Дакота Фанинг проблясва бельото си в секси прозрачна рокля

Дакота Фанинг е изминала дълъг път от дните си като детска звезда!

The 'Ефи Грей' звезда блесна със сутиен и бельо на червения килим в Награди ACE в Ню Йорк в понеделник, с чиста плетена на една кука синя рокля, която не оставяше много на въображението.

20-годишната актриса допълни острия си ансамбъл с черни токчета на платформа, неутрален грим на очите и лъскава, права форма.

Русокосата красавица призна, че сестра й Ел Фанинг е стилът, създаден в нейното семейство, но определено знае какво работи за нея.

'Лесно е да попаднеш в това, което е модерно', казва тя в ноемврийския брой на Късметлия . „Не можеш да бъдеш роб на това, което всички останали смятат, че изглежда добре, защото понякога не ти изглежда добре.“Въпреки че явно не се страхува да поеме моден риск, тя разкри, че най-ценното й облекло не е дизайнерско, а тениска, която е получила от болничния магазин за подаръци в деня, в който се е родила по-малката й сестра.

„Той е розов с големи сини букви и казва„ Аз съм голямата сестра “. Бях толкова малка и беше толкова голяма, че ми пасваше завинаги. Сега това ще ми прилича на реколта - пошегува се тя, - което може да е на мода.

Какво мислите за последния външен вид на Дакота? Звукът е изключен отдолу!Интересни Статии