5-и съдия на 'Танцувам със звездите': Запознайте се с ролите на 'DWTS: Юноши' преди първото елиминиране на сезона

Актьорският състав на „Танцуване със звездите: Юноши“ - Кой направи съкращението? Виж снимките ABC

Петима състезатели трябва да се представят за живота си преди първата елиминация за сезона и няма да повярвате кой Америка е обявил за безопасна!

Премиерата за две нощи на 'Танцувам със звездите' продължи, но само шест от 13-те двойки в състезанието ще трябва да танцуват за гласовете на съдиите.

Щастливите половин дузина бяха шестицата, които постигнаха най-нисък резултат сред зрителите у дома. Но с представяне само на шест двойки, как, по дяволите, Том Бержерон и Ерин Андрюс ще запълнят два часа? Е, това е лесно.ABC

Резюме на премиерата на сезона 'Танцувам със звездите': Някои състезатели блестят, но една звезда от риалити се срива ХАРД

Преглед на историята

Виждате ли, има ново спиноф шоу, „Танцуващи със звездите: Юноши“, което започва след две седмици, така че беше време да представим както малките професионалисти, така и 12-те младши звезди, които ще съставят този състав.

Актьорският състав е съставен от а 'черен звезда, ан „Отмъстителите: Война безкрайност“ децата на Скоти Пипен, Стиви Уондър и Бристол Пейлин , както и правописно пчелно дете, още звезди от света на телевизията и музиката и 'Мед Бу Бу' себе си, Алана Томпсън .

И до края на нощта останаха само 12 възрастни, които се състезаваха в този сезон на „Танцувам със звездите“. Както винаги, Америка поддържа нещата интересни, като подкрепя ужасни танцьори и наказва добри. Това отново е старият ъгъл на популярност.

Кой мисля, че съм? ти питаш. Е, прекарах близо десетилетие от живота си, потящ се и кървящ под музиката като танцьор. От младо момче, което се научава да се разменя с разбъркване, до представления в балетната компания „Сейнт Луис“, аз преживях възходите и паденията на един от най-трудните физически взискателни спортове на планетата. През това време бях и член на Симфоничния младежки оркестър на Сейнт Луис, както и гимнастичка, писател и карикатурист. Имах много повече енергия в по-младите си години. И прекарах последните шестнадесет години, анализирайки и критикувайки риалити шоута за различни медийни публикации. Разбрах това.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Кари-Ан Инаба , Лен Гудман , и Бруно Тониоли . Но може и да съм по-мила. Може би.

WeTV

Мама Юни засажда гаджето на Гено със сватбена церемония на сватбата на дъщеря си

Преглед на историята

„DWTS: ЮНИОРИ“

Ако се чудите как ще протече тази „Танцуващи със звездите: Юноши“, не се чудете повече. Професионалният състав на децата излезе с представление в родителското шоу, за да докаже, че има такова нещо като страхотни танцьори на всяка възраст. Всичко е свързано с работата.

И следващите дузина звезди определено ще трябва да направят това, ако искат да бъдат в крак с тези професионални деца:

Майлс Браун (Джак Джонсън, „чернокожи“), на 13 години

Ариана Грийнблат (млада Гамора, „Отмъстителите: Война безкрайност“), на 10 години

Alana 'Honey Boo Boo' Thompson ('Toddlers & Tiaras'), на 12 години

Akash Vukoti (най-младият състезател по правопис на мъже), на 9 години

къде е пънкият пивовар сега

Sky Brown (професионален скейтбордист), на 10 години

Мандла Морис (син на Стиви Уондърс), на 13 години

София Пипен (дъщерята на Скоти Пипен), на 9 години

Хъдсън Уест (Джейк Спенсър, „Обща болница“), на 10 години

Макензи Циглер (певица), на 14 години

Трип Пейлин (син на Бристол Пейлин), на 9 години

Адисън Оста Смит (победител в „MasterChef Junior“), на 13 години

Джейсън Мейбаум (Леви Грейсън, „Домът на гарвана“), на 10 години

Всеки, който познава света на танца, знае, че повечето танцьори започват в много млада възраст и тренират години и години, преди дори да станат тийнейджъри. А младите танцьори, които са страхотни, не са аномалия в света на танците.

Това, което ще бъде интересно, е да видим как работи наставничеството? Те си партнират с един от професионалистите за възрастни от поредицата за родители, така че трябва да е забавно да видим какво могат да измислят тримата всяка седмица и дали някой от тези професионалисти за възрастни започва да получава бебешка треска, защото децата са толкова опасен сладък.

Премиерата на шоуто е в неделя, 7 октомври, а водещите са Джордан Фишър и Франки Муниз. Сред съдиите са Адам Рипон, Манди Мур и Вал Чмерковски.

MACKENZIE ZIEGLER

Състезателката на 'Юноши' и бивша звезда на 'Dance Moms' дебютира новия си сингъл 'Wonderful' и беше ... малко груб. Тя има огромно количество последователи в мрежата и беше страхотно да видим младите танцьори да я заобикалят, но когато гледа това назад, ще бъде много критична към себе си, не беше в тон почти толкова, колкото беше? Имаше ли нерви от изпълнението му на живо на такава голяма платформа?

travis garland aubrey o day

Синът на Кание Уест Свети танцува с дъщерята на шанса на рапъра на „Трилър“ на Майкъл Джексън

Преглед на историята

ПЪРВИ РЕЗУЛТАТИ

Горките Джо и Джена бяха уловени пред камерата с Джо, който каза: „Не искам да правя това повече. Ще напусна. Това беше момент на разочарование, което беше разбираемо, тъй като той не се представи добре в понеделник вечерта и получи най-ниските оценки през нощта.

Той не беше сам, тъй като Нанси и Вал бяха заловени, докато тя също се справяше с разочарованието си. Но нощта мина много по-добре за Tinashe & Brandon и DeMarcus & Lindsay, които се радваха на някои от най-добрите резултати през нощта и закръглиха първите четири двойки, които получиха резултати.

Така че всъщност не беше много изненада кога Нанси и Вал са били изложени на опасност, но не бихте могли да сценаризирате реакцията на Джена, за да разберете, че всички тези фенове на „Ерген“ я поставят на сигурно място с Джо. Честно казано, той беше ужасен тук, но в момента има огромно количество последователи. Ще бъде интересно да видим докъде го носи и дали някога ще се подобри.

'Това, че те наричат ​​неудобно, не се чувства приятно', каза Ники на Глеб след твърдото им представяне. Към тях се присъединиха Bobby & Sharna, Juan Pablo & Cheryl, Alexis & Alan и John & Emma за втората група резултати.

Джон се пошегува, че се надява да се гордее със семейството си и „Може би децата ми отново ще говорят с мен“. Поне се надяваме да се е шегувал. Малко късно, Джон и Ема бяха изложени на опасност, но те не бяха сами в тази група.

„Имал съм много наистина груби декори в живота си“, каза Ники, говорейки за комедия в стойка. Когато Том дразнеше как звучи това, тя се пошегува: „Наистина нямах предвид това, но имах и двете“. Но това беше друг груб набор за Ники и Глеб тъй като трябваше да се представят отново.

'Няма да бъда най-добрият танцьор', категорично каза Боби. „DeMarcus и Tinashe са най-добрите, но през цялото време, когато съм тук, ще се забавлявам повече от всеки друг.“ Очевидно това забавление беше заразно, тъй като Америка ги задържаше още около седмица.

Честно казано, беше малко изненадващо да го видя Алексис и Алън изпадат и в опасност, като се има предвид, че те са изравнени за вторите най-високи резултати през нощта. Последователите на Алексис в социалните мрежи го направиха не дойде за нея, така че тя ще трябва да се качи на тях за това.

Накрая се стигна до Мило и Уитни, Данел и Артем, Мери Лу и Саша и Евана и Кео. Половината от тези четири действия ще бъдат застрашени. Ерин и Том дори не бяха изтънчени в похвалите си на сляп състезател Danelle Arts , които се оказаха застрашени след солиден дебют.

Към тях се присъединиха Мери Лу и Саша в най-глупавия „драматичен момент“, който все още е в шоуто. Те бяха последната двойка, която получи резултатите си и все още имаше един слот в Bottom Six. Саша направи математиката, така че защо ни трябваше драматичната музика и още по-драматична пауза?

NBC

„Светът на танца“ 5-ти съдийски финал: Сезон 1 Любими Върнете се на помощ Коронясване на нов победител

Преглед на историята

ТАНЦОВ КРЪГ

О, да, това е състезание по танци, но получаваме само шест танца от нашите състезатели, защото имаше толкова много да се направи, като да се танцува Demarcus & Lindsay отново само защото съдиите го харесаха и да прекараме два сегмента с „DWTS : Юноши.

Всъщност всичко това очевидно отне толкова време, че Том просто тръгна и каза на Джон и Ема, че са в безопасност, а след това имаше само пет танца. Всъщност това можеше да е планът през цялото време, но ние предпочитаме да мислим, че просто са прекарали твърде дълго време за всичко останало в двучасово шоу, което дори не са могли да се поберат в тези шест спектакъла.

Мери Лу Ретон и Саша Фарбър

За втория им танц за седмицата получихме диско ча ча и въпреки че харесвах атаката на хореографията, от Мери Лу се почувства малко бавно и хладно. Изглежда, че мислеше движенията си мигове преди да ги изпълни и дори малко загуби ритъма. И като се съсредоточи върху следващия ход, тя не завърши напълно настоящия. Това беше особено очевидно в ръцете й, които почти никога не достигнаха пълно удължаване и никога с поп и усет на добрата дискотека. Работата на краката й, от друга страна, се възползва от фокуса, тъй като беше по-точна. Тя просто трябва да помни, че танцът е изживяване на цялото тяло.

Съдийски резултати: 7, 7, 7

Моят резултат: 6

Данел Ъмстед и Артем Чигвинцев

Тези момчета ще имат шанс наистина да ни впечатлят, когато тя е в състояние напълно да се освободи от трепета си и да се довери на Артем. Като е сляпа, това ще бъде по-голямо доверие от обикновено, но тя притежава естествена елегантност, която продължава да се спъва, когато виждате как страхът и нервите й се възползват най-добре. Тя залитна малко с краката си тук и

Съдийски резултати: 6, 6, 6

Моят резултат: 6

Гети

39 Най-брутални изгаряния от комедията на Брус Уилис Централно печено от Деми Мур, Марта Стюарт и самия Брус

Преглед на историята

Ники Глазър и Глеб Савченко

За пореден път Ники беше прекалено предпазлив и изправен през цялата тази салса. Ако някога е имало танц, който почти да потъва в пода, това е този. По-лек и забавен стил би могъл да й помогне, ако се беше отпуснала и наистина се беше заела с това. Тя танцува не само като някой, който не е танцувал досега, но и от човек, който е бил много самоуверен, че никога досега не е танцувала и някак не е искал някой да го вижда. Беше твърде малко, твърде сковано и твърде колебливо, за да се ангажира с каквото и да било. Отделно от критиката, това беше подобрение през първата нощ

Съдийски резултати: 6, 6, 6

Моят резултат: 5

Алексис Рен и Алън Берстен

Алексис беше дори по-уверен в тази рутина от последната и се радвах да ги видя да използват повече от пълната сцена. Въпреки че тя не притежаваше отскока и енергията, която танцът иска - и особено в сравнение с Алън - нейните линии и удължения бяха абсолютно красиви. Трикът със слайдове беше обработен много добре и е нещо, което изисква много доверие. Беше приятно да видя как Алън предизвиква и двамата с него толкова рано в състезанието. „Ако не се върнеш, утре ще ми покажа клошар в супермаркета“, каза Лен с критика. Прав е обаче, тъй като те никога не би трябвало да са тук.

Съдийски резултати: 7, 8, 8

Моят резултат: 7

Нанси Маккеон и Вал Чмерковски

След много груб старт, Нанс се настани малко в тази бърза стъпка, но никога не изглеждаше наистина удобно в нея. На моменти имаше усещането, че Вал я влачи през дансинга. Ужасно е, че е трябвало да научи и изпълни две бързи стъпки като първите си две съчетания, защото това е непримирим формат за начинаещи танцьори. Партньорството обаче беше много по-силно и увереността й нарастваше, докато броят продължаваше.

Уитни торе отслабване

Съдийски резултати: 7, 7, 7

Моят резултат: 7

ОКОНЧАТЕЛНИ РЕЗУЛТАТИ

Един по един дъното 5 бяха обявени за безопасни, докато останаха само Нанси и Вал и Ники и Глеб. Въз основа единствено на танца е трудно да се спори с тях и това беше правилното обаждане за изпращане Ники и Глеб У дома.

Те започнаха наистина грубо сезона и само „Хранителният магазин Джо“ беше по-лош, но той очевидно има по-страстна фенска база. Но похвала на Ники, че се е измъкнала от зоната си на комфорт, дори и никога да не е излязла напълно извън нея.

„Танцувам със звездите“ се провежда в понеделник и вторник в 20:00. ET за първите две седмици, преди да се върне към обичайното си господство в понеделник След това, към него ще се присъединят неделните епизоди на „Dancing With the Stars: Juniors“ за забавление отзад назад, започвайки от 7 октомври в 20:00. .ET на ABC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети

Популярни Публикации

Райън Рейнолдс хвърля сянка в Marvel и DC във финалния трейлър „Deadpool 2“

Райън Рейнолдс хвърля сянка в Marvel и DC във финалния трейлър „Deadpool 2“

Джуси Смолет току-що се завърна в Instagram за първи път от предполагаемата атака

Джуси Смолет току-що се завърна в Instagram за първи път от предполагаемата атака

Кевин Макхейл споделя как случайно е дал гаджето си Салмонела

Кевин Макхейл споделя как случайно е дал гаджето си Салмонела

Реюнион на RHONJ: Тереза ​​се разлива върху възродената Каролин Фейд и дали е станала от Джо Сплит

Реюнион на RHONJ: Тереза ​​се разлива върху възродената Каролин Фейд и дали е станала от Джо Сплит

Розарио Доусън за разопаковането на собствената си детска травма, отказване от трева и алкохол

Розарио Доусън за разопаковането на собствената си детска травма, отказване от трева и алкохол

Напрежението експлодира между родителите на Мачи, Тейлър и Райън на Reinion на Teen Mom OG

Напрежението експлодира между родителите на Мачи, Тейлър и Райън на Reinion на Teen Mom OG

Джесика Симпсън се превръща в Кристи Бринкли за костюм за Хелоуин 'Ваканция'

Джесика Симпсън се превръща в Кристи Бринкли за костюм за Хелоуин 'Ваканция'

Как Tyra Banks 'Life-Size 2' се обърна към дупката на Linday Lohan в нейната история

Как Tyra Banks 'Life-Size 2' се обърна към дупката на Linday Lohan в нейната история

25 души, натъпкани в единичен SUV катастрофа в полукамион в Калифорния, 13 убити

25 души, натъпкани в единичен SUV катастрофа в полукамион в Калифорния, 13 убити

Тоня Хардинг учи продуцент на „Елън“ как да изобрази скейт и възхвалява изпълнението на „Аз, Тоня“ на Алисън Джани

Тоня Хардинг учи продуцент на „Елън“ как да изобрази скейт и възхвалява изпълнението на „Аз, Тоня“ на Алисън Джани