Полицаите разбиват главата на скейтбордиста в земята, след като той твърди, че пробягва светлина


Facebook

Той го блъска в лицето с тазер, докато ръцете му са приковани.

комплект харингтън си приличат

Полицията в Канада призова за външно разследване, след като обезпокоителното видео за насилствен арест стана вирусно.Кадри публикувано във Facebook в четвъртък, който бързо се разпространи в социалните медии, показа, че 20-годишен младеж е ударен и главата му е разбита в земята - след като се твърди, че е прокарал червена светлина върху скейтборд.В мъчителното видео се вижда как мъжът крещи за помощ, тъй като е закачен на улицата с полицай от Бари отгоре.

Facebook

Шефът на полицията в Тексас е арестуван след искове на годеница във Facebook Той също има съпруга, приятелка и все още се среща

Преглед на историята

Ченгето непрекъснато му заповядва да спре да се съпротивлява и да сложи ръце зад гърба си - което изкривеният мъж очевидно не може да направи с пълното тегло на офицера върху него.'Поставете ръцете си зад f ------ назад!' - заповядва офицерът, преди да протегне ръка, за да откачи тасьора си и да го натисне в рамото си. 'Ти искаш това?'

„Поставете ръце зад гърба си, или ще ви осветя“, предупреждава той.

Това е запис на полицейски служители на Бари, използващи прекомерна сила върху човек в центъра на Бари.
„Ръката зад гърба ти или те осветявам“
* тазер на гърба му *
„Ръката ми е зад гърба ми .. Не мога .. Моля, помогнете ми“
Полицаят го хваща за косата му и му разбива главата на бордюра pic.twitter.com/rhhPLZmA9l- Graeme (@ woodzy222) 5 февруари 2021 г. @ woodzy222

По-ранен видеоклип на човека, който крещи „Махни се от мен..Не се съпротивлявам..обаждам се 911“ pic.twitter.com/CX6eEMqZJq

- Graeme (@ woodzy222) 5 февруари 2021 г. @ woodzy222

Още един ъгъл отгоре. Можете да видите как ченгето го хваща за косата му. pic.twitter.com/m1jVRuWULx

- Graeme (@ woodzy222) 5 февруари 2021 г. @ woodzy222

Когато заповядва на скейтбордиста да се търкаля по корем, той може да бъде чут да отговори „Не мога!“ в този момент офицерският пистолет бие скейтбордиста по лицето с хватката на тазера, докато ръцете му са безпомощно приковани.

Свидетели, които снимат, крещят ужасени и молят офицера да спре да го наранява, но когато втори офицер пристигне като резервен, първият става само по-насилствен: хващайки косата на скейтбордиста, той го обръща, преди да разбие лицето му в асфалт, предизвиквайки допълнителни писъци от шокиран странични наблюдатели.

'Върни се!' офицерът изрева на свидетелите: „Върнете се или ще влезете!“

Кръв се лее от главата му с двама офицери, които сега са върху него, скейтбордистът се опитва да вдигне лицето си от земята и ченгето го разбива още веднъж в тила.

Министерство на правосъдието на САЩ

Ченгета, които твърдяха, че са си правили селфита по време на бунтовете в Капитолия 'Като шега', са уволнени

Преглед на историята

Докато го махат с белезници и го влачат на крака, 20-годишният моли свидетели да съберат вещите му, разпръснати по цялата улица, преди грубо да бъде хвърлен в задната част на отрядната кола.

Докато видеоклиповете не показват какво е довело до конфронтацията, свидетели твърдят, че скейтбордистът е получил билет за това, че не е спрял на червена светлина, той е сложил билета в джоба си и се е хвърлил, карайки разгневения офицер да увеличи приближаващия трафик и отново пред границата отново, което го кара да се блъсне в полицейския крайцер. Полицаят излязъл и му заповядал да спре да кара кънки по пътя, но скейтбордистът твърди, че не му е позволено да кара кънки по тротоара - което се твърди, когато полицаят го е загубил, според свидетели.

Докато ужасяващите видеоклипове се разпространяват през социалните медии, шефът на полицията на Бари Кимбърли Гринууд призова за независимо разследване.

Шеф Гринууд моли външната полицейска служба да проведе разследване на ареста на улица Дънлоп и поведението на служител - https://t.co/PYETBAL3P4 Полицейската служба на Бари беше информирана за видеоклиповете, публикувани в социалните мрежи за арест. pic.twitter.com/9F3FMgxToo

нощувка със закуска Grandview
- Полицията на Бари (@BarriePolice) 5 февруари 2021 г. @BarriePolice

Тя каза, че отделът е запознат с видеозаписите от ареста, в които 20-годишен мъж Бари е обвинен за причиняване на смущения и нападение с опит да се противопостави на ареста и е освободен с обещание за явяване и предприемане

„Изображенията, заснети във видеоклипа, се отнасят както за обществеността, така и за мен самата“, каза тя и добави, че полицаят е „преназначен за алтернативни задължения“ в очакване на разследването.

Кметът на Бари Джеф Леман обеща в Twitter: „Виждал съм видеоклиповете от насилствения арест на улица Dunlop. Това ще бъде напълно проучено. Няма да пренебрегвам това и след като разберем всички подробности, ще има пълна отчетност.

Виждал съм видеоклиповете с насилствения арест на улица Dunlop. Това ще бъде напълно проучено. Няма да пренебрегвам това и след като разберем всички подробности, ще има пълна отчетност.

- Джеф Леман (@Mayor_Jeff) 5 февруари 2021 г. @Mayor_Jeff
Twitter

Ухилен Вирджиния Трупър влачи Черния мъж от колата си, за да му даде „задника на задника“: „Гледайте шоуто, хора!“

Преглед на историята

Интересни Статии