Танцувайки със звездите 5-ти съдия: Хелоуин Нощни наслади, но Америка се опитва да унищожи това шоу


Хелоуин по телевизията 2019 (актуализиране) Виж снимките ABC

Беше невероятна нощ на силни изпълнения, но изглежда, че никой не го интересува, тъй като Америка продължава да се опитва и систематично да унищожава шоуто по един глас в даден момент.

Няма да се извиняваме, че се заявихме срещу системата за гласуване „Танцувам със звездите“, защото очевидно тя все още е нарушена. На този етап всички сме за премахване на вота на Америка като цяло.Те могат да имат отделно състезание за „Любимец на Америка“, където няма значение дали изобщо можете да танцувате, тъй като и без това бавно се превръща в шоуто. Тъжно е, че „DWTS“ се опитаха да променят формата си за гласуване, за да спрат синдрома на Боби Боунс да се повтори и ето ги.ABC

5-и съдия на 'Танцувам със звездите': Изхвърлете резултатите, защото изглежда, че нищо не е от значение

Преглед на историята

За втори пореден сезон, най-лошото танцьор в състезанието просто продължава, върви и си върви като тромавия, безритъмен Energizer Bunny. Виж, не е виновен Шон Спайсър. Прави всичко, което може, и това е всичко, което може да се поиска.

Но той наистина е зле в това.Проблемът е, че изглежда никой не го интересува. Получава ли гласове по политически причини? Лично? Кой знае. Но това не е добър поглед за шоуто или за бъдещето му като танцово състезание, ако е толкова лесно да се подредят гласовете и да се преодолеят ужасните оценки на съдиите.

Шон изостава толкова много от останалата част от съдийските резултати всяка седмица, че на практика трябва да води в гласовете на публиката. Но това, което означава в бъдеще за шоуто, е, че по-малко знаменитости ще искат да участват, а тези, които го правят, няма да имат стимул да се научат да танцуват или да се подобряват.

Какво значение има колко добре можеш да танцуваш, ако в крайна сметка това е просто състезание за популярност. Времето ви е по-добре да прекарвате само в опити да култивирате гласове, вместо да го изпотявате.Гети

Ето защо Кайли Дженър целуна BFF Stassie Karanikolaou на парти за Хелоуин в събота вечер

Преглед на историята

Всички подкрепяме усилията, но идва момент, в който очевидно се случва нещо друго. Миналата седмица Sailor Brinkley-Cook изравни за най-високия резултат през нощта и беше елиминиран. Тук има проблем и той е с гласуването на Америка

Те не приемат това безсмислено състезание по танци сериозно. Да, разбираме, че няма значение. Но в същото време в контекста на себе си това има голямо значение.

И ако Америка го троли по някаква причина (като например, когато се опита да саботира гласовете за „Американски идол“ преди десетилетие), само забавлява троловете, докато унищожава каква цялост има шоуто ... и без тази цялост, как може шоуто да оцелее?

Кой мисля, че съм? ти питаш. Е, прекарах близо десетилетие от живота си, потящ се и кървящ под музиката като танцьор. От младо момче, което се научава да се разменя с разбъркване, до представления в балетната компания „Сейнт Луис“, аз преживях възходите и паденията на един от най-трудните физически взискателни спортове на планетата. През това време бях и член на Симфоничния младежки оркестър на Сейнт Луис, както и гимнастичка, писател и карикатурист. Имах много повече енергия в по-младите си години. И прекарах последните седемнадесет години, анализирайки и критикувайки риалити шоутата за различни медийни публикации. Разбрах това.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Кари-Ан Инаба , Лен Гудман , и Бруно Тониоли . Но може и да съм по-мила. Може би.

WHTM

Показването на Хелоуин на гигантско чудовище от бисквитки на предната врата го убива

Преглед на историята

СОЛО КРЪГ

Кел Мичъл и Уитни Карсън

(Джайв) Кел продължава своя средносезонен прилив с уверен „RHPS“ -тематичен джайв, който се въртеше и, може би най-важното, имаше много подскачания и ритници. Той беше абсолютно невероятен в характера на парчето в горната част и след това изглеждаше напълно уверен, че е в крак с Уитни през частите от джайва, макар че изглеждаше малко плосък, понякога, особено когато приближаваше границите на клетката им.

бобитите обичат боли

Съдийски резултати: 9, 9, 9

Моят резултат: 8

Джеймс Ван Дер Бийк и Ема Слейтър

(Виенски валс) Каква страхотна концепция и толкова мощна хореография от Ема. Джеймс беше толкова зловещ по характер, колкото демонът, който краде тук далеч от своя любовник и танцьор (звездният Кео Моцепе), и той беше в контрол от горе до долу в това парче. Беше мощен, заповядващ и въпреки това толкова елегантно красив. И да, ние избираме да пренебрегваме предимно въртенето на асансьора, което не беше ... те почти го прикри.

Съдийски резултати: 9, 9, 9

Моят резултат: 9

Гети

Защо съпругът на Яна Крамер открива, че Kanye преодолява пристрастяването към секса, „разочароващо“

Преглед на историята

Али Брук и Саша Фарбър

(Танго) Забавно, изкривено поемане на танго, Али беше Харли Куин за Жокера на Саша и въпреки това танцът никога не възприемаше лудостта напълно. Саша не харесваше, че това е танго отгоре надолу, а Али беше уверена най-вече в крак с плътната си хореография. Позицията й беше малко карикатурна на моменти, така че или поставянето на главата й беше малко погрешно, или умишлено за комедийната лудост на нейния герой.

Съдийски резултати: 9, 9, 9

обичам ви текстови съобщения

Моят резултат: 8

Хана Браун и Алън Берстен

(Джаз) Хана се справи добре с историята на това парче, но прекара първата половина от него, обмисляйки толкова усърдно следващата стъпка, че можеше да я видиш да не се ангажира напълно с тази. Очевидно тя работеше много усилено, за да се подобри и това беше по-силно представяне като цяло, но тя трябва да не прекалява с мислите по време на представленията. Тя е права в това, че другите се плъзгат покрай нея, но това е само с най-малкия марж. Тя трябва да не се изпотява и наистина да се съсредоточи върху отдаването на парчетата си в мускулната памет, за да може да плава през тях с повече увереност.

Съдийски резултати: 8, 9, 8

Моят резултат: 7

Гети / Instagram

„Северозапад“ обобщава KUWTK: Хлое е принуден да се изправи срещу това, което Ламар Одом написа в книгата си

Преглед на историята

Карамо Браун и Джена Джонсън

(Падо Добл) Карамо дойде с малко прекалено много отскок и колебание за роля (грешна стъпка), толкова мощна и властна, колкото му беше дадено. Приличаше на късна репетиционна пиеса, тъй като той все още се фокусираше толкова много върху стъпките, че през цялото време не получихме пълна стойка и позициониране. Той става все по-силен, но все още изглежда неудобно като цяло, докато се движи по пода, и му липсваше постоянната сила и мощ, изисквани от фигурата.

Съдийски резултати: 9, 8, 8

Моят резултат: 7

как да слоя лазаня

Лорън Алайна и Глеб Савченко

(Аржентинско танго) Лорън определено се радваше на ролята си на изкусителка вампир и внесе много личност в танца. Бихме искали да видим малко по-сложна работа с краката в това парче, но не можем да виним страхотното настроение на тангото, което получихме. Вдигането към края също беше хлъзгаво и възстановяването на фишовете може да е най-гладкото, което някога сме виждали в това шоу. Почти изглеждаше умишлено.

Съдийски резултати: 9, 9, 9

Моят резултат: 8

ABC

Децата на Джеймс Ван Дер Бик очарователно пресъздават неговата рутинна програма 'Танцуване със звездите'

Преглед на историята

Шон Спайсър и Линдзи Арнолд

(Джайв) Да видим, Шон пропусна времето за ритник, беше или твърде много, или твърде малко скок (няколко пъти замести високото стъпало с истински ритници и движения), но характерът на Франкенщайн работи в негова полза над всички . Дори Линдзи да му дава възможно най-малко работа, това просто не се събира, тъй като той няма ритъм или време. Но той се забавлява и тази седмица това забавление беше заразно ... и гримът му беше невероятен.

Съдийски резултати: 6, 6, 6

Моят резултат: 4

Кейт Фланери и Паша Пашков

(Румба) Кейт раздвижи бедрата си и малко знойна екшън се радва на доста добра румба. Тя беше зад ритъма - и Паша - няколко пъти по-забележително, но можете да кажете, че това я изтласка малко от зоната на комфорт, докато се бори с по-естествената си скованост. Независимо от това, тя наистина се съгласи и показа по-мека страна, която само стана по-уверена с напредването на танца. Крайното задържане беше наистина красиво изпълнено.

Съдийски резултати: 8, 8, 8

Моят резултат: 7

Гети

Шестте най-странни неща в албума на Kanye Jesus Is King

Преглед на историята

КРЪГ НА ЕКИП

Трик (Лорън, Хана, Али и Джеймс)

(Група) На хартия, Team Trick определено имаше повече от тежките нападатели. Това беше много готино парче, толкова добре проектирано, че не винаги можеше да се каже кой танцува и нямаше значение. Всички се засилиха по огромен начин. Танците на масата бяха перфектно синхронизирани и след това всички различни стилове на бална зала бяха изпълнени със зловещ апломб. Обичахме енергията им и атмосферата на цялото парче изглеждаше като напълно професионален танц.

Съдийски резултати: 9, 9, 9

Моят резултат: 9

Почерпка (Шон, Карамо, Кейт и Кел)

(Група) Очевидно Шон е най-слабото звено в този отбор, но Карамо не е бил много по-висок от него в резултатите, така че Линдзи беше права да нарече това отборен отбор. Те трябваше да докажат много и да преодолеят много от техническа страна. Но подкрепя плюсовете за някаква звездна хореография, която позволяваше на всеки да блести и не разкриваше ничиите слабости. Разбира се, ако се вгледате отблизо, ще видите, че не всички момчета са били толкова остри, но Шон може би се е засилил тук повече, отколкото някога сме виждали, очевидно вдъхновен от груповия опит. Това наистина беше приятно лечение.

Съдийски резултати: 8, 8, 8

Моят резултат: 7

Гети / Instagram

Двугодишната дъщеря на кънтри звездата Нед Леду се задави до смърт

Преглед на историята

РЕЗУЛТАТИ

Отборният кръг всъщност не направи много за промяна на нещата, тъй като най-долните трима реализатори в соло кръга се оказаха в един и същи отбор. Той създаде по-голямо разделение на резултатите между трипосочното равенство отгоре и отдолу.

Може ли това най-накрая да е седмицата, в която Шон се сбогува? След един соло кръг тази седмица, Кейт се измъкна в най-долните две точки по съдийски оценки, следвана от Карамо. Никой не може да пробие 50 точки от общо 60.

Но, както видяхме миналата седмица, избирателите подкопаха тези цифри, правейки ги почти безсмислени. Но дали го направиха отново?

Е, бихме искали да поздравим Америка за спасяването на всички но трите, които току-що отделихме. Докато Кейт заслужава този шанс да продължи да расте, тя бързо изчерпва местата си за скриване, тъй като истинските лидери на този сезон просто продължават да стават по-силни.

Twitter

Bud Light търси „герой“, който отказа да пусне бира, за да хване World Run Home Run

Преглед на историята

Но разбира се, Шон беше последната двойка, отбелязана като безопасна и просто знаете, че съдиите ритат бюрото под масата, че никога не получават реален шанс да го елиминират. Те дори не се опитваха да скрият разочарованието на лицата си.

blac chyna бикини снимки

Ето какво ще кажем. Добре ни е, че Карамо отива преди него. В този момент може да се наложи да се примирим и с него, превъзхождайки Кейт, но оттам имаме Кел и останалите лидери и би било пародия за Шон на Боби Боунс през целия този сезон, когато те наистина убиват то.

С Шон в безопасност, това се свежда до Кейт и Карамо и макар и двете да показват растеж и подобрение, Кейт всъщност е по-вълнуващата танцьорка за гледане и изглежда има повече потенциал. Тя имаше нашия глас, но някой слуша ли ни?

Това гласуване се свежда до Лен като тайбрек и той застава на наша страна, изпращайки Кейт и Паша обратно в състезанието.

Карамо беше един от най-слабите останали танцьори, така че все още не сме твърде разстроени от това, което се случва, но това е тревожна тенденция, която наблюдаваме много внимателно - особено като се има предвид случилото се през миналия сезон.

„Танцуваме със звездите“ се излъчва в понеделник от 20:00. ET на ABC.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наInstagram

Популярни Публикации

Вижте снимки на сватбените душове на Алекс Дръмонд: „Толкова благодарен да бъдеш заобиколен от толкова много силни, любящи жени“

Вижте снимки на сватбените душове на Алекс Дръмонд: „Толкова благодарен да бъдеш заобиколен от толкова много силни, любящи жени“

Как да почистите фурната си

Как да почистите фурната си

Къде да ядем и пием в Мемфис точно сега

Къде да ядем и пием в Мемфис точно сега

Гледайте Super Bowl ремаркета за F9, The Falcon и The Winter Soldier & New M. Night Shyamalan

Гледайте Super Bowl ремаркета за F9, The Falcon и The Winter Soldier & New M. Night Shyamalan

Storm Reid дразни отряда за самоубийци, еуфория сезон 2 подробности (ексклузивно)

Storm Reid дразни отряда за самоубийци, еуфория сезон 2 подробности (ексклузивно)

Ариел Уинтър, влачен от Twitter, след като публикува информация за животозастрашаващото заболяване на братовчед

Ариел Уинтър, влачен от Twitter, след като публикува информация за животозастрашаващото заболяване на братовчед

Ева Марсил твърди, че Джанис Дикинсън й каза да „оправи носа си“ с парични награди на ANTM

Ева Марсил твърди, че Джанис Дикинсън й каза да „оправи носа си“ с парични награди на ANTM

Звездите „Аз, себе си и аз“ предсказват кой ще бъде фаворит: Боби Мойнихан, Джон Ларокет или Джак Дилън Грейзър?

Звездите „Аз, себе си и аз“ предсказват кой ще бъде фаворит: Боби Мойнихан, Джон Ларокет или Джак Дилън Грейзър?

Служителите на Джорджия се нуждаят от вас, за да спрат да се обаждат на 911 за цикадите

Служителите на Джорджия се нуждаят от вас, за да спрат да се обаждат на 911 за цикадите

Четенето на отпечатани книги на вашето дете е по-добро от електронните книги, проучвания

Четенето на отпечатани книги на вашето дете е по-добро от електронните книги, проучвания