„Танцуване със звездите: Юноши“ 5-ти съдийски финал: Майлс, Макензи, Ариана или Скай спечелиха ли всичко?

Запознайте се с 30-те жени, които се надпреварват за вниманието на „Ерген“ Колтън Виж снимките ABC

Най-добрите танцьори в състезанието се бориха в два кръга на състезанието, спечелвайки пет перфектни резултата, много сълзи и първия по рода си трофей за юноши!

След елиминиране на фалшификат миналата седмица все още имаше четирима състезатели в надпреварата за 'Танцувам със звездите: Юноши' финал в неделя вечер.

Нощта беше разделена на два кръга, като децата танцуваха заедно със своите наставници за първи път през целия сезон, което означава, че най-накрая трябва да видим Брандън Армстронг, Линдзи Арнолд, Ален Берстен и Глеб Савченко в действие.

ABC

„DWTS: Юниори“ 5-ти съдия: Първите перфектни резултати за сезона създадоха шокиращ елиминационен момент

Преглед на историята

И след това, кръгът в свободния стил, който позволява на всеки отбор наистина да подчертае своите личности. И това беше нощ за запомняне, с пет съвършени партитури и много забавление, сърце и сълзи.

къде е групата b5 сега

С всички сигурни през миналата седмица, това означаваше, че оценките на съдиите и публиката от миналата седмица ще бъдат включени в резултатите от тази седмица, за да се определи окончателният победител. Това даде на Макензи Зиглер леко предимство през седмицата, тъй като тя беше перфектна миналата седмица.

Но както видяхме в родителското шоу, оценките на съдиите не винаги означават много, тъй като популярността на публиката винаги играе фактор за това кой се прибира вкъщи и кой продължава напред. В това шоу обаче публиката до голяма степен беше в съответствие със съдиите.

Кой мисля, че съм? ти питаш. Е, прекарах близо десетилетие от живота си, потящ се и кървящ под музиката като танцьор. От младо момче, което се научава да се разменя с разбъркване, до представления в балетната компания „Сейнт Луис“, аз преживях възходите и паденията на един от най-трудните физически взискателни спортове на планетата. През това време бях и член на Симфоничния младежки оркестър на Сейнт Луис, както и гимнастичка, писател и карикатурист. Имах много повече енергия в по-младите си години. И прекарах последните шестнадесет години, анализирайки и критикувайки риалити шоута за различни медийни публикации. Разбрах това.

Честно предупреждение, тъй като съм в безопасност у дома, вероятно ще бъда малко по-суров от колегите си Валентин Чмерковски , Манди Мур , и Адам Рипон , защото те наистина са сладки с тези деца. Но може и да съм по-мила. Може би.

Apple TV

Майли Сайръс разбива Кендъл Дженър и епизодът на „Карпул караоке“ на Хейли Болдуин

Преглед на историята

КРЪГ НА МЕНТОРА

Mackenzie Ziegler & Sage Rosen (с / Gleb Savchenko)

Макензи наистина приличаше на бална танцьорка в тази рутина, удряйки маркировките си рязко и уверено. Нейната поза и присъствие бяха точно там, където тя се нуждаеше, като съживяваше перфектно радостта на ча ча. Преходите към и извън хип-хоп сегмента бяха обработени добре и с изключение на леко клатушкане на последния флип, това беше почти безупречно и зрял изпълнение от най-стария юноша на състезанието.

Съдийски резултати: 9, 9, 10

Моят резултат: 9

Ариана Грийнблат и Артьон Селестин (с Брандън Армстронг)

За съжаление, Брандън беше неудобно инжектиран в джаз рутината на Ариана от по-рано този сезон и тя изглеждаше по-нестабилна и несигурна, отколкото сме я виждали от седмици. Имаше няколко стартиращи заеквания и тримата изпълнители не удряха с еднаква интензивност през целия танц. И все пак, съдиите абсолютно го харесаха, така че ето. Ариана е приятната история за годината, но това не беше най-доброто й представяне.

Съдийски резултати: 10, 10, 10

blac chyna и tyga отново заедно

Моят резултат: 7

Запознайте се с Алек Пеникс, треньорът на знаменитости, който смесва фитнес и вяра

Преглед на историята

Майлс Браун и Райли Арнолд (с Линдзи Арнолд)

Тази салса имаше цялата интензивност и топлина, която искате, но опакована в голям лък с очарователни точки с полка. Майлс се справи отлично като централен елемент в танц с две момичета, по-високи от него. Той никога не изглеждаше засенчен. Единствената незначителна критика беше, че неговите отстъпници можеха да бъдат по-ниски, но освен това, всичко по въпроса беше това, което очаквахме от Майлс, който носи не само щателна техника, но и изпълнение в продължение на дни.

Съдийски резултати: 10, 9, 9

Моят резултат: 10

Sky Brown & JT Church (с / Алън Берстен)

Алън направи сладък обрат на тази салса, за да се превърне в трио изпълнение, и ние много обичаме, че премеждията бяха най-вече неговите - скейтбордът беше особено забавен. Скай се захвана с много енергия, но изглежда, че й липсваше съдържание на салса в собствената й част от танца. В миналото сме виждали солидна техника от Sky, но изглежда, че Алън се е справил малко по-лесно с нея в тази рутина, оставяйки я ярката си личност да я пренесе. Това беше забавен танц, но можеше да е малко по-стегнат и по-сложен за финал.

Съдийски резултати: 10, 10, 10

Моят резултат: 9

Браво

'RHOC' Reunion Juice: Джина нарича Шанън 'Отворена книга на биковете ---', преди да се разпадне за собствената си развод

Преглед на историята

КРЪГ СВОБОДЕН

Макензи Циглер и Сейдж Розен

Макензи изцяло хип-хоп за празничния си свободен стил и наистина дойде трудно на този танц. Имаше много бърза хореография и тя беше обградена от петима професионални танцьори, така че напрежението определено беше. Но тя се оказа повече от изпълнената задача, сякаш наистина имаше какво да докаже в това, което смята нея стил на танца. И честно казано, тя беше малко по-силна от някои професионалисти до нея. Тя също явно се забавляваше.

абитуриентска рокля на Елена Гилбърт

Съдийски резултати: 10, 10, 10

Моят резултат: 10

Ариана Грийнблат и Артьон Селестин

Тази вдъхновена от Гринч рутина може да е била най-прекрасно концептуализираното парче през целия сезон и Ариана не е имала проблем да влезе в саса и характера на парчето. Тя също беше твърдо скална през по-голямата част от нея, с изключение на един асансьор, където изглежда, че тя може да е била твърде близо до Artyon. Това обаче каза, че Ариана беше удоволствие да гледа през целия този сезон и определено се възползва максимално от последния си шанс да впечатли съдиите.

Съдийски резултати: 9, 10, 9

Моят резултат: 9

Гети

Звездата на 'Teen Mom OG' Catelynn Baltierra отправя спекулации, че се развежда със съпруга си

Преглед на историята

Майлс Браун и Райли Арнолд

Видяхме твоя Carlton and Running Man, Майлс. В тази радостна рутина имаше толкова много забавни елементи и Майлс се отдаде изцяло на всеки един от тях. Подозираме, че той е възнамерявал повече от едно завъртане на главата, но това е само една малка злополука в иначе великолепна рутинна програма с празнична тематика, изпълнена със забавна енергия, атака на цялото тяло и харизма, която вече направи Майлс звезда.

Тръмп интервю за Барбара Уолтърс

Съдийски резултати: 10, 10, 10

Моят резултат: 10

Sky Brown & JT Church

Това може да е най-доброто представяне на Sky, изпълнено с радост и техника и всичко, което искате да видите в свободен стил. Тя се ангажира толкова пълноценно с всяка стъпка и това не беше никак лесна рутина и стигна до нея с толкова красиво изоставяне, че тя надхвърли себе си. Това беше нещо повече от младо момиче, изпълняващо трудна рутина, то се превърна в младо момиче, изразяващо всичко, което този спектакъл и това преживяване означаваха за нея чрез танца. Беше абсолютно удоволствие да гледам.

победен актьор в благодаря ти следващ

Съдийски резултати: 10, 10, 10

Моят резултат: 10

ABC

5-и съдия от „Танцуване със звездите“: Боби Боунс, Евана Линч, Мило Манхайм или Алексис Рен спечелиха?

Преглед на историята

РЕЗУЛТАТИ

Джордан Фишър и Франки Мунис представиха новия трофей Mirrorball за „Юношите“, превърнат в звезда. Честно казано, изглежда малко по-остър от трофея за възрастни.

Точно както Макензи беше перфектен миналата седмица, тази вечер беше шансът на Скай да засияе. Но в комбинираните резултати, Макензи я изпъждаше с лекота. Въпреки това, всички резултати бяха много близки и конкурентни сред финалистите.

Още по-добре, всеки един от тях е достоен шампион за този встъпителен сезон, тъй като всички те показаха растеж през цялото си време в шоуто и както видяхме тази вечер, всеки един от тях е доста страхотен танцьор сам по себе си.

В крайна сметка пътуването на Sky Brown с екипа Alan, заедно с партньора й JT Church, спечели публиката и съдиите, като й помогна да се измъкне от състезанието и да се превърне в първия по рода си шампион на Mirrorstar в „Dancing with the Stars“ : Юноши.

Сега просто се нуждаем от съобщение за друг сезон. Честно казано не бяхме сигурни как това шоу ще се съчетае с младежи, но наистина се превърна в нещо специално по съвсем различен начин от самия „DWTS“. Готови сме да го направим отново!

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наABC

Популярни Публикации

Танцуване със звездите Пети съдия Финал: Кой спечели трофея Mirrorball?

Танцуване със звездите Пети съдия Финал: Кой спечели трофея Mirrorball?

Карънът на търговеца Джо се опитва да защити избухването, твърди, че клиентите я наричат ​​C-Word

Карънът на търговеца Джо се опитва да защити избухването, твърди, че клиентите я наричат ​​C-Word

Снимки на Годишника на знаменитостите: Чанинг Тейтъм, Джена Деван и още!

Снимки на Годишника на знаменитостите: Чанинг Тейтъм, Джена Деван и още!

Въпрос на феновете защо J.Lo може да използва N-Word, докато Джина Родригес не може

Въпрос на феновете защо J.Lo може да използва N-Word, докато Джина Родригес не може

Хилари Дъф споделя снимка на себе си в леглото с приятеля си Джейсън Уолш

Хилари Дъф споделя снимка на себе си в леглото с приятеля си Джейсън Уолш

Ланс Бас смята, че Джакс Тейлър ще бъде уволнен от правилата на Vanderpump, извиква и Анди Коен

Ланс Бас смята, че Джакс Тейлър ще бъде уволнен от правилата на Vanderpump, извиква и Анди Коен

„Островът на изкушението“ от сезон 2 кадри дразни сълзите и някои много горещи връзки (ексклузивно)

„Островът на изкушението“ от сезон 2 кадри дразни сълзите и някои много горещи връзки (ексклузивно)

Джеф Рос ще ви изпече от уюта на вашия собствен дом (ексклузивно)

Джеф Рос ще ви изпече от уюта на вашия собствен дом (ексклузивно)

Брет Майкълс размишлява върху „Rock of Love“ близо 10 години по-късно - „Бях ужасен на традиционните срещи“

Брет Майкълс размишлява върху „Rock of Love“ близо 10 години по-късно - „Бях ужасен на традиционните срещи“

Звездата на „3-ти рок от слънцето“ Кристен Джонстън споделя трогателна история от 11 септември

Звездата на „3-ти рок от слънцето“ Кристен Джонстън споделя трогателна история от 11 септември