбере отново целта на живота си, с TMZ по-нататък съобщава, че той е станал вегетарианец след здравната страх.

За щастие той се възстанови напълно и сега явно живее най-добрия си живот с любовта си до себе си. Поздравления за щастливата двойка!

(P.S. Искаме снимки - благодаря!)

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наМЕГА