Колтън Ъндърууд Детайли Предизвикателство в отдаването под наем на Каси Рандолф след разделянето в глава от нова книга

Гети

- Не исках да приема, че Кас иска да скъса с мен. Не исках да свърши. Не исках нищо от това да е реално. '

Колтън Ъндърууд дава подробен разказ за своята страна на историята, след като се раздели с Каси Рандолф.Бившата ергенска звезда пусна a нова глава , видян от E !, от неговата книга за 2020 г. „За първи път“ на 29-ия му рожден ден във вторник.Гети / Туитър

13 знаменитости, които са изцяло инвестирани в ергенската драма

Преглед на историята

„Влюбването е като операция на открито сърце. Прекъсването е като да видиш сърцето си в ръцете на някой друг и да осъзнаеш, че упойката е изчезнала. Боже, боли - написа Колтън в наскоро написаното произведение „Следващата глава“, за което казва, че бившият му е подписал, преди да публикува.

- Болката беше мъчителна. Но не толкова лошо, колкото би било, ако никога не съм имал такива отношения с Кас - продължи той.„Кас почувства, че има натиск върху нея да се ангажира по един или друг начин поради начина, по който нашите отношения се развиха толкова публично по телевизията“, добави той. - Опитах се да й дам пространство. Не се чувстваше така, сякаш виждах всичките й страни, особено момичето от малкия град, което харесваше бавното темпо и тишината на родния си град край брега. Понякога тя казваше направо: „Чувствам, че не ме разбирате“.

Бившият футболист продължи, че битката му с COVID-19 още през април постави 'извънреден стрес и напрежение' в отношенията му с Каси.

ограби Нийл Джули Пит Нийл

„Ситуацията беше жалка, невъзможна за предвиждане, невероятно опитваща и нереална. И макар да не казвам, че това доведе до раздялата ни, то подложи връзката ни на необикновен стрес и напрежение, както на живота на толкова много хора “, каза Ъндърууд.- С мъка си дишах. Нищо не е по-страшно от това да не можеш да напълниш дробовете си с чист въздух - продължи той. „Те работеха с около 20 процента капацитет. Всичко ме боли, от долната част на пръстите на краката до върха на главата ми.

ABC

Резюме на ергенската премиера: Драмата дерайлира първата вечер - плюс, „Бъдещият съпруг“ на Клер, Дейл

Преглед на историята

След като треската му се счупи, Колтън, който беше отседнал на последния етаж на семейния дом на Каси в Хънтингтън Бийч, успя да слезе долу. Той обаче призна: „Понякога бях по-глупав и умен, когато ставаше въпрос винаги да нося маска и да се стремя изключително много, за да гарантирам, че държа своите микроби далеч от семейството на Кас“.

След възстановяването му - но преди да напуснат къщата на семейството на Каси - Колтън каза, че Каси му е казала, че се „бори с всичко“ във връзката им.

'Когато с Кас най-накрая се опитахме да си върнем малко нормалността, разбрах, че вирусът е само част от много по-голям проблем', пише Колтън. „След повече от месец, когато бяхме затворени в дома на семейството й, и двамата се чувствахме съкрушени и задушени и нетърпеливи да се върнем в съответните си апартаменти, където да се насладим на собственото си пространство. Преди да тръгнем обаче, тя ме отведе настрани и ми каза, че се бори с всичко във връзката ни и не знае какво да прави. Главата ми се завъртя като един от онези герои в карикатура. Какво? Тя се бореше с всичко?

ламар одом нова приятелка

Колтън отбеляза, че докато той и Каси са 'работили по някои осечки и грешки,' той 'не е осъзнавал доколко тези малки неща са й повлияли'.

„Това беше една от тези пословични смъртни случаи от хиляди разфасовки на хартия“, обясни той. - Очите й бяха пълни със сълзи, докато се опитваше да обясни, борейки се да намери правилните думи и причини, които имаха смисъл. Никой не го направи - поне не на мен.

TooFab / Гети

Колтън Ъндърууд отрича да се среща с Люси Хейл (Ексклузивно)

Преглед на историята

- Поставих пръст на устните си за тишина. Тя спря в средата на изречението - продължи той. „И двамата винаги се бяхме съгласили да избягваме да завършваме тежки разговори като този. Не искахме да стигнем до заключението, че не сме добри един за друг. Страхувахме се да се изправим пред тази истина. Така че не го направихме.

Въпреки опитите за поправяне на връзката им, Колтън каза, че тяхната романтика „по същество е приключила, с изключение на трите вълшебни думи:„ Ние се разделяме. “Той се изнесе от къщата на Каси, но се върна няколко дни по-късно в това, което според него беше решение в последната минута да отпразнуват априлския рожден ден на Каси, въпреки че вече бяха скъсали.

Два дни по-късно Колтън отпътува за Колорадо. „Исках да бъда със семейството си и да поставя известно разстояние между мен и Кас, за да не изпитвам изкушението да съм близо до нея“, пише той.

Докато първият оставаше във връзка, Каси все още искаше да публикува изявлението за раздялата им, според Колтън.

„Разговорите ни бяха деликатни проверки“, пише той. „Бяхме приятелски настроени, но истински. Тя искаше да говори за това как да продължим напред и да останем приятели, докато аз продължих да се надявам, че можем да се съберем след известно време. Накрая Кас се обади и каза, че иска да направим публично изявление за раздялата ни. Нашите акаунти в Instagram бяха изпълнени със спекулации относно нашия статус и тя искаше да го спре.

Гети

Каси Рандолф обвинява Колтън Ъндърууд в „Пасивна агресивна“ тактика, „Монетизиране“ на разпадането им

Преглед на историята

Колтън каза, че „не иска да излага изявление“, тъй като смята, че то е „твърде окончателно“.

- Предполагам, че бях хлапето на високото гмуркане, което се нуждаеше от тласък. В противен случай никога не би скочил “, написа той. „Не е нужно да сте терапевт, за да разберете защо бях толкова устойчив. Не исках да се разделям. Не исках да приема, че Кас иска да скъса с мен. Не исках да свърши. Не исках нищо от това да е реално. '

Въпреки това, Колтън казва, че в крайна сметка е потънал. На 29 май бившата двойка обяви публично раздялата си и двамата, твърди той, плачеха по FaceTime, докато публикуваха своите изявления.

Месеци по-късно Колтън и Каси се срещнаха в Лос Анджелис.

khloe kardashian и вярно

„След това тя се върна при мен, където изпихме няколко питиета, бяхме се мотаели и отново бяхме Колтън и Кас през останалата част от онази нощ“, пише Колтън. - Тогава, когато се събудихме на следващата сутрин, можех да разбера, че всичко е различно. Имах желание да кажа, че те обичам, преди тя да излезе през вратата и усетих, че и тя го направи. Никоя тихо затворена врата никога не е издавала по-силен звук.

Гети

Защо Колтън Ъндърууд се чудеше дали е гей, когато расте

Преглед на историята

Въпреки съвместното им изявление през май, последствията от разпада им се обърнаха през следващите месеци.

През юли Колтън даде информация за това как се справя след раздялата, като каза, че е 'придобил толкова много яснота' за това, което иска в една връзка. Малко след това Каси отговори на Колтън, обсъждайки връзката им, след като те се бяха съгласили да запазят тишината си, обвинявайки звездата на 'Ерген' в 'пасивна агресивна' тактика, за да я накара да изглежда зле, и опитвайки се да 'монетизира' разпада им.

Два месеца по-късно Каси подаде заповед за неотклонение срещу Колтън, обвинявайки бившия си в преследване и тормоз, според TMZ по това време. Каси също заяви, че Колтън е сложил устройство за проследяване на колата си.

През ноември Каси Трябва да се видят знаменитост Instagram публикации на седмицата Виж снимките Instagram

Интересни Статии

Популярни Публикации

Защо Succotash е лятна класика

Защо Succotash е лятна класика

8 WTF 'AHS: Въпроси за апокалипсиса, когато кооперацията се разкрие и вещиците бъдат унищожени

8 WTF 'AHS: Въпроси за апокалипсиса, когато кооперацията се разкрие и вещиците бъдат унищожени

Honey Boo Boo се разпада, тъй като се страхува, че мама Джун ще предозира

Honey Boo Boo се разпада, тъй като се страхува, че мама Джун ще предозира

Най-новият аромат на Miss Dior моментално ще ви транспортира до поле с цветя през май

Най-новият аромат на Miss Dior моментално ще ви транспортира до поле с цветя през май

7 навика на хората, които остаряват добре

7 навика на хората, които остаряват добре

Най-добрият малък град на юга 2017: Бофорт, Южна Каролина

Най-добрият малък град на юга 2017: Бофорт, Южна Каролина

Блейк Грей и Амели Зилбър напускат феновете, разпитващи състоянието на връзката след загадъчни туитове

Блейк Грей и Амели Зилбър напускат феновете, разпитващи състоянието на връзката след загадъчни туитове

Карлашианс засенчва Бела Торн на Скот Дисик: „Те изглеждаха толкова отчаяни“

Карлашианс засенчва Бела Торн на Скот Дисик: „Те изглеждаха толкова отчаяни“

Завъртях очи, когато майка ми ми купи коректор за стойката, но е невероятно за работа от дома

Завъртях очи, когато майка ми ми купи коректор за стойката, но е невероятно за работа от дома

Джеймс Уудс не смята, че Джо Байдън ще издържи шест месеца като президент

Джеймс Уудс не смята, че Джо Байдън ще издържи шест месеца като президент