Дълбоко гмуркане в онова, което е минало между Хедър Локлиър и Дениз Ричардс

MB Pictures / Shutterstock

Лиза Рина каза на всички да го „гугъл“, така че и ние го направихме.Тя може да не е една от „Истинските домакини от Бевърли Хилс“, но името на Хедър Локлиър вече беше споменато два пъти по отношение на една от тях през последната седмица - Дениз Ричардс.

В последния епизод от събирането през този сезон в сряда вечер , costar Lisa Rinna възпита своя стипендиант „Melrose Place“ по време на продължаващата си вражда с Ричардс.

избор на правилното червено червило

Докато Рина говори за влошаването на приятелството им, тя каза: „Връщам се към времето, когато е била приятелка с Хедър Локлиър“. Дениз бързо я отряза.

Браво

Денис Ричардс приключва събирането на RHOBH в сълзи след окончателното шоудаун с Лиза Рина

Преглед на историята

- Всъщност не бях, Лиза, и ти знаеш това. Да го изкарам, наистина? - каза Дениз потресена. „Тя беше приятелка с бившия ми съпруг. Сега хващаш сламки ... наистина?Анди Коен наистина искаше да разбере какво общо има Хедър Локлиър с всичко това, настоявайки за повече подробности, но нито един от двамата нямаше да доразвива повече. - Знаеш ли - каза Рина на Анди, - потърси в Google. Просто го гугли. ' Дениз беше извън себе си и каза на Лиза: 'Това е ниско.'

Е, потърсихме го в Гугъл и ето какво намерихме.

идва ли империята на лисицата тази вечер

Съобщава се, че Ричардс и Локлиър са приятели (или поне приятелски настроени), когато Дениз е омъжена за Чарли Шийн, а Хедър е омъжена за Ричи Самбора. Шийн и Локлир са работили заедно по „Спин Сити“. Шийнс и Самборите дори живееха в един квартал.След като двамата се разведоха със съпрузите си, Ричардс започна да се среща със Самбора през 2006 г., което доведе до разрив между нея и Локлиър. По това време обаче Дениз поддържаше, че тя и Хедър никога не са били че близо.

'Това с Хедър беше трудно', каза тя Развлечения Тази вечер по това време. „Не можеш да помогнеш на кого си падаш и това приятелство, за съжаление, е било направено и не е било спасимо.“

„Хората продължиха -„ Бихте ли излизали с най-добрия си [съпруг на приятел?] “, Добави тя. - Знаеш ли, тя не беше най-добрият ми приятел. Тя беше близка приятелка през последните няколко години. Не я бях познавал през целия си живот [както хората] изобразяват това. '

В същото интервю Ричардс каза, че е „трудно хората да си мислят, че съм толкова скапана приятелка“ и настоя, че и тя, и Самбора са неженени, когато започнат да се срещат. 'Не сме се намесвали в бракове и нещо подобно', каза тя.

Тя продължи, че връзката й със Самбора е „последното нещо, което търсех“ - и по-късно каза на ХОРАТА, че те се свързват с родителите им, болни от рак по едно и също време.

Гети

Бранди Гланвил Детайли Съобщения с Хедър Локлиър сред драма на Дениз Ричардс

Преглед на историята

Докато двамата се разделиха през 2007 г., Ричардс се отвори за последствията с Локлиър още повече през 2008 г. - преди дебюта на нейното E! риалити шоу.

„Вече не бях приятел с Хедър месеци преди да се съберем с Ричи. Не искам да казвам какво е причинило разделението, но ние с нея дори не говорихме тогава - каза тя Redbook .

здравословни закуски при търговец

„Никога не сме искали да пазаруваме и да се връщаме в дома й и да флиртувам със съпруга й. Да, събрах се с скорошния бивш съпруг на Хедър, но не, нямах връзка с него - продължи тя. „Ако по това време с Хедър бяхме приятели, никога нямаше да прекрача тази граница. Но ние не бяхме.

„Приятелството не можеше да бъде спасено и в началото с Ричи просто говорихме като приятели, защото се справяхме с подобни ситуации“, каза Дениз. „Никога не сме планирали да се случи нещо.“

Поглеждайки назад, Ричардс каза, че е поставяла въпроси да се събира със Самбора.

- Знаех ли, че няма да мине добре? Разбира се. Аз съм пораснала жена и знам какво направих и последиците от това - каза тя. „Разбирам защо обществеността ме смята за ужасен човек, откраднал нечий съпруг. Но в сърцето си знам, че не съм развалил брака им.

Тя добави: „Ако и Ричи, и аз бяхме сметнали, че браковете ни са поправими, нямаше да преминем тази граница“.

Браво / Гети

Бранди Гланвил просто завлече Хедър Локлиър в нейната вражда с Дениз Ричардс

Преглед на историята

Макар да изглежда, че Дениз е казала много за Хедър в пресата, няма толкова много от Локлир за Ричардс.

Бранди Гланвил - която бе прекратена и се отказа от Ричардс, след като заяви, че двамата са правили секс в „RHOBH“ този сезон, твърди Дениз, - неотдавна заяви, че Локлиър се е свързал с нея по време на участие в „Watch What Happens Live“. По-нататък тя подробно описа тяхната предполагаема кореспонденция в интервю за DailyMail TV .

фалшиви растения в хола

„По време на цялата тази драматична ситуация - по време на събирането и какво ли още не, получавам Instagram DM от Хедър Локлиър, която буквално израснах да гледам по телевизията и бях някакъв звезда“, обясни 47-годишният бивш модел. „Тя каза благодарности с куп сърца и молитви и аз й писах. Казах: „Слушай, знаеш ли, истината винаги излиза, независимо колко време отнема и че наистина съжалявам, че си преминал през това, което си преживял.“

Бранди твърди, че Дениз сега отрича да е имала приятелство с Хедър - същото твърдение, което Дениз използва срещу Бранди, когато я питат за естеството на връзката им от другите домакини.

„Дениз ми каза, че не познава Хедър, че изобщо не са приятели“, каза Бранди пред DailyMailTV. - И сега откривам напълно обратното. И знаете ли, Дениз сега казва, че не ме познава и изобщо не сме били приятели. Така че виждам как тя работи в наши дни.

как да навиете наистина гъста коса

След като Бранди попита Хедър дали може да сподели обмена на съобщения в шоуто за събиране на „RHOBH“, риалити звездата заяви, че Хедър изтъкна факта, че Денис наскоро удари продукцията на Бранди и Браво с прекратяване и въздържане от поръчки.

- Вероятно е най-добре да не го показвам, защото ще се откажа и ще се откажа, което тя ми изпрати преди години. LOL. ' Бранди каза, че Хедър е изпратила съобщение. - Дори няма да кажа нищо. Напълно ви подкрепям.

Бранди също твърди, че Хедър е признала, че не може да гледа събирането.

„Току-що ми стана лошо, предполагам за духа на Дениз, толкова тъмно място“, Хедър съобщава на Бранди. 'Така че трябваше да го изключа.'

Локлиър все още не е казал публично нищо за Бранди, но източник потвърди пред ХОРАТА, че тя и Бранди са писали текст.

Браво

Истински домакини от звездите от Бевърли Хилс реагират на напускащото шоу на Дениз Ричардс

Преглед на историята

Интересни Статии