Дейвид Бекъм си прави поредната татуировка на врата ... на кон ?!

Вижте още знаменитости с татуировки Стартиране на галерия Instagram

Дейвид Бекъм се върти наоколо!

Реймънд "червен" Редингтън

41-годишният младеж наскоро си направи татуировка на конска глава на врата, добавяйки към вече богатата си колекция от мастило.

Съпруга Виктория Бекъм взе да Instagram за да покаже най-новия тат на съпруга си.

„Невероятен художник Марк Махони @Shamrocksocialclub @davidbeckham X целувки от Лос Анджелис - надписа тя отблизо на черното парче.

Татуировката на коня на Дейвид седи от дясната страна на врата му под съществуваща татуировка „Buster“, която е прякорът на футболиста за най-големия син Бруклин .„Татуировките са начин да изразя по-дълбоки чувства към нещата, които ме интересуват и обичам. . . Мисли, че Виктория се е отказала да ми каже да спра сега - каза той GQ по-рано тази година за склонността му към мастило. „Тя казваше:„ Трябва ли? “ Но тя знае, че това ме прави щастлив.

защо протеиновите барове са добри за вас

Всъщност много от съществуващите татуировки на Дейвид имат лично значение в допълнение към прякора на Бруклин, той има дъщеря Харпър Името му е нанесено на врата и цифрата „99“ на средния му пръст - кимване към годината, в която се жени за Виктория.

Не е ясно какво означава татуировката на кон, но Дейвид и Виктория са щракнати с конна езда, докато са на почивка, а майка на четири деца споделя и кадри на децата си.За повече от най-горещите заглавия днес, вижте видеоклипа по-долу:

наполовина етиопско половин бяло бебе

Интересни Статии