Даниел Стауб напуска истински домакини от Ню Джърси, шокира Анди Коен с допълнително разкритие

9 Интензивни вражди на „домакини“ Виж снимките Браво

Риалити звездата разкрива и какъв ще бъде следващият й ход, тъй като Анди казва, че трябва да обработи думите й по време на рекламната пауза.

Въпреки че той ясно знаеше общия характер на Даниел Щауб съобщение в сряда вечер „Гледайте какво се случва на живо“, тя все пак успя да си тръгне Анди Коен челюстта се развява на вятъра с точната формулировка, която тя е избрала.

Накратко, Даниел обяви, че е прекарала времето си с 'Истинските домакини от Ню Джърси' приключи.

„През последните 12 години и 10 сезона бях част от целия този франчайз и бях много щастлив да се събера и застана на платформата и да бъда тук с всички вас, но е време да си тръгна и направя нещо, което искам да направя, което прави сърцето ми щастливо всеки ден - каза Даниел на Анди, който погледна с познаваща усмивка.Браво

RHONJ Резюме: 'Луда кучка' Тереза ​​Чъкс вода в Дженифър на 'F - крал докаже точка'

Преглед на историята

Но изражението му се промени драстично със следващите й думи: „И така, никога повече няма да се върна като„ домакиня “...“

В този момент той не можеше да се спре, прекъсвайки да повтаря: „Никога ?!“

След ритъм той продължи: „Уау, тя казва думата n-- Добре, не знаех, че ще кажете думата никога“.Браво

Даниел Стауб влачи Маргарет Джоузефс за косата си в експлозивна битка с RHONJ

Преглед на историята

Този път Даниел се радваше на знаещата усмивка, докато продължаваше да мисли. „- никога повече да не се връща като„ домакиня “, каза тя и добави:„ С момичетата от Джърси “.

С други думи, Даниел затваря вратата на актьорския си състав за „Ню Джърси“, но не е задължително да се сбогува с целия франчайз. Що се отнася до следващото, изглежда, че Даниел се насочва към терапия.

„Ще започна своя готварски канал “, сподели тя. „Готвенето е терапия за мен, така че в основата си го наричам„ Кулинарна терапия “. Намирам спокойствието си в кухнята.

Браво

Най-скандалните вражди на домакините от 2019 година

Преглед на историята

Даниел беше една от домакините на OG „Джърси“, стартирайки сериала с Тереза ​​Джудиче, Жаклин Лаурита, Каролайн Манцо и Дина Манцо през 2009 г. Тя напусна след два сезона, само за да се върне навреме за сезон 8 и да продължи като „приятелка“ досега.

Това каза, никога не казвай никога, въпреки че тя напълно каза никога. Анди дори изхвърли идеята Даниел да се появи във франчайза „Ню Йорк“, който всъщност е точно в съседство. И смятаме, че е доста показателно, че тя е посочила „с момичетата от Джърси“ като квалификант за нея „никога“.

Да, тя ще се върне. Междувременно всички можем да очакваме с нетърпение много ястия с паста - обещава тя - докато изследва терапевтичната сила на готвенето.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram