Най-големите домашни тенденции през 2021 г. според Tiktok

TikTok е изпълнен с интериорни дизайнери и любители на декора на дома. Според тях това са домашните тенденции през 2021 г., които трябва да бъдат на радара на всички.

28 Цифрови изтегляния на разпечатки за незабавно актуализиране на вашето пространство

Цифровите принтове за изтегляне са евтин начин за запълване на голи стени, добавяне на характер към дома ви и освежаване на вашето пространство за нов сезон.

12 трика, които да използвате, когато декорирате с ограничен бюджет

Дори да нямате много пари, които да похарчите за най-новата и най-добра тенденция в декора, има начини да украсите дома си по стилен начин - ето как:

5 Бюджетни алтернативи на нощно шкафче

Знаем, че обзавеждането на стая е скъпо и ненужните предмети могат да заемат задната седалка. Тук се впускаме в алтернативи на достъпни нощни шкафчета.

37 достъпни огледала, които ще направят изявление във вашия дом

Независимо дали търсите изявление, опростен дизайн за вашата суета / гардероб или начин да разведрите вашето пространство, ние закръгляме най-добрите огледала, които интернет може да предложи.

7 начина за копиране на любимите ни обиколки на знаменитости

10 творчески начина за съхранение на книги (които не са рафтове)

Книгите са толкова универсален предмет, който можете да поставите отпред и в центъра в дома. Вижте тези творчески начини да покажете любимите си заглавия и да преобразите своето пространство!

Нашият любим моден търговец също има най-добрия декор за дома

Нашето любимо място за пазаруване на най-новите стилове и класически парчета, Nordstrom, също има абсолютно най-добрия декор за дома. Пазарувайте нашите снимки по-долу.

Прост и стилен празничен вестник

10 артикула, които ще направят спалнята ви да изглежда издърпана заедно

Изброихме тези 10 задължителни елемента за стилна спалня и включихме съвети за включването на всеки от тях - пригответе се за стаята на мечтите си.

50+ артикула за декорация за есента и Хелоуин от Etsy

От гирлянди до възглавници до изтривалки до венци, ние сме ви покрили. Подгответе количките си за пазаруване и се подгответе за домовете си - вие ще ги искате.

Евтиният декор за дома, който пазаруваме в момента

Как да оформите вашата спалня

Спалните понякога могат да бъдат една от най-трудните стаи за декориране. Продължавайте да четете, за да разберете как да стилизирате пътя си към по-добрата спалня!

Decor Hack: Най-доброто произведение на изкуството за печат, което да купите сега

Всичко е свързано с намирането на печатни парчета, които можете да закупите за по-малко от 20 долара, и след това да ги отпечатате в какъвто размер искате. Ето някои от любимите ни щампи.

Есенни декорации за предни врати, които са достъпни и сладки

Направете входната врата и верандата привлекателен за входа с тези предмети и вдъхновени изображения за есента. Вижте всички достъпни венци, изтривалки и много други

5 лесни начина да превърнете душа си в оазис

С няколко ощипвания на вашата рутина можете лесно да превърнете душа си в оазис за самообслужване. Ето нашите съвети, за да направите душа си по-скоро като спа център.

Как да преместите дома си за пролетта

Разбира се, доброто дълбоко почистване винаги е част от пролетния ритуал, но има някои други неща, които са полезни за почистване на зимните паяжини:

6 лесни начина за оформяне на камина

Може да изглежда като тръбна мечта, но постигането на перфектно оформена камина за камина не е толкова трудно, колкото изглежда. Ето откъде да започнем:

Тези задължителни организационни решения ще променят дома ви

Ако искате да организирате дома си и не сте съвсем сигурни какви предмети да закупите или къде да търсите, имате късмет.

Как да оформите леглото си като професионалист

Въпреки че отнема малко усилия, всички можем да признаем, че има нещо наистина удовлетворяващо в идеално сглобеното легло. Ето как да го получите.