Дакс Шепърд признава Кристен Бел и Подкаст Кохост със спасяването на живота му след трезвеност

Гети

'Мразех ме в този момент', спомня си Шепърд.

Дакс Шепърд приключи 2020 г., като похвали най-близките си хора за подкрепата им, след като той се подхвана от трезвостта си по-рано през годината.

По време на последния негов епизод Експерт по кресло подкаст с кохост Моника Падман и гост / съпруга Кристен Бел, актьорът отдели момент, за да им благодари за безусловната им любов, когато най-много се нуждаеше от нея.

cbd масло и менструален цикъл

„Не мога да си представя, че трябва да призная това на други хора и да се чувствам толкова сигурен като мен, че вие, момчета, няма да ме мразите“, каза той на двамата. „Мразех ме в този момент и затова, да мога да ви кажа момчета и да се чувствам безусловно обичан и че ще бъда приет беше наистина специално. Спаси ми живота.

как да продължите, след като сте били зарязани от гаджето си

Бел повтори неговите чувства, като каза, че и тя би искала да благодари на всички участващи страни, тъй като оценявам, че мога да преживея всеки вкус на емоция с Моника, а също така и вие, бащата на моите деца, да бъдете толкова способни да бъдете честен, дори и в най-срамните ви моменти, е това, което ви спасява.„Никой не те спаси, освен теб“, добави тя. „И вашата смелост и смелост да кажете:„ Чувствам се, че се подхлъзвам “или„ Аз се подхлъзнах и трябва да бъда честен, преди да се влоши “, и съм просто благодарен на всички участващи страни. Мисля, че свършихме наистина добра работа, екип.

Гети

Дакс Шепърд си спомня как се е отпуснал след 16 години трезвост

Преглед на историята

След 16 години на отрезвяване Шепърд разкри, че е рецидивирал по-рано тази година, след като е пристрастен към болкоуспокояващи след катастрофа с мотоциклет.

„Чувствам се виновен, казвайки това, но все още обичах тази година, изключително много. Обичах тази година. Имах страхотна година - добави Шепърд, преди Бел да посочи тяхната привилегия. „Мисля, че имаме голям късмет да го кажем, защото не сме без работа и не гледаме на изгонване и не се борим да сложим храна на масата“, каза тя.„Казвам, че дори с две операции и спирала на рецидив и срам и всички тези неща, все още е страхотна година за мен“, добави Шепърд.

как да имам сватба под 5000

Падман каза, че е „наистина благодарна и чест“ да бъде „допусната и във вътрешния кръг“, като изрази благодарност, че Шепърд й се довери достатъчно, за да сподели борбата му.

В очакване на вашето разрешение за зареждане на Instagram Media.

Интересни Статии