Критиците попадат в „Животът на Кайли“: „Усещането е като да гледаш 30-минутен Snapchat“

Най-горещите погледи на Кайли Дженър Виж снимките Гети

Кайли Дженър приема царуванията на собственото си риалити шоу и ранни отзиви за 'Животът на Кайли' разпитват какво трябва да направи шоуто.

Шоуто ще проследи най-младия магнат от Кардашиян, докато тя продължава да работи за нейната марка за красота, Kylie Cosemetics, The Kylie Shop и нейната марка дрехи с модела сестра Kendall Jenner, Kendall и Kylie.

19-годишната споделя своя личен живот в това, което казва, че за първи път е била толкова отворена, като кани някои от приятелите / служителите си за пътуването.американски голфър, убит в Мексико
Гети

Кеке Палмър призовава Кайли да се придържа към натиска в социалните медии за нейния външен вид

Преглед на историята

Някои публикации вече са прегледали поредицата, ето какво трябва да кажат:

Списание Time казва това, което хората гледат в „Животът на Кайли“, е „много млад PR експерт на работа“, докато лети от град в град, популяризира своята марка и присъства на социални събития. Разбира се, подобно на „В крак с Кардашианците“ има малко забавление и драма, но за Дженър фокусът й е най-вече просто да живее с името, което е създала за себе си като кралица на социалните медии.„За повечето големи риалити звезди обаче шоуто е двигателят, предназначен да ги отведе там, където се надяват да отидат. За Дженър, по всичко изглежда, че тя е активно ангажирана с бизнеса си, това е спомагателен проект “, казва списанието. „Ако тя се откаже от собственото си шоу, това може да се дължи на факта, че тя е прекалено известна с това. Но това помага на марката: Наблюдаваме много млад PR експерт на работа, а също и някой, който разбира симулакрума, който преживява, като нормален живот. Абитуриентски бал, заснет за телевизия, е за абитуриент, който е бил обучен вкъщи, за да се съсредоточи върху телевизионното шоу на нейното семейство. И колко различно е всъщност? След като тя пристигне, всички присъстващи вадят телефоните си, за да създадат свои собствени риалити шоута. Дженър е популярна по-малко, защото животът й е невъзможно непостижим, отколкото защото е толкова необичаен в епохата на безмилостно самодокументиране. Дженър казва на своя терапевт голяма, очевидна тайна: изображението, което тя прожектира в социалните медии, „не е напълно аз“. Терапевтът се съгласява, но ние не виждаме лицето й. Тя отказа да се появи в ефир - толкова по-добре сесията да изглежда достоверна за телевизията.

Тайлър Хенри Хлое Кардашиян
Гети

Всичко, което Тига каза за бившата приятелка Кайли Дженър Ново интервю

Преглед на историята

Космополитен също прегледа поредицата, казвайки, че „Животът на Кайли“ първоначално цели да направи Дженър да изглежда по-подходяща, но в крайна сметка доказва, че животът й не е нещо, с което хората могат да се свързват.

По-голямата част от шоуто изобразява Дженър, която се опитва да докаже, че е нещо повече от известна Snapchat, като същевременно намира начини да използва присъствието си в социалните медии, за да разшири името си и бизнеса си - което не само противоречи, но всъщност изобщо не е относим.„Оставайки на повърхностно ниво, Life of Kylie не прави много повече от преосмисляне и разширяване на присъствието на Kylie в социалните медии, а това не е особено убедително. (Често стига до това, че всъщност просто преиграва Snapchats на екрана, който се чувства ужасяващо мързелив в най-лошия и просто скучен в най-добрия,) казва Cosmopolitan. „За да бъдем честни,„ Keeping Up with Kardashians “действа от подобно място - докато наблюдаваме как повечето събития се разгръщат в шоуто, вече сме ги виждали да се разиграват в социалните медии или в таблоидите. Но разликата е в способността на семейството да върти ново на тези събития, независимо дали е чрез самоунищожаващ хумор или разширена емоционална проницателност или сочни задкулисни детайли. Животът на Кайли няма този допълнителен слой реализъм и затова повече от всичко се чувства като гледане на 30-минутен Snapchat, а това не прави страхотна телевизия. Това не е леко - Кайли е истинска кралица на социалните медии. Но ако не друго, Life of Kylie доказва, че животът на Kylie принадлежи онлайн, а не по телевизията. '

Гети

Кендъл и Кайли се извиняват за измазването на лицата им над скалните икони

Преглед на историята

CNN казва, че в шоуто на Дженър има някаква сериозна ирония - отбелязвайки, че тя прекарва по-голямата част от времето в оплаквания как славата е нещо, с което тя не може да свикне, като същевременно има снимачен екип, документиращ всеки аспект от живота й.

„Влезте в„ Life of Kylie “, най-новото E! сериал, в който да участва част от семейството - в случая 19-годишният модел и предприемач Кайли Дженър. Първите два епизода, чиято премиера ще бъде представена гръб до гръб, подчертават особена разновидност на фалшиво нежеланите играчи на риалити телевизията, които съчетават самосъжалението и липсата на самосъзнание, тъй като Дженър настоява, че не е усвоила това нещо за слава „като нейното телегенно пило, докато кани снимачен екип да я следва като кученце“.

Ежедневният звяр стигна дотам, че каза, че сериалът не е нищо повече от „вътре в живота на параноично богато момиче“. Изданието се подигра на Дженър, че се оплаква от негативната страна на славата, като наплив от пари и непоносимата популярност, която тя си създава.

„Животът на Кайли Дженър е - очевидно, обективно - невероятен. Работата, която тя прави, за да си спечели богатството, не е физически взискателна или интелектуално напрегната и дори да се пенсионира утре, щеше да има повече пари, отколкото средното човешко същество може дори да проумее. Тя е толкова богата, че дори не може да измисли убедителна пречка за преодоляване в нейното риалити телевизионно шоу - когато Дженър и нейната банда получават опустошителни новини, че частният самолет, който трябва да вземат до Сакраменто, е разбит, те просто се обаждат и искат различен частен самолет. И все пак, с повече от това, от което някой има нужда, Дженър просто иска да бъде „нормален“: „Живея най-необикновения живот и съм много благодарен“, доверява Дженър пред камерата, когато вторият епизод от „Животът на Кайли“ приключва . „Но в моментите се чувствам напълно нормален и точно като 19-годишно момиче - това е най-доброто.“

Състоянието на връзката Ким-Кейтлин след падането на книгата

Преглед на историята

Вътрешен човек също направи рецензия на поредицата, като каза, че шоуто всъщност си заслужава да бъде гледано за феновете на младия магнат. Изданието казва, че разкрива неща за Дженър, които феновете, както и недоволните може би не знаят и ще оценят ученето.

„Феновете на Кардашиян трябва да гледат, защото добре, имаше ли съмнение, че ще го направим? Забавно е да научите повече за Кайли и да разберете защо тя може да отсъства от „KUWTK“ и защо се чувства така, сякаш трябва да изложи този перфектен образ на себе си пред феновете и в социалните медии. В същото време хейтърите й ще извлекат много гориво заради неприязънта си от гледане.

avril lavigne сложно облекло

Интересни Статии

Популярни Публикации

Гордата съпруга на Матю Макконъхи и мама празнуват освобождаването на новия си мемоар

Гордата съпруга на Матю Макконъхи и мама празнуват освобождаването на новия си мемоар

ГЛЕДАЙТЕ: Най-младият брат е най-забавният, според Science

ГЛЕДАЙТЕ: Най-младият брат е най-забавният, според Science

'Smallville' звезди Том Уелинг и Майкъл Розенбаум реагират на 'Странната' роля на Nxivm на Алисън Мак

'Smallville' звезди Том Уелинг и Майкъл Розенбаум реагират на 'Странната' роля на Nxivm на Алисън Мак

Тайната съставка за подобряване на сместа от царевичен хляб в кутия още по-добра

Тайната съставка за подобряване на сместа от царевичен хляб в кутия още по-добра

Прочетете това и никога няма да направите твърдо сварени яйца по друг начин

Прочетете това и никога няма да направите твърдо сварени яйца по друг начин

Всичко, което научихме от документалния филм „Игра на тронове“ „Последният часовник“

Всичко, което научихме от документалния филм „Игра на тронове“ „Последният часовник“

Направете свои собствени чорапи с тези 5-звездни комплекти за кръстосан бод от Amazon

Направете свои собствени чорапи с тези 5-звездни комплекти за кръстосан бод от Amazon

Snickers представя нов вкус на фъстъчено брауни

Snickers представя нов вкус на фъстъчено брауни

ГЛЕДАЙТЕ: Тайната употреба на вашата бавна готварска печка, която всички сме пропуснали

ГЛЕДАЙТЕ: Тайната употреба на вашата бавна готварска печка, която всички сме пропуснали

Защо Кевин Бейкън не може да пресъздаде емблематичен танц на свободното разстояние

Защо Кевин Бейкън не може да пресъздаде емблематичен танц на свободното разстояние