Кортни Стодън фалшифицира бременност и спонтанен аборт за пари, твърди Дъг Хътчисън

Гети

Представителят на Къртни каза на TooFab, че по това време е била „само дете“.

Кортни Стодън фалшифицира бременността и спонтанния си аборт през 2016 г., бившият й съпруг Дъг Хътчисън заяви.

В предстоящите си мемоари 59-годишният писател пише, че двойката се е съгласила да измисли цялото нещо като начин за получаване на пари за интервюта и надявам се риалити шоута.

Той каза, че заговорът е подготвен от Къртни, която вече е на 25 години, тъй като те отчаяно искат пари, след като попаднаха в черния списък на Холивуд заради спорния им брак, след като той беше на 50, а тя на 16.

TooFab / Гети

Кортни Стодън твърди, че картечницата Кели се плъзга в нейните марки (ексклузивно)

Преглед на историята

„Не съм горд да призная това, но отново, тази книга е за истината ... Не я оправдавам в книгата си. Всъщност ме е срам, че го направихме - каза той Fox News . „Мисля, че по някакъв начин беше неморално. Беше много несправедливо към хората там, които искрено страдаха от спонтанни аборти. Но в този момент ние бяхме напълно разбити.В „Flushing Hollywood: Fake News, Fake Boobs“, който ще излезе на 10 март, Дъг описва как „не може да си намери работа, за да спаси живота ми вече в Холивуд“, че е изгорил всичките си спестявания и е фалирал .

'Така че Кортни измисли стратегия', каза той. 'Не се опитвам да я обвинявам, но това беше нейната идея ... Тя искаше да убеди обществеността, че е бременна, за да можем да получаваме пари за интервюта и евентуално риалити шоу.'

„Всичко беше свързано с оцеляването. Всичко беше до начин да се направи наем, да се плащат сметките. Беше отчаяно. Бях съучастник. По това време чувствах, че няма друг избор, за да оцелея ... Не мислихме за последствията, бъдещето.- Но ако не сте бременна, какво тогава? След това дойде изкуственият спонтанен аборт. И тази част за мен боли най-много - каза той.

„Тук отивахме при пресата, отивахме при семействата си, при приятелите си и съобщавахме, че сме загубили бебето си. Получихме много съпричастност. И тъжната част е, че много жени излязоха в социалните мрежи, казвайки колко съжаляват, защото са преживели същото. Пресата го купи, обществеността го купи, семейството го купи - всички го купиха.

Посланията за подкрепа, които получиха, каза той, са „опустошителни за мен“.

- Не исках да го гледам. Просто натъпках всичко - продължи той. „Не искам да говоря за Кортни, но почти чувствам, че тя се превърна в знаменитост на плаката и успя да даде на тези хора утеха. Знам, че звучи изкривено, но това беше начинът на мислене.

Гети

Хилария Болдуин взривява тролове, които я атакуват заради преживян спонтанен аборт

Преглед на историята

„Подкрепих го, за да оправдая този ужас - ужасът от това, през което преживяваме, и ужасът от това, през което преживяваме хората“, каза той и добави своите „капки на сърцето“ всеки път, когато чете статия за спонтанния аборт.

- Толкова. Време е да разкрием истината, колкото и да е трудна “, каза той. „Изобщо не съм горд да призная тази глава. Но всичко, което мога да кажа, е, че отчаянието е майката на изобретението. И изобретението беше жалко ... Поддържахме илюзия, че живеем мащабно. Но беше далеч от истината.

През май 2016 г. двойката обяви, че е бременна през юли, около три месеца от предполагаемата бременност, и обяви, че е загубила бебето.

По това време Кортни споделя публикация в Instagram, която гласи: „Бебетата, изгубени в утробата, никога не са били докосвани от страх, никога не са били студени, никога гладни, никога сами и най-важното винаги са познавали любовта“.

Тя също написа в Twitter: „Обичам те, мой сладък ангел“, и „Бог те прегръща“.

Във вторник представителят на Кортни Джони Донован не потвърди или отрече обвинението, но посочи, че по това време тя е била „просто дете“.

'Тя не знаеше какви са последиците', каза той пред TooFab. „Имаше много малтретиране от Дъг, който е алкохолик.“

„Това доведе до поредица от събития, които се развихриха, ако контрол, изнасилване, дълг, самоубийство, манипулация и т.н. И тя се учи как да излезе от нея от другата страна сега като собствена жена.“

Той каза, че Кортни скоро ще разкаже своята версия на събитията в свои мемоари.

„Звездата на„ Зелената миля “и Кортни се ожениха през 2011 г. - с благословията на родителя си, въпреки разликата във възрастта от 34 години.

Къртни подаде молба за развод през март 2018 г. и не поиска подкрепа от съпруга, твърдейки, че тя е изхранваща в отношенията, че не е имало предварителна подготовка.

Имате история или съвет за нас? Изпратете имейл до редакторите на TooFab наГети