Танцуване със звездите Пети съдия Финал: Кой спечели трофея Mirrorball?

ABC

Всичко се свеждаше до два финални танца за Кейтлин Бристоу, Юстина Мачадо, Нели и Нев Шулман - така че кой направи достатъчно, за да спечели цялото нещо?

Насочване към тази вечер „Танцувам със звездите“ финал, феновете бяха или подготвени да бъдат развълнувани от заслужилия победител в сезон 29, или разочаровани като друг Боби Боунс -ниволът на ниво още повече подкопава каквато и цялост да остане шоуто.печат съпруга Хайди Клум

Ние не сме тук, за да почукаме Нели, но явно феновете му го доведоха до този финал, тъй като той постоянно имаше най-ниските резултати през последните няколко седмици и въпреки това избягваше Bottom 2 всеки път.Гети

Кари Ан Инаба реагира на твърденията, че е критична към DWTS Pro Artem заради романтичното минало

Преглед на историята

The Bottom 2, имайте предвид, че е създаден като концепция (със съдиите, които решават кого да спестят) в пряк отговор на победата на Bones само преди две кратки години. Подправеният формат вече ли ги е подвел?

Или очевидният фаворит Нев Шулман прибра вкъщи короната, която изглежда е в ръцете му от първата седмица. Може би това беше Кейтлин Бристоу, която прерасна в много силно присъствие на този дансинг - и има силата на Ергенската нация зад гърба си - правейки го обратно до победа за франчайза „The Bachelorette“.Или подходът й „Един ден в даден момент“ е помогнал на най-радостната състезателка през този сезон, Юстина Мачадо, да вземе трофея, за да донесе най-много сърце, най-много енергия и най-нахалство всеки път, когато удари своята цел?

Всеки донесе нещо различно през целия сезон и четиримата наистина засилиха играта си всеки път, когато ударят пода. И така, кой направи достатъчно, за да спечели този отвратително славен Mirrorball Trophy?

Има само един начин да разберем, и това е да прокараме още една състезателна нощ (и някои материали за бонус за попълване), за да видим дали хвърляме конфети или сянка на уважавания реалност на ABC.Гети

Майли Сайръс казва, че е „отпаднала“ от трезвост по време на пандемия

Преглед на историята

Но първо, без танцовата трупа, в шоуто този сезон имаше недостиг на танци с професионален калибър, с изключение на по-ранното представяне на Дерек Хау (и още едно тази вечер). Това са важни критерии, които феновете трябва да видят, защото това ни напомня към какво се стремят звездите и какво трябва да търсят съдиите.

Тази седмица най-накрая получихме представяне, което се почувства като правилно въведение „DWTS“, като всички наши професионални танцьори удряха пода за някаква висока енергия, високо качество, фантастична работа. Това са истинските звезди на това шоу, тъй като нищо не работи без тях, така че беше приятно да ги видя да получат шанс да блеснат.

Кой мисля, че съм? ти питаш. Е, прекарах почти десетилетие от живота си, потящ се и кървящ под музиката като танцьор. От младо момче, което се научава да се разменя със смесване на топка, до представления в балетната компания „Сейнт Луис“, аз преживях възходите и паденията на един от най-трудните физически взискателни спортове на планетата. През това време бях и член на Симфоничния младежки оркестър на Сейнт Луис, както и гимнастичка, писател и карикатурист. Имах много повече енергия в по-младите си години. И прекарах последните осемнадесет години, анализирайки и критикувайки риалити шоута за различни медийни публикации. Разбрах това.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност вкъщи, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Кари Ан Инаба, Дерек Хау и Бруно Тониоли. Но може и да съм по-мила. Може би.

Гети

Меган Фокс представя гадже MGK на 2020 AMA

Преглед на историята

ПЪЛНИТЕЛ

Derek Hough’s Season Tribute

След добре продуциран монтаж с поглед назад към сезона до този момент, Дерек Хау се качи на сцената с много старо училище на Фред Астер, изпълнено на ниво Бродуей, изпълнено с партньорство в багажника и дори забавна работа с кран.

Обичаме, че това беше танц в нещо, което приличаше на реквизитната стая за шоуто, а Дерек се оказа безстрашен, докато танцуваше с множество реквизити и поддържаше енергията през цялото време. Но също така ни натъжава, че шоуто никога няма нерви да изследва и тези класически стилове.

Живот след танци със звездите

Този монтаж беше много сладък поглед върху това, което състезателите правят от края на времето си в шоуто, което също ни даде представа за това как майката на Jeannie Mai усвоява уменията си и какво мислят големите котки на Карол Баскин за нейната самба. Добре, беше сирене, но цялото това шоу е сирене и се насладихме да прекараме още няколко мига с всички тези забавни личности.

Вътре в тетрадките на съдиите

През целия сезон ги наблюдаваме как драскат бележки по време на представленията на състезателя, но какво всъщност пишат? Е, става въпрос за това, което бихте очаквали ... за тази шега.

Нели

Беше като гръб до Нели за феновете, които също уловиха изпълнението му на Американските музикални награди. Бяхме малко разочаровани, че бек пистата му правеше по-голяма част от тежкото вдигане гласно, отколкото той, докато стигнахме до „Hot in Herre“. И огромен реквизит на Даниела за съвместна роля в изпълнението, като определено го поддържа с професионалиста Паша Пашков.

мама юни и меден бу бу
Instagram

Charli D'Amelio достига 100 милиона последователи на TikTok почти веднага след драмата на Backlash

Преглед на историята

КРЪГ 1: ПОВТОРЕТЕ

Кейтлин Бристоу и Артем Чигвинцев

( Аржентинско танго ) С изключение на един незначителен момент на Ragdoll по средата, откъдето тя изглеждаше, се провали, Kaitlyn беше много по-прецизна и по-остра, дори запазвайки грацията, която внесе в този стил последния път, когато танцуваха. Като цяло обаче се чувстваше така, сякаш тя имаше много повече намерения и контрол през цялото време, създавайки прекрасни снимки в тези асансьори и невероятно последователно партньорство и атака през цялото време.

Съдийски резултати: 10, 10, 10

Моят резултат: 10

Нели и Даниела Карагач

( Самба ) Кой беше този човек? Вижте, това все още не беше идеално, но беше лесно най-увереният и радостен танц за сезона. Той беше там, където трябваше да бъде, освен едно място, изглеждаше така, сякаш загуби мястото си в хореографията, преди да се възстанови добре. Но най-вече той даде подобрено действие на тазобедрената става и работа на краката. Все още не сме фен на това как той използва ръцете си, особено второто във всеки един момент, но този път беше по-малко натрапчив. Ако той беше започнал да показва подобно подобрение преди месец, щяхме да почувстваме повече, че той принадлежи тук, но хей - по-добре късно, отколкото никога.

Съдийски резултати: 9, 9, 9

Моят резултат : 7

Instagram

Cardi B оживено уловена, докато Kulture разбива опита си да бъде „секси“ в Instagram

Преглед на историята

Нев Шулман и Джена Джонсън

( Две стъпки ) Излъгахме по-рано, когато казахме, че вече не виждаме представления от професионален калибър този сезон, защото Нев ни даде много такива. И това беше още едно. Малко по-силен по характер от техниката, но това не е удар в неговата форма. Той беше силен и го постигна с толкова много контролирана интензивност, че беше хипнотизиращо да гледа от началото до края, точно както доказа, че е всяка седмица.

Съдийски резултати: 10, 10, 10

Моят резултат: 10

Джъстина Мачадо и Саша Фарбър

( Танц Ча Ча ) Юстина избра танца си от 1-ва седмица, за да покаже доколко се е подобрила, а момчето я има. Това беше изпълнено с невероятна работа на линия и техника от скока. Тя е толкова по-уверена в тялото си като танцьорка. Обичахме соловата разбивка на синхронизирането на устните по средата, но всеки момент от това беше заразна радост. Понякога можеше да е малко по-лека на крака, но беше просто сензационна през цялото това парче, поддържайки постоянна енергия и чар през цялото това парче.

Съдийски резултати: 10, 10, 10

джена мрамори на сватовник милионер

Моят резултат : 10

Youtube

Джон Траволта е Дядо Коледа в празнична реклама - Вижте тази среща на Pulp Fiction!

Преглед на историята

КРЪГ 2: СВОБОДЕН

Нели и Даниела Карагач

Каква страхотна рутина, събрана от Даниела, вероятно с някакъв принос от Нели. Дори харесахме преминаването от рап в ново училище към старото на пистата. Нели донесе подписа си на парчето и наистина извади няколко много сложни и готини асансьора и с Даниела. Липсваше му малко лак около една трета от пътя, тъй като той загуби браздата си за малко, изглеждаше за миг схванат, но определено имаше някои готини движения в много забавно парче, което за него се чувстваше по-скоро като дом.

Съдийски резултати: 10, 10, 10

Моят резултат : 10

Кейтлин Бристоу и Артем Чигвинцев

Джаз, латино, Бродуей и дори някои Чарлстън, тази рутина беше истинска демонстрация на това колко разнообразна и талантлива е Кейтлин като танцьорка. Беше наистина сладко парче, но изпълнено с много съдържание, с което Кейтлин се справи изключително добре. Това беше нейното изявление за всички нейни съмнители, които казаха, че тя никога не може да танцува и определено постави кибош върху това. И не само тя беше технически владееща стъпалата, но и в тези асансьори, тя донесе много характер и изпълнение на парчето.

Съдийски резултати: 10, 10, 10

доведе коледни свещи за прозорци

Моят резултат: 10

Prime Video

Как Пол Бетани и Алън Бол намериха креативност и катарзис от миналата травма (ексклузивно)

Преглед на историята

Нев Шулман и Джена Джонсън

Точно както си казваме, че бихме искали шоуто да изследва някои от стария стил на песен и танц в стария холивудски стил, точно това доставиха Нев и Джена, заедно с намеци за някои от техните бални работи през този сезон. Те дори проучиха работата с подпори с чадъри и доста странно летящо парче точно в края. Това определено беше най-амбициозната част от нощта и макар че не всичко работеше перфектно, Нев въпреки това беше напълно отдаден и определено е естествен шоумен.

Съдийски резултати: 10, 10, 10

Моят резултат: 10

Джъстина Мачадо и Саша Фарбър

Юстина използва началния сегмент на финалния си танц, за да направи мощно изявление за притежаването на това кой си по най-красивия начин. И тогава останалата част от парчето беше просто празник на всичко, което тя всеки път донасяше на дансинга, както и на нейната латино култура. Това беше уверено и красиво изложено партньорство и чудесен начин те да завършат пътуването си заедно.

Съдийски резултати: 10, 10, 10

Моят резултат : 10

Гети

Американски музикални награди за 2020 г.: Всеки момент, който трябва да се види, който е вирусен в социалните медии

Преглед на историята

РЕЗУЛТАТИ

Към края на всеки сезон съдиите са склонни да дават точки като бонбони, но този път тези състезатели наистина даваха най-доброто от себе си и ние не можем наистина да виним повишените резултати (почти съвпадащи с нашите).

Това, което прави обаче, е почти изцяло в ръцете на Америка. Както виждахме отново и отново, Нели може да преодолее доста голям дефицит от точки в това шоу и три точки са почти нищо. Всички останали имаха перфектна нощ, така че се свежда до гласуването.

Дали ще се основава на най-добрия танцьор (Нев), най-страстната (Юстина), най-полираната (Кейтлин) или най-подобрената (Нели)? Честно казано, както Кари Ан каза по-рано през нощта, всеки изнася нещо различно на сцената и когато точките са толкова близо, това почти се свежда до личния вкус.

The Walking Dead пуска първия поглед към дебюта на Хилари Бъртън като Лусил

Преглед на историята

Има и този елемент от него, просто състезание за популярност и в това отношение изглежда, че Нели определено има предимство. Феновете му вече няколко пъти са го спасявали.

обобщение на гласа сезон 11

Преди да стигнем до крайния резултат обаче, искаме да отделим малко време, за да признаем невероятната работа на професионалистите през този сезон. Колко невероятно е, че в първия си сезон Даниела е на дъх от този трофей на Mirrorball? Тя е направила чудеса с Нели.

Всъщност Джена е единствената професионалистка, останала в състезанието, която е печелила шоуто и преди, идвайки по време на съкратения сезон „Спортисти“ с Адам Рипон. Така че дори тази победа може да има звездичка зад нея за някои.

Артем, както беше посочено, е без победа в деветия си сезон, докато Саша два пъти се доближава до третото място (включително този сезон на „Спортисти“ и миналия сезон с Али Брук от Пета хармония.

Вълнуващо е да си помислите каква голяма работа би била победата не само за всяка знаменитост, но и за техния професионален партньор след всички години тренировки и кръв, пот и сълзи, които са изляли в това състезание и това шоу.

Гети

Lisa Vanderpump призовава Gavin Newsom за лицемер след посещение на френска пералня

Преглед на историята

4-то място: Justina & Sasha имаха невероятно пътешествие през този сезон, но извън Нели и огромната му почитателка те не бяха толкова стабилни като останалите две двойки.

3-то място: Нели и Даниела завършиха на невероятно място и за двамата и въз основа на качеството на работата, която вършеше.

И така, докато продължихме да рекламираме феновете на Нели, подценихме ли силата на Bachelor Nation? Със сигурност е по-голям от Catfish Nation. Нев е по-завладяващата танцьорка, но Кейтлин също е мощна. Предстои ли тя да последва Хана Браун до победа?

Независимо от това, това определено е правилният Топ 2 финиширал.

2-ро място: Нев и Джена не успяха да преодолеят Bachelor Nation, въпреки невероятната им последователност през целия сезон, но Нев наистина спечели нещо още по-важно, тъй като подозираме, че в бъдещето му може да има истински танц. Misty Copeland дори го покани да дойде за неин партньор!

ПОБЕДИТЕЛ: Kaitlyn & Artem определено предизвикаха малко разстройство тук, но не можем да стигнем толкова далеч, че да кажем, че тя не е достоен победител. Въпреки няколко неравности по пътя, тя израсна в невероятно последователна, грациозна и красива танцьорка.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab на Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Защо Succotash е лятна класика

Защо Succotash е лятна класика

8 WTF 'AHS: Въпроси за апокалипсиса, когато кооперацията се разкрие и вещиците бъдат унищожени

8 WTF 'AHS: Въпроси за апокалипсиса, когато кооперацията се разкрие и вещиците бъдат унищожени

Honey Boo Boo се разпада, тъй като се страхува, че мама Джун ще предозира

Honey Boo Boo се разпада, тъй като се страхува, че мама Джун ще предозира

Най-новият аромат на Miss Dior моментално ще ви транспортира до поле с цветя през май

Най-новият аромат на Miss Dior моментално ще ви транспортира до поле с цветя през май

7 навика на хората, които остаряват добре

7 навика на хората, които остаряват добре

Най-добрият малък град на юга 2017: Бофорт, Южна Каролина

Най-добрият малък град на юга 2017: Бофорт, Южна Каролина

Блейк Грей и Амели Зилбър напускат феновете, разпитващи състоянието на връзката след загадъчни туитове

Блейк Грей и Амели Зилбър напускат феновете, разпитващи състоянието на връзката след загадъчни туитове

Карлашианс засенчва Бела Торн на Скот Дисик: „Те изглеждаха толкова отчаяни“

Карлашианс засенчва Бела Торн на Скот Дисик: „Те изглеждаха толкова отчаяни“

Завъртях очи, когато майка ми ми купи коректор за стойката, но е невероятно за работа от дома

Завъртях очи, когато майка ми ми купи коректор за стойката, но е невероятно за работа от дома

Джеймс Уудс не смята, че Джо Байдън ще издържи шест месеца като президент

Джеймс Уудс не смята, че Джо Байдън ще издържи шест месеца като президент