Dave Chappelle SNL Sketches Ranked: Giddy Cast отпразнува победата на Джо Байдън

NBC

Алек Болдуин, Джим Кери и Мая Рудолф празнуват важния повод и предлагат първата (и може би единствената) концесионна реч на Доналд Тръмп!

След като Джо Байдън обяви победителя по-рано през деня, вие просто знаете, че в „Saturday Night Live” имаше луда кавга, за да се приспособите към новините. Емоционално беше ясно, че актьорският състав се качва високо с напредването на нощта.

Дейв Шапел беше перфектният домакин за въвеждането на тази нова ера за нацията и шоуто. Разбира се, Алек Болдуин се отби, за да бъде едно от последните му изяви като Доналд Тръмп, докато Джим Кери и Мая Рудолф тепърва започват като нов президент и избран вицепрезидент.

да си направите почивка във връзката, когато живеете заедно
Гети

Джо Байдън е избран за 46-и президент на САЩ: Холивуд реагира

Преглед на историята

Мая и Алек очевидно избухнаха, като и двамата се появиха отново с напредването на нощта. Но най-вече това беше нощ, дефинирана от дълъг и заострен изправен монолог на водещия и едва сдържана маниакална енергия, проникваща във всяка скица.

Тази вечер вероятно имаше повече почивки, отколкото през който и да е момент през този сезон. Част от това със сигурност са предизборните новини, но има и фактът, че това беше шестият им нов епизод от толкова седмици - нов рекорд - и те вероятно ще се сринат силно.За пореден път нямаше абсолютно никакви следи нито от Ейди Брайънт (заснемане на собствено шоу в Портланд), нито от Сесили Стронг (заснемане на сериал във Ванкувър), въпреки че и двете остават в началните титри. Тази вечер отсъстваха и скици Крис Ред и тримата новодошли, Андрю Дисмейкс, Лорън Холт и Пънки Джонсън.

Дори и при всички тези отсъствия, около половината от останалите играчи имаха само едно участие през нощта. Възможно ли е този състав да е просто твърде голям, за да се управлява този сезон? С приключването на изборния сезон всички те ще се придържат ли, за да завършат целия сезон?

Можехме да видим Кейт да върви по-рано, отколкото по-късно, докато Ейди и Сесили вече са с един крак на половината от вратата. Но какво ще кажете за някои от дългогодишните момчета (различни от Кенан) като Бек Бенет и Кайл Муни, да не говорим за Колин Джост, Майкъл Че и дори Пийт Дейвидсън?Както обикновено, класираме всички скици от най-лошите до първите, включително монолога, Cold Open, „Weekend Update“ и всички скици, които са били изрязани за времето, но са си проправили пътя онлайн. Ще пропуснем музикалните гости, защото те обикновено не са забавни - освен ако не се появи Ашли Симпсън. Завършваме с поглед към участника в актьорския състав, който имаше най-силната седмица.

Гети

Stars React to Kamala Harris 'Historic VP Win:' You Have Made Herstory '

Преглед на историята

DC сутрин

Зрителите на определена възраст бяха внезапно напомнени за 17 юни 1994 г., когато водещите на новините на DC на Дейв Чапел и Его Нуодим изрязаха кадри от напускането на Тръмп от белия дом ... в бял Ford Bronco. Това след като Дейв говори за правните предизвикателства, пред които ще бъде изправен, след като вече не бъде защитен от президентството.

Добавете неистово обаждане от 911 от Дон-младши, зад волана и това беше бърз хит, скица с една шега, която знаеше да влезе и излезе бързо. Може би 16-минутният монолог на Дейв е помогнал да го намали толкова много, но е много по-добре, тъй като е дълъг само няколко минути. Понякога това е всичко, от което се нуждаете, за да кацнете на вашия удар.

7-годишен пее национален химн

Cold Open: Байдън печели!

Публиката и актьорският състав бяха очевидно развълнувани от изборите, които най-накрая бяха свикани, докато пускаха този епизод през последните крачки. Харесва ни, че Алек Болдуин повтори красивата концесия на пиано на Кейт Маккинън преди четири години като Хилари Клинтън, като изпя песента на верната версия на „The Macho Man“ от The Village People, докато Джим Кери и Мая Рудолф я поддържаха предимно по характер, освен много Кери „Лоу-ху-ху-сер!“ момент в края. Като цяло обаче те удрят основните точки на момента с толкова изящество, колкото бихте очаквали от комедийно шоу, и достатъчно смях и усмивки, за да зададете тон.

Ван Джоунс пропада в сълзи заради победата на Байдън: „Да бъдеш добър човек има значение“

Преглед на историята

Доклад за градушка

Достатъчно проста предпоставка, добре изпълнена от всички свои играчи, любовта беше в основата на това парче за оцелелите от градушка. Кейт Маккинън и Кенан Томпсън го изиграха перфектно като приятели, които намираха утеха в обятията си и след това не можеха да говорят за нищо друго. Слава до страхотен обрат към края, последван от друг с водещи на новини Его Нводим и Алекс Мофат. Просто солидно изпълнена, рязко написана глупост.

35-та годишнина на Супер Марио

Ретроспектива на „Super Mario Bros.“ бързо излезе от релсите, когато персонажът на Майки Дей сподели историята от детството на персонажа на Кайл Муни, буквално пукайки ядките си върху напречната греда на мотора си в вълнение, за да получи играта. Кенан Томпсън беше непосредственият проследяващ човек и той дори не можеше да се концентрира.

„Това беше като да се опиташ да събереш динята отново, след като тя беше изхвърлена от десет етажна сграда.“ Никой не играе неудобно дискомфорт по-добре от Кайл и той беше напълно в неговия елемент като корен на дискомфорта на всички, докато това парче продължаваше, а Майки предлагаше повече подробности, абсолютно никой не искаше.

Ставаше все по-лошо и още по-лошо, докато не бяхме сигурни, че можем да издържим повече. И тогава Майки извади нагледните помагала.

Гети

Кардашианци празнуват победата на Джо Байдън след неуспешния президентски манш на Кание Уест

Преглед на историята

Актуализация през уикенда

Момчетата ликуваха, след като трябваше да съобщят за последствията от обявяването на Байдън за победител на президентските избори, като Майкъл Че го издуха и се почувства толкова добре, че дори разкри, че вратовръзката му е клип. Защо? Защото можеше, ето защо! Няма нищо по-смешно от това, че Че се отпуска, отпива от питие и рифира, докато Колин Йост се опитва да си свърши работата.

Руди Джулиани на Кейт Маккинън представи правната защита на Тръмп за загуба на изборите, което включваше обявяването на Деня на противоположните в Грузия и съденето на всяка държава, която загуби - за издръжка на дете или за непредумишлено убийство или нещо подобно. Виж, ако е загубил, значи резултатите трябва да са грешни, нали? Защото той каза колко пъти е нашият любим президент. Това е просто добра математика.

За пореден път Кейт се мъчеше да го задържи заедно, което караше Колин отново и отново и тогава марулята полетя. Това е просто показателно за общото настроение в шоуто тази седмица, което беше почти маниакално, едва съдържащо ликуване, което проникваше във всеки скеч на живо. И макар понякога да е отвличащо вниманието, когато играчите се борят да преминат през своите сцени, тази седмица тяхната радост беше заразителна и всъщност се добави към вече силния материал.

ABC

Защо Матю Макконъхи не се вижда като жертва след тормоз, изнудване

Преглед на историята

Вземи ме обратно

Първоначално не бяхме сигурни, че сме на борда с това как Его Nwodim играе това, но накрая бяхме напълно продадени на тази история за несъответстващи любовници, докато Бек Бенет се опита да помири всичките си минали злодеяния с новия лист, който той се обръщаше за нея. Беше прекалено отгоре, но и двамата го изиграха толкова правилно - дори когато се насочи към неудобно грешна територия. Всичко в това беше ужасно и ние някак си го обичахме.

Леля Джемима и чичо Бен

Колкото и да е смешно за неговата предпоставка, тъй като неспособността на никого да премине през него, без да се пропука, Дейв не можеше да го задържи заедно с онзи дълбок глас, който издаваше, а след това разби характера, за да прожектира големите устни на Пийт Дейвидсън (като граф Чокула) Основната същност беше, че това бяха уволненията на леля Джемима и чичо Бен заради расовото им представяне, но по някакъв начин човекът от цялата държава и графът бяха въвлечени. И можем ли да кажем, че гримът на графа беше едновременно невероятен и абсолютно ужасяващ. Мая Рудолф и Алек Болдуин направиха двойно задължение тази седмица, появяващо се в тази скица, и не - и тези професионалисти не можаха да го поддържат заедно.

Youtube

Дрю Баримор съживява Джоузи Гроси от „Никога не са били целувани“ в нейното токшоу

Преглед на историята

Монолог: Дейв Шапел

Dave Chappelle донесе своята A-игра на този стендъп монолог, напомняйки ни, че не сме готови за неговата истина, освен ако той не постави ударен удар зад нея. И така, той опакова този монолог с много удари и много диви истини за расата, потисничеството (белите хора и техните проблеми с маските не е необходимо) и състоянието на света днес.

Той дори имаше похвала за Ковид, като ни напомняше, че в света преди Ковид сме се занимавали с масови стрелби всяка седмица. Не забравяйте, че? Той се забърза с белите хора от своята селска общност, оплаквайки се от комедийните му предавания, които са твърде шумни на царевично поле и не искат да носят маски.

„Не знам защо бедните бели хора не обичат да носят маска. Какъв е проблемът? Носите маска на митинга на Клан, носете я и на Walmart ”, каза той. Punchline следва истината? Ти решаваш! След това той сравнява отношението на Тръмп към маските и Ковид с влизането в приют за бездомни с торба с хамбургери, яденето им пред всички и казвайки: „Не позволявайте на глада да диктува живота ви“.

И все пак, това беше обединяващ набор, с Дейв споделя, че той не мрази никого, той просто мрази чувството, че сте мишена, че никой не се интересува от вас, че всички тези неща той знае твърде добре, както и черен мъж в Америка, полицаи и някои бели хора се чувстват сега. По-добри сме от това. И всички сме заедно в това.

ABC

Средните туитове на Кимел се насочват към политиката - Вижте кой „има IQ на кучешка калда“

Преглед на историята

ИГРАЧ НА СЕДМИЦАТА

С по-малко скици от нормалното тази седмица, играчите наистина трябваше да се жокеират за екранно време - особено с Алек Болдуин и Мая Рудолф, които се появяваха повече от веднъж през нощта.

защо разширенията ми не се извиват

Интересното е, че Его Нводим получи най-много работа, въпреки че я изигра директно за по-голямата част от ролите си, включително две водещи новини. Независимо от това, тя беше солидна в цялото шоу.

Междувременно ветеранските скали Кейт Маккинън и Кенан Томпсън бяха и двете звездни като лепилото, което все още държи този кораб заедно, включително едно от последните ни изяви (вероятно) на Руди Джулиани и Кенан на Кейт, плъзгащи се без усилия в впечатление на чичо Бен за почти извън -релси весела скица в началото.

Майки Дей трябваше да направи някаква гласова работа като Дон младши за последния скеч през нощта и определено се забавляваше от пържолите на Кайл Мууни (или това е пукането на топките му) в скицата на Марио, но отново го играе предимно направо през нощта .

В крайна сметка това беше балансирана седмица, така че разглеждаме онези играчи, които държаха нещата да се движат и го задържаха, така че предимството на тази седмица отива към Его, малко над Бек Бенет, който беше страхотен като Wolf Blitzer и перфектен срещу нея в оживения Парче „Вземете ме обратно“.

В крайна сметка обаче егото наистина се доказва като актриса в това скицо шоу, способно да внесе разнообразие от емоции в наистина добре обмислени изпълнения с дълбочина и достоверност. И на всичкото отгоре тя може да бъде забавна само с едно увреждащо изражение на лицето.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Twitter

Интересни Статии