Даниел Крейг SNL Sketches Класирани: Fake Bond Scene, Real Elizabeth Warren и Huge Laughs

Ден на пича: Поглед към големия Лебовски в ролите сега Виж снимките NBC

Майсторът на впечатленията Даръл Хамънд излезе като Крис Матюс, докато Рейчъл Драч върна класически герой, за да подбуди страховете от коронавирус.

събиране в реалния свят на Лас Вегас

Той е забавен. Проклето смешно. Даниел Крейг доказа, че е повече от най-известния шпионин в света, като председателстваше най-смешния като цяло „Събота вечер на живо“ вноска на годината.

Може би това беше добре обслужвано от факта, че не започна с поредната уморена скица на демократичните кандидати, макар и истинската Елизабет Уорън се появи във все още политическа, но по-случайна и управлявана от коронавирус вариация на „The Ingraham Angle“.Вместо уморени, повтарящи се политически впечатления, ние получихме някои от най-добрите впечатления на актьорите от политическата сфера и сферата на говорещите глави, включително Даръл Хамънд репресирайки своя Крис Матюс и доказвайки, че все още го има (защо не го използват повече, след като той все пак го обявява?).

Музикален гост Уикенда дори се забавлявахме с най-добрата пародия на музикални видеоклипове, които сме виждали от години Ейди Брайънт добави още една песен към каталога на шоуто ... макар че тази беше по-обезпокоителна, отколкото забавна. Рейчъл Драч дори върна класически характер (съвсем произволно), за да предизвика още повече страхове от коронавирус.

През цялото време Даниел Крейг се оказа невероятен и многостранен лидер, ангажирайки се изцяло с всичко - от грубия хумор, до опасностите, интригите, насилието, лудите акценти и дори да играе с един късметлия. Трябваше ли да нарисуват сламки за това?

Както обикновено, класираме всички скици от най-лошото до първо, включително монолога, Cold Open, 'Weekend Update' и всички скици, които са били нарязани за времето, но са си проправили пътя онлайн. Ще пропуснем музикалните гости, защото те обикновено не са забавни - освен ако не се появи Ашли Симпсън. Завършваме с поглед към члена на актьорския състав, който имаше най-силната седмица.

Деби Даунър Сватбен прием

Шоу, стрелящо по всички цилиндри, не се нуждаеше от изненадващо завръщане от любим на феновете герой, но кои сме ние, за да кажем на Рейчъл Драч да не сваля партито? Те дори върнаха първоначалното й въведение в сегмента, тъй като Рейчъл съживи най-лошите страхове на всички от коронавирус. Скицата беше по-скоро една и съща, макар че по-младите поколения може да не познават характера и донякъде се развалиха. Бихме се радвали да ги видим още по-тъмни или да се придържат към съдържанието на коронавирус. В действителност изглеждаше, че им харесва да върнат Рейчъл в тази роля за опасност от огнища, но не се чувстваха уверени, че може да поддържа цяла скица. Срам.

Салата за нощувка

Определено спечели своето място в края на шоуто, защото тази скица беше абсолютно луда. Има странно смешно и тогава има какво, по дяволите, се случва тук, защото или съм преуморен, или шоуто е преуморено, или може би това е нещо, което ядох. Ядох ли салатата на Ейди Брайънт за една нощ? 7-Eleven отворен ли е толкова късно? Не сме сигурни дали е било смешно или не, но обичаме, че това беше песен, беше случайно и невероятно брутално и въпреки това визуалният масив и дизайнът на самата салата бяха доста прекрасни.

МОНОЛОГ: Даниел Крейг

Може би Даниел Крейг е знаел, че монологът не е неговата силна страна, или може би просто са искали малко добро съдържание на Бонд (особено с толкова забавеното издание на филма), но не сме ядосани, че всъщност получихме бонус скица в монологът, който ни показва какво се е случило, когато Джеймс Бонд е открил глупости и се е превърнал в американски турист. Беше абсолютно възхитително да го гледам толкова развълнуван и невежествен, докато актьорският състав го обикаляше като еднакво буйни ентусиасти на казиното.

Актуализация през уикенда

Колин Йост е привързан към идеята за дебатите на Байдън-Тръмп, докато той и Майкъл Че погледна кой е останал по време на изборите. След това Че обясни защо демократите са като презервативи: „Ще ги използвам, защото е по-безопасно, предполагам, но не се чувства добре“. Също така, можем ли да кажем, че абсолютно обичаме тази нова YOLO версия на Che, пиене всяка седмица и грижи дори по-малко от обикновено? Можем ли да заявим официално нещо?

Diana Pinto Ben Keough

Боуен Ян отново доказа своята гъвкавост с друг нелеп характер - с причудлив южен (иш) акцент - обсебен от спасяването на найлоновите торбички след забраната за Ню Йорк върху тях. Докато някои от аргументите му се задържаха малко (събиране на кучешки изпражнения), други нямаха смисъл (държане на туршия). Но самият герой беше толкова удоволствие, дори Колин не можеше да не се засмее. Боуен се включи в това представяне, от костюм до глас до ангажимент.

Момчетата предизвикаха смеха, като Че навлизаше дори по-дълбоко в системния расизъм от обикновено, докато говори за жена, която иска да бъде арестувана за 100-ия си рожден ден и инициативата на НАСА за многообразието в космоса, докато ние дори не искаме да мислим за неговата позиция Уилям Шатнър спечелване на конска сперма при развода му.

Мислим Сесили Стронг „Момиче, с което искаш да не си започнал разговор на парти“, каза още неща почти правилно, но най-вече грешно, от всякога. Този диалог трябва да е толкова труден за нея за овладяване, но тя просто плава през всяка частица от нелепостта му, без всякакви разчупващи крачки или характер. Обичаме, че всеки път, когато се доближи до това да каже нещо смислено, но, не, тя е просто идиот.

Пясъците на Модесто

Страховете от коронавирус удариха продукцията на сапунена опера, водеща до някои весели модификации, като битки с котки на Барби, нелепо дълги фалшиви ръце и покритие на Даниел Крейг Кейт Маккинън в обвивка на саран, за да могат да разберат (трябва не отсече, докато тя се опитваше да се измъкне от нея, обаче). С намеци за „калифорнийците“, съдържанието на сапуна беше толкова нелепо, колкото и вирусните модификации, което го направи един-два удара в комедията. Любимата ни линия беше кога Клои Финеман се появи като дъщеря на Кейт, която смяташе, че е умряла. - Това ми казаха - обясни Клои. Скиците са много по-силни, когато комедията е наслоена толкова добре и това беше скъпоценен камък от самото начало до кихащия завършек на Cecily Strong.

Нощта на играта

Изненадващо, но Кейт Маккинън непрекъснато караше Даниел Крейг да се счупи, докато неговият 'татко' претърсваше Хайди Гарднър „цитирай кралица“ в нелепа игра на име-он-филм-цитат, ако цитатите са редове, които никой не познава и създава странно сексуално напрежение между мъж на средна възраст и социално неудобна, но странно агресивна млада жена. Кейт никога не го събираше, но нямаше значение, защото темата беше толкова глупава, че всяка част от нея работи. Освен това Хайди трябваше да изживее толкова много мечти, тъй като Даниел очевидно насочи Райън Гослинг за финалния „цитат“ на нощта.

Треньор на акценти

Ние не винаги сме подмазвани от груба гледка, но заключителният обрат на тази свръх скица ни накара да се смеем въпреки себе си. Най-вече ставаше въпрос за това Бек Бенет да покаже своите карикатурни акценти от Юга, заедно с Даниел Крейг, докато играе Риан Джонсън Филм „Ножове навън“. Със сигурност се надяваме нещата да не са се получили точно по този начин, но глупостта ескалира толкова добре, че всички вече бяхме вътре, когато актьорите ги загубиха само колко луди станаха нещата. И не, няма да го развалим тук, защото работи толкова по-добре, колкото изненада.

СТУДЕНО ОТВОРЕНО: Ingraham Coronavirus

Е, това беше рядко лечение на студено отворена, светлина върху демократичните кандидати - това, което е останало от тях - и с Кейт Маккинън, която се изправя лице в лице с истинската Елизабет Уорън. Кейт беше в облика си на Лора Инграхам, където приветства някои от най-добрите впечатления на шоуто с Jeanine Pirro на Cecily Strong и Денят на Майки и Алекс Мофат Тръмп момчета. Те дори позволяват на диктор и бивш член на актьорския състав Даръл Хамънд да докаже защо е един от най-добрите импресионисти наоколо, като върне своя Крис Матюс. Тогава грим отделът доказа своето майсторство, като премести Кейт в Елизабет Уорън, за да могат да се срещнат лице в лице и си заслужаваше. Това беше може би най-острият и забавен студ, отворен от месеци, от спонсорите на Лора до всеки един гост, предизвикващ голям смях.

Шоуто на Dierdre

Его Нводим беше фантастично като прекалено обидена R&B дива, когато готвачът на знаменитост на Даниел Крейг подхвърли шега, че не яде фолиото на ордьовър, който той беше приготвил. Това беше всичко, което трябваше на Его да избяга с това колко смее, не знае ли коя е тя? Кенан Томпсън и Хайди Гарднър добави допълнителен слой като членове на публиката в шоуто на Ейди Брайънт, изяждайки всяка част от драмата, докато Даниел се справи чудесно, като се вълнуваше и все още се опитваше да продължи. Още по-добре, сценаристите и Его са създали перфектния завършек на скицата, обвивайки всичко в хубав, лъскав, сребърен лък.

На дивана

Това беше лесно една от най-силните оригинални песни, произведени от това шоу, откакто „(Направи го на моя) Twin Bed“, с красив обрат около половината път, който взе песен, която вече ни накара да се смеем и ни изведе на следващото ниво . Това беше блясък в писането и изпълнението, а на всичкото отгоре, когато The Weeknd се включи в скица, той демонстрира доста солидни певчески гласове на целия състав, с Крис Ред и Мелиса Виласенор особено ни впечатлява. Това беше едновременно весело и завладяващо, по дяволите. Все още го тананикаме!

ще порода бебе хазяин

ИГРАЧ НА СЕДМИЦАТА

Кейт Маккинън и Сесили Стронг имаха невероятно силни нощи, изваждайки едни от най-силните им впечатления и най-добри герои, като Кейт абсолютно убиваше своята дива от сапунена опера, но тази седмица трябва да дадем вик на по-нов играч, който намери гласа си повече и повече всяка седмица.

Его Nwodim е имало моменти на пробив, но наистина се е почувствало така, сякаш е влязла в сила тази седмица, независимо дали в малки роли като нощта на играта и скици с акценти, или когато поема водещата роля, като обидената дива в скицата на токшоуто на Aidy.

Като се добави и нейното фантастично представяне в номера на дивана, Его имаше силна седмица в много силно шоу. Като цяло беше доста балансирана нощ, което го направи много по-трудно да се открои от останалата част от актьорския състав, но тя определено направи своя отпечатък и ни кара да искаме само повече.

„Saturday Night Live“ се завръща на 28 март с водещия Джон Красински и музикалния гост Дуа Липа.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наNBC

Популярни Публикации

„Sabrina“ предлага изненада „Riverdale“ Crossover и феновете се карат да го разберат

„Sabrina“ предлага изненада „Riverdale“ Crossover и феновете се карат да го разберат

Новини от Холивуд Башес Фокс за срама 'Косби шоу' звездата Джефри Оуенс над работата на търговеца Джо

Новини от Холивуд Башес Фокс за срама 'Косби шоу' звездата Джефри Оуенс над работата на търговеца Джо

Семейството на Мама Джун организира намеса и става ужасно грешно във финала на сезона „От горещо до не“

Семейството на Мама Джун организира намеса и става ужасно грешно във финала на сезона „От горещо до не“

LisaRaye McCoy казва, че 'не би плюла' на бившия приятел Дуейн Мартин, ако той беше в огън

LisaRaye McCoy казва, че 'не би плюла' на бившия приятел Дуейн Мартин, ако той беше в огън

Дилън Пасаж реагира, след като съпругът Джо Екзотик го извика в социалните медии

Дилън Пасаж реагира, след като съпругът Джо Екзотик го извика в социалните медии

Пийт Дейвидсън говори 10-инчовия си секс с 'Ариана Гранде', направи лоша шега от 11 септември с Хауърд Стърн

Пийт Дейвидсън говори 10-инчовия си секс с 'Ариана Гранде', направи лоша шега от 11 септември с Хауърд Стърн

Уил Ферел се облича като малката Деби - и дори Джими Фалън е озадачен!

Уил Ферел се облича като малката Деби - и дори Джими Фалън е озадачен!

Фил Робъртсън от династията на патиците току-що разбра, че има 45-годишна дъщеря от афера

Фил Робъртсън от династията на патиците току-що разбра, че има 45-годишна дъщеря от афера

Доналд Тръмп младши ескалира война на мемовете на CNN с пародия „Top Gun“ (видео)

Доналд Тръмп младши ескалира война на мемовете на CNN с пародия „Top Gun“ (видео)

Scarlett Johansson SNL Sketches Ranked: Avengers Snap Endangers Cast and Baby Yoda Terrifies

Scarlett Johansson SNL Sketches Ranked: Avengers Snap Endangers Cast and Baby Yoda Terrifies