Ким Кардашиян върна ли си откраднатия годежен пръстен?

Ким Кардашиян празнува 39-и рожден ден със семейно вечеря Виж снимките Гети

„Наоколо има реплика“, каза риалити звездата за годежния пръстен за милиони долари.

Ким Кардашиян се занимава с объркване на феновете, след като изглеждаше, че е възстановила откраднатия си годежен пръстен.

В интервю с Развлечения Тази вечер , „В крак с Кардашианците“ звезда постави рекорда направо, след като изглеждаше, че носи най-новия си 20-каратов диамантен пръстен с изумрудено изрязване Колекция KKW Fragrance Diamonds реклами. Оригиналният скъпоценен камък е отнет от нея по време на обир в Париж през 2016 г.плажни прически за средна дължина на косата

За съжаление, според Ким пръстенът, който виждате в рекламите, е самотник.

E! / Instagram

Резюме на KUWTK: Ким получава опит за присвояване на култура, спори с Kourtney за Candy

Преглед на историята

„Взех назаем всички бижута от Лорейн Шварц. Беше хубаво да го взема назаем и да й го върна “, каза тя за фотосесията. 'Това беше наистина забавно снимане и тъй като бяха диаманти, мислех, че това е идеалният начин да го върна и да ги нося отново.'Шварц проектира и двата годежни пръстена на Ким (тя имаше два!), От сега съпруг Кание Уест . Докато 15-каратовият диамант, който рапърът й подари през 2013 г., не беше откраднат при обира в Париж, другото й бижу от 20 карата беше взето и никога не беше възстановено.

Основателят на красотата KKW намекна, че когато иска да носи подобен на диамант или диаманти като цяло, тя ще попита Шварц.

„Винаги знае разфасовката и всичко, което наистина исках“, каза Ким. 'Така че, когато искам да нося нещо, ще го взема назаем от нея за деня.'„Наоколо има реплика“, добави тя към откраднатия годежен пръстен за милиони долари. - Малко менте, което понякога ще взема от нея, което тя е направила. Наистина хубав. Изглежда наистина хубаво.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

През 2018 г., близо две години, откакто тя за последно беше в града, Ким се върна в Париж за първи път след обира.

„Емоционално се чувствам спокойна“, написа тя по това време на уебсайта си. „Наистина оставих опита зад себе си и се научих и израснах от него. Поради това мисленото връщане в Париж не беше трудно за мен.

„Освежаващо е да се изправя пред страховете си и да ги преодолявам“, добави тя. „За мен няма смисъл да оставам в прецакано душевно състояние. „Почувствайте го, преминете през него и продължете напред“ винаги съм се опитвал да живея живота си. Никога не бих предложил на никого как да скърби, мога просто да кажа какво ми е помогнало.

През октомври 2016 г. Ким беше държан под оръжие и вързан и запушен от пет крадци. Крадците откраднаха два мобилни телефона и бижута на стойност около 10 милиона долара, включително диаманта на стойност 4 милиона долара.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на