56-годишната Деми Мур позира гола, отваря се за връзката на Аштън Къчър, злоупотребата с наркотици и други

Жени от 80-те и 90-те - тогава и сега Виж снимките Мариано Виванко

В чифт нови профили Мур се разголва и размишлява за някои от най-големите си моменти за създаване на заглавия.Деми Мур е оголването на всички по повече от един начин.

56-годишната актриса се съблича до нулата за корицата на Базарът на Харпър този месец, докато се отваряше както никога досега в предстоящите си мемоари, „Отвътре навън“ което засяга нейния възход към славата, браковете с висок профил и борбата със злоупотребата с вещества.

Голата корица идва 18 години след много бременна Мур, която позорно показа всичко на корицата на Vanity Fair, придружена от статия, фокусирана силно върху брака й с Брус Уилис . „Слава богу, хората си спомнят снимката, не си спомнят статията“, каза тя Лена Дънам , който написа профила на Harper.

Мариано ВиванкоМемоарите на Мур произтичат от желанието да разклати общественото възприятие за нея.

„Всичко, което се случва в нашия индивидуален живот, ни информира. Преместване, формоване, представяне на възможностите с точната цел, за да стигнем там, където сме в момента. Каквото и да е това - каза тя на Дънъм. „Цялото проектиране на това, което смятат, че съм [бяха] нещата, които ме изтласкваха от два елемента: зоната ми на комфорт и контрола ми. [Опитваха се] да ме накарат да се пусна и наистина да бъда това, което съм. И не мисля, че знаех как да го направя.

В друго интервю, публикувано днес с Ню Йорк Таймс , тя каза, че решението няма нищо общо с парите. 'Ъъъ, определено не', каза тя през смях. „Защото има много по-лесни начини за това.“В книгата е включен отчет от първа ръка за Мур, който спасява майка си Вирджиния Кинг от предозиране, когато е била само дете. „Следващото нещо, което си спомням, е да използвам пръстите си, малките пръсти на дете, за да копая хапчетата, които майка ми се беше опитала да погълне от устата си, докато баща ми я държеше отворена и ми казваше какво да правя“, пише тя. „Нещо много дълбоко в мен се измести тогава и никога не се измести. Детството ми свърши.

Мемоарите ще засегнат и връзката й с Аштън Къчър , която беше с 15 години по-млада от нея, когато се събраха. В друг откъс Мур нарече сдвояването им „преодоляване“, сякаш можех просто да се върна назад във времето и да преживея какво е да си млад с него - много повече, отколкото някога съм успявал да го изживея, когато всъщност бях на двадесет години.

ABC / Гети

Ето как семейството на Ед Хелмс реагира на слуховете, че е имал връзка с Деми Мур

Преглед на историята

Когато се разделят след таен спонтанен аборт и слухове за изневяра , Трезвостта на Мур удари. Актрисата е имала пристрастяване към кокаина през младостта си, период на отрезвяване, последван от злоупотреба с алкохол и Викодин след разпадането на Къчър и припадък от вдишване на азотен оксид през 2012 г.

„В ретроспекция разбрах, че когато отворих вратата [отново], това просто раздаваше моята сила“, каза тя в Harper's. „Предполагам, че бих го помислил така: За мен беше много важно да имам естествено раждане, защото не исках да пропусна нито един момент. И с това изпитах болка. Така че част от трезвостта е, че не искам да пропусна момент от живота, от тази текстура, дори ако това означава да изпитвам ... някаква болка.

Гети

Мила Кунис подробно разказва „Blowup“ с един от членовете на семейството на Аштън Къчър, връзката му с Деми Мур

Преглед на историята

Тя също така отбеляза, че по време на пристъпа й „Част от живота ми се разнищваше“, а тя „няма кариера“ и „няма връзка“. В крайна сметка Мур отиде на рехабилитация, закърпи връзката си с дъщерите си и оттогава поддържа трезвостта си.

След като книгата излезе по-късно този месец, Мур заяви, че се надява всеки, за когото говори в нея, да се чувства „добър, не лош“, когато най-накрая отпадне.

„Inside Out“ ще излезе на 24 септември, същата дата, когато нейният брой на Harper's Bazaar излезе на будките.

Гети

Деми Мур е откровена за корена на нейната „саморазрушителна“ злоупотреба с наркотици и алкохол преди отрезвяване

Преглед на историята

Интересни Статии