Дейв Рамзи уволни жена за предбрачен секс

Гети

Това не е обвинение - това е негово защита.

Жена е била уволнена от работата си, тъй като е имала предбрачен секс ... според компанията.

Кейтлин О'Конър съди Ramsey Solutions, собственост на евангелския финансов гуру и националния радиоводещ Дейв Рамзи, твърдейки, че е уволнена, защото е бременна.

Компанията отрече това, твърдейки, че истинската причина, поради която е била пусната, е, че е съжителствала извън брака, което противоречи на политиката на компанията.

имам пет на това значение
Гети

Ризата на клоун Майкъл Рапапорт не изглежда така, сякаш има херпес, съдийски правила

Преглед на историята

Докато работи като административен асистент преди четири години, тя забременява с дългогодишния си партньор и иска от шефовете си документи за отпуск по майчинство. Според нейния иск вместо това й бяха дадени заповеди за поход.Вместо да го отрекат, адвокатите на компанията заявиха, че тя не е единствената: те са уволнили поне 12 други служители за нарушаване на една от 14-те основни ценности на основателя - „праведен живот“ - като правят секс извън брака.

Тъй като Тенеси е държава по желание, адвокатите на компанията твърдят, че работниците могат да бъдат уволнявани по каквато и да е причина - включително техния сексуален живот - стига да не е дискриминационно или ответно.

По Тенесиан , компанията не посочва изрично предбрачния секс като противоречащ на правилата в своя наръчник, нито обяснява точно какво се квалифицира като „праведен живот“. Когато са помолени за това от адвокатите на О'Конър, те заклеймяват искането като „неясно и без значение“.Освен това компанията не разкрива как контролира служителите колко справедливо живеят у дома.

Въпреки това, както професорът по юридически факултет на университета Вандербилт Дженифър Бенет Шинал изтъкна пред публикацията, само жени могат да забременеят, ерго само жените някога трябва да признаят, че нарушават такова неписано правило.

пакетиране на обяд за една седмица
Youtube

Lil Nas X създава нов TikTok Pole Dancing To Hell Challenge, Победителят получава $ 10k

Преглед на историята

'Това със сигурност ще бъде по-очевидно поради бременността', каза тя. 'Ще стане по-очевидно, ако една жена се занимава с предбрачен секс, отколкото мъжете.'

Това, което се посочва в наръчника на компанията, е, че е християнска компания и че всеки служител, който не спазва тези ценности, рискува да навреди на марката и следователно на собственото си прекратяване.

Между другото, О'Конър също е християнка, но този, който не вярва, че трябва да се ожени за секс, обаче вярва, че християнството не трябва да бъде „наказателно, омразно, отмъстително или осъдително“.

„Възгледът на (О’Конър) за християнството не изисква от нея да нахлува или да разследва или да знае спецификата на това, което другите хора правят или не правят в спалнята си или когато го правят, още по-малко да отсъжда морал на други хора“ жалби, според Тенесиан.

В искане за прекратяване на случая адвокатите на компанията твърдят, че О'Конър е била наясно с политиките, цитирайки имейл, което тя е изпратила до HR, в което признава, че „неженен и очакван е мръсен тук“, NBC съобщава.

Имейлът е „нищо повече от признание за предбрачната забрана за секс на подсъдимия и признание, че тя го е нарушила“, твърдят адвокатите.

Гети

10 знаменитости, които са водили законни битки със семейството си

Преглед на историята

Интересни Статии