Онлайн запознанствата като транссексуална жена не винаги са идеални

Кори Рей, транссексуална жена, която от известно време се ориентира в света на онлайн запознанствата, разказва за наученото.

Какво всъщност означава намирането на „Единственото“ през 2020 г.

Ето защо „намирането на Единствения“ вече няма място в речника ми (дори като безнадеждния романтик, какъвто съм) и какво означава през 2020 г .:

Прекалено придирчиви ли сте? Тези знаци сочат към Да

Що се отнася до запознанствата, има разлика между това да имаш стандарти и да си твърде придирчив. Ето как да разберете дали сте последният:

Преместване за любов? Задайте си това преди да се преместите

Има тънка граница между великия романтичен жест и голямата грешка, така че задайте си тези 9 въпроса, за да разберете дали това ще бъде щастливият край, който имате предвид.

Защо вече не изпращам съобщения на хората, с които се срещам

Плъзгането да намери сродна душа изглежда второ естество за милионите хилядолетия, но разберете защо вече не изпращам съобщения на хората, с които излизам, преди да се срещнем.

Влюбих се в най-добрия си приятел ... И той не се чувстваше по същия начин

Влюбих се в най-добрия си приятел и чувствата не ми се отвърнаха. Ето как израснах от него и какво научих в процеса.

Аз съм на 31 години и съм неженен - ​​защо е трудно и страхотно едновременно

Чела съм статии и книги, които дават възможност на самотни жени да го притежават и това е страхотно, но когато сте неженената, не винаги е толкова бляскаво ...

Изтрийте бившия си в социалните медии - Ето защо

Преодоляването на раздялата всъщност прилича на преодоляване на зависимост и продължаването на пълзенето на профилите на бившия ни социални медии прави прехода по-труден.

Какво научих от пет години на приложения за запознанства

След пет години на приложения за запознанства научих нещо или две за прекарване на пръст. Ето най-големите похвати, които имам от моя опит:

5 навика, които ви пречат да преодолеете бившия си

Тук споделяме 5 навика, които може би не осъзнавате, че ви пречат да преборите бивш. Обясняваме полезни съвети за това как ефективно да преминете от раздяла.

Страдате от изгаряне на запознанства? Ето как можете да презаредите

Независимо дали става въпрос за Bumble, Hinge, Tinder или друго приложение, нормално е да ви омръзне онлайн запознанствата. Умората е истинска, така че ние се справяме с нея.

3 признака, които страдате от умора от срещи - и какво да правите по въпроса

Умората от срещи ще ви изтощи, така че да спрете да се наслаждавате на запознанствата. Ето признаците, че страдате от силна умора от запознанства и как да го поправите.

17 неромантични знака Този човек може да бъде „Единственият“

Ето 18 знака, с които човекът, с когото сте, може да е Единственият, които нямат абсолютно нищо общо с пеперудите, големите жестове или романтиката.

Не ви трябва по-добра половина - и ето защо

Докато връзките са забавни и вълнуващи, важно е да не се изгубите напълно от нова любов. Ето защо (и как да го осъзнаете).

7 Остарели правила за взаимоотношения Време е да забравите

Прецакайте правилата за запознанства и разберете кое работи най-добре за вас и какво искате и да се чувствате комфортно в голямата схема на вашия любовен живот.

Грешки в приложението за запознанства: Какво съм научил и няма да правя отново

След години на използване на любимите си приложения за запознанства открих грешките, които правя. Това са нещата, които променям, и това, което се уча от него.

Моите най-честни мисли за запознанства като жена с голям размер

Запознанствата са неудобни, независимо от типа на тялото ви, но забелязах няколко теми във връзките си, които изглежда корелират с това, че сте жена с голям размер.

5 начина да се чувствате уверени, когато отидете на първа среща

Първите срещи могат да бъдат нервни. За да запазите спокойствие и да покажете колко страхотни сте вече, ето 5 начина да се чувствате уверени, когато отидете на първа среща.

Спрях да давам номера си в приложения за запознанства

След като прекара много време в приложения за запознанства, тази писателка спря да дава номера си на хората, с които се среща онлайн - ето защо.

Какво се случи, когато 5 жени изпратиха съобщения на бившите си

Социалното дистанциране кара хората да се свързват с бившите си, което може да се извърши по много различни начини. Ето как мина при 5 жени: