Дейвид Харбър SNL Sketches Класиран: „Жокер“ Пародия го отвежда на улица „Сезам“, Били Портър краде шоу


Stars Step Out за Zombieland Double Tap Премиера в Лос Анджелис Виж снимките NBC

Вижте всичките си любими герои от улица „Сезам“, както са интерпретирани чрез крехката, насилствена и депресираща визия на „Жокера“ на Хоакин Финикс в блестящо усукана пародийна скица.

Пийт Дейвидсън направи триумфалното си завръщане в „Събота вечер на живо“ точно както бихте очаквали да го видите, говорейки за полово предавани болести в „Уикенд актуализация“.'По-странни неща' звезда Дейвид Харбър изглеждаше като у дома си като домакин, като бързо се превърна в един от най-уверените и надарени изпълнители в този невероятен формат на живо. Той дори не се нуждаеше от подкрепата на звездите, която спечели, но се радваме, че го направи.

Кели и Зак спасени от камбаната
Хауърд Стърн, YouTube

Дженифър Анистън говори за запознанства, рестартиране на приятели и отказване на SNL на Хауърд Стърн

Преглед на историята

Колкото и да се забавляваше Дейвид през цялата нощ, началната скица беше абсолютно открадната с безразсъдно, свръх-великолепно изоставяне от звездата на „Поза“ Били Портър . Всичко, което направи, беше да представи кандидатите за пародията „SNL“ на кметството на CNN за равнопоставеност, но всеки момент от това беше магия. Сериозно, кога е Били Портър?

В добре дошла изненада, Уди Харелсън се завърна като Джо Байдън (повторение на премиерата му от сезона), докато Лин-Мануел Миранда почти докара „Хамилтън“ на своя Джулиан Кастро. Тук се надяваме, че тези момчета са готови да продължат да се връщат по начина, по който Лари Дейвид го прави като Бърни Сандърс.Както обикновено, класираме всички скици от най-лошите до първите, включително монолога, Cold Open, „Weekend Update“ и всички скици, които са били изрязани за времето, но са си проправили пътя онлайн. Ще пропуснем музикалните гости, защото те обикновено не са забавни - освен ако не се появи Ашли Симпсън. Завършваме с поглед към участника в актьорския състав, който имаше най-силната седмица.

Гети

Гледайте как Адам Сандлър и дъщерите му изпълняват „Любовник“ на Тейлър Суифт в Benefit Benefit

Преглед на историята

Баща-син подкастинг микрофон

Това беше сладка концепция, по същество безсмислено изобретение, което да помогне на бащите и синовете да общуват по-добре. Хареса ни добавянето на реклами за изглаждане на тези неловки моменти и възможността за разделяне на това, за което трябва да говорите, в лесно смилаеми теми. Интересното е, че те не вървят почти толкова забавно с темите на разговор (с изключение на сегмента „Семейни тайни“), вместо да изберат по-искрен подход. Хей, може би тази идея е просто достатъчно глупава, че наистина може да работи.Питър, Пола и Мъри

Подобно на фолклорна група от 60-те, Дейвид Харбър си партнира с Кейт Маккинън и Ейди Брайънт, за да изиграе играта с числа с песен, изпълнена с неудобни, странни и от време на време много неподходящи признания. Имаше забавни линии и просто странни линии, така че цялото парче не се събираше толкова силно, колкото би могло да бъде. Ако имаше разказ за сградата или Дейвид беше отишъл по-далеч със собствените си изкривени желания, те наистина биха могли да открият смеха, но това беше просто странно.

царят лъв хвърли оригинал

МОНОЛОГ: Дейвид Харбър

Това беше бързо, но беше сладко, тъй като Дейвид направи монолог в студиото, пълен с необходимите случайни лами зад кулисите. Но този път беше и в Upside Down, където той намери Пийт Дейвидсън, обърка Ейди за Барб и откри истинската сила зад трона на 'SNL'. Всичко беше много сладко, макар че размяната на Кенан с Лорн беше изпълнена с неудобни паузи, които убиха инерцията на цялото парче. Подозираме, че става въпрос за попълване на времето, за да върнем Дейвид на сцената и готов, но не беше идеално. Все пак работата по превръщането на задкулисието в Upside Down беше много добра.

NBC

Фийби Уолър-Бридж SNL Скици Класиран: „Fleabag“ звезда намира Вътрешното Червено гърло в Брилянтно Глупав Скица

Преглед на историята

SoulCycle

Прослушванията на инструкторите на SoulCycle уловиха различните типове личност, които можете да намерите в тази фитнес програма за колоездене. Шегите може да станат малко по-плоски за непознати, но много от тях са класически фитнес архетипове. Плюс това позволи на Алекс Мофат неловко да флиртува с Его Нуодим като нашата врата към този свят и той е толкова добър в играта на ужасни пичове (макар че този беше някак тъжен). Всички инструктори бяха смешни, но цялото парче наистина се разклати в края или липсата на добре замислен такъв.

Актуализация през уикенда

Колин Йост и Майкъл Че се забавляваха прекалено много с родените в съветските приятели Руди Джулиани, като си правеха много шеги само въз основа на външния им вид. Но те намериха много оживен фураж, понякога точно в заглавията на Тръмп за седмицата („Тръмп се появява, за да направи странно впечатление на агента на ФБР, който прави секс“). Шегата на „памучните пари“ на Че или падна, но се премести над главите на всички.

Критикът на тийнейджърите на Хайди Гарднър се завърна и отново беше превъзходно неудобен, този път смазвайки Жокера („Казва се Артър!“). Този герой следва същите ритми, както много редовни играчи на „Актуализиране“, но Хайди се впуска с такава атака и химията й с Че винаги предизвиква смях.

С шеги срещу скандала за прием в колежа и Бил Козби, Джост и Че завъртяха актуални новини, за да ги обвържат с по-големи истории за смях, със смесени резултати. С истории като мъж, който пие алигатор и жена, която крие пукнатина в дупето си, дори не трябваше да го правят, честно казано. Истинските истории са достатъчно глупави.

хора, които обичат да ядат

Пълното завръщане на Пийт Дейвидсън започна с поява, за да говори за полово предавани болести, така че той поддържа своя характер в шоуто последователен. И докато той през цялото време се смееше, монологът му за рестартиране на STD и приложения за запознанства, свързващи състезанията, със сигурност беше ... интересен. Имаше своите забавни моменти, но той определено беше по-добър от този.

Гети

Доброволците на Стиви Уондър да бъдат музикален гост на Еди Мърфи (ексклузивно)

Преглед на историята

Приятел на малката мис учителка

Каква странна скица за борбата с ученици, които преминават границите учител-ученик и правят нещата неудобни за всички. Как да го направя по-неудобно? Направете го конкурс. Но докато опърничавите момичета се забавляваха по свой собствен начин, именно обикновената размяна между директора на Дейвид Харбър и развълнувания Боуен Ян в публиката наистина открадна шоуто (както отгоре, така и отдолу). Понякога не е нужно да има смисъл да бъдеш смешен.

Сос

Дейвид Харбър и Кейт Маккинън наистина го донесоха като стара двойка (с размяна на пола), което направи внуците им изключително неудобни от любовните им начини. Те откриха хумор в разликата във височината и цялостната ангажираност на Кейт да измине целия път като дядо с рога. Накрая тя буквално се изкачваше по тялото на Дейвид, за да сложи сос в устата му (не е сигурна, че това парче е дори в сценария). Всяка част от него беше весела, включително ужасените реакции на внуците.

РАЗРЕЗ ЗА ВРЕМЕ: Giuliani & Associates

Руди Джулиани на Кейт Маккинън посрещна двамата си руски сътрудници, а момчето Дейвид Харбър и Бек Бенет бяха ударени с грозния чук в грима, за да съживят тези двама Игори. „Може да не сме преминали летвата, но определено сме я свалили“, каза Руди на Кейт, което е доста умен лозунг. Тяхната уверена некомпетентност грееше през цялото време, правейки това един от най-силните скици на нощта ... което прави още по-срамно, че е изрязан.

мама юни сега отслабване
Гети

Пол Ръд разговаря със страховити моменти с Дженифър Анистън по време на „Приятели“

Преглед на историята

Grouch: Пародия „Жокер“

Това може да е една от най-умните пародии, които сме виждали досега, като Дейвид Харбър абсолютно обитава тази история за произхода на „Оскар Грууч“ на улица „Сезам“. И преди сме виждали груби погледи на тези емблематични кукли, но това лесно беше едно от най-забавните и най-добрите. Те дори имаха по-неясен характер Гай Смайли (Боуен Ян) по новините. От сводника на Snuffleupagus на Кенан Томпсън до броя на хапчетата на Бек Бенет, всички бяха там - дори трагичната любовна история на Берт и Ърни (Алекс Мофат и Майки Дей). Това очевидно беше труд на любовта, а песента с второстепенна ключова роля беше перфектният капак на брилянтно турне в пародийна комедия. И да ... Елмо (Мелиса Виласенор) дори беше досадно и тук.

Кучешки съд

Това беше чист абсурд в най-добрия случай и перфектният пример за това как безумното съдържание, съчетано с възмутителна предпоставка, може да направи абсолютна веселба. Добавете към това непредсказуемия характер на кучетата, като този, който се бори злобно в ръката на Сесили Стронг по време на нейния „драматичен“ монолог, и потенциалът за смях никога не спира. Това е далеч по-забавна скица, базирана на животни, от тези на Кейт Маккинън и Ейди Брайънт за осиновяване и бихме искали да я видим отново. Освен това тези кучета са просто най-сладките!

бански сача барон коен
Гети

Марая Кери казва, че директорът на лагера „Расист“ не би я хвърлил в мюзикъл

Преглед на историята

ИГРАЧ НА СЕДМИЦАТА

Тази седмица видяхме още повече възможности за нови членове на актьорския състав да блеснат, като Боуен Ян и Клои Финеман се появиха в множество скечове и наистина се справят много добре. Те изглеждат добре за бъдещето на франчайза.

За пореден път това беше много балансирано шоу, със силна работа както от ветерани, така и от средни и нови членове на актьорския състав. И докато все още чакаме Его Нуодим да намери комедийния си глас в това шоу, тя въпреки това се представя добре, когато се появи и изигра много добре флирта на SoulCycle на Алекс Мофат.

Но заради огромния брой герои и качеството на изпълнението в тях тази седмица, ветеранката Кейт Маккинън показа на всички как се прави. Нейният съкратен за времето Руди Джулиани, както винаги е почерпка, и тя изглежда най-накрая е намерила своя ритъм и комедийни ритми за Елизабет Уорън.

Тя беше силна във всичките си скици, но не повече от възбуден дядо срещу Дейвид Харбър. След като Кейт и 'SNL' прегърнаха жени, които правят мъжки впечатления в шоуто, Кейт абсолютно блестеше в тези мъжки роли и можете да разберете колко много се радва да ги играе.

„Saturday Night Live“ се завръща на 26 октомври с водещ и музикален гост Chance the Rapper.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети