Дейл Мос се обръща към измамни слухове, разкрива статуса на връзка с Клеър Кроули


Гети

'Просто сме на добро място.'

Дейл Мос поставя рекорда направо при раздялата си с Клеър Кроули и там, където двамата стоят сега.Докато се появяваше в епизода на 'Холивудски суров подкаст с Дакс Холт и Адам Глин,' бившата звезда на „Ерген“ отрече всякакви слухове, че изневярата стои зад раздялата му с Кроули, от когото се раздели още през януари.

Instagram

Дейл Мос на ергена казва, че Клер Кроули Сплит 'Не излезе от нищото'

Преглед на историята

„Това никога не беше разговор, дори когато преживяхме нашия сплит. Дори не беше нещо - каза Мос. „Дори никога не е ставало дума за разговор ... Наистина трябва да гледате покрай това и да се фокусирате един върху друг. Искам да кажа, че това беше гадно. Когато нещата вървят по характера ви и нещо, срещу което сте напълно против, това са най-трудните неща, с които да се справите.

29-годишният Мос и 40-годишният Кроули се сгодиха само след 12 дни в снимките на сезона на Кроули „The Bachelorette“, който се снима миналото лято. През януари Дейл обяви, че двамата с Кроули се разделят.Но двамата напоследък породиха слухове за евентуално помирение. Мос и Кроули са били забелязвани заедно в Ню Йорк няколко пъти и дори са били забелязвани споделяне на целувка миналия месец. Двамата също споделиха публикации, на които прекарват времето си заедно в своите истории в Instagram по-рано този месец.

На въпрос за текущия статус на връзката му с Кроули, Мос каза, че са „на добро място“, но не потвърди или отрече, че са отново заедно.

Гети

Моминската Клеър Кроули казва, че е разбрала за разпадането, когато Дейл Мос го публикува

Преглед на историята

„Никога не сме се крили през цялото това време, когато сме били един около друг“, каза той. „Определено отделяме време и прекарваме време заедно. С Клер сме на добро място. Когато настъпи моментът, определено ще поговорим за всички тези неща. За момента просто сме фокусирани един върху друг. Пазим нещата частни и това работи за нас. След време ще поговорим за това заедно.Той продължи: „Ние сме просто на добро място и както при всяка връзка, ние просто работим през нещата и се подкрепяме и просто го приемаме, както идва“.

Въпреки че Мос остана доста притиснат дали той и Кроули все още са сгодени, той разкри, че Кроули все още има пръстена си.

„Ще кажа това, с Клеър сме на добро място“, повтори Мос. 'Съсредоточени един върху друг и оставете така.'

Ергенски и ергенски двойки: Къде са те сега и кой все още е заедно? Виж снимките Гети

Интересни Статии